Jump to content

Οικονομικό Κινέζο mobile

swatoner

Recommended Posts

Ο μικρός κουνιάδος θέλει κινητό αφού έσπασε αυτό που του είχα πάρει δώρο.

Εφόσον το budget είναι περιορισμένο (100 με 130) σκέφτομαι για κανα Lenovo απέξω ή τίποτα τέτοιο. Ελλάδα μόνο κανα nexus s μεταχειρισμένο βρίσκω σε αυτά τα λεφτά που πραγματικά το θεωρώ κλέψιμο όταν καινούργιο και πολύ καλύτερο κινητό έχει 170.

Η χρήση θα είναι λίγο internet, ΠΟΛΥ facebook, πολύ ομιλία (μάνα δεν είναι σκουλαρίκι, είναι το κινητό μου) και γενικά πολύ μπλά μπλά

Κοινώς μεγάλο θέμα αυτονομία, οθόνη 4+ και να μην κολλάει και να έχει Ελληνικά, και με root αν μπαίνουν δε με πειράζει. Απλά θέλω να το στήσω και να μην ξανά ασχοληθώ σχεδόν ποτέ.

Για πείτε καμια ιδέα.

Κοιτάω τα παρακάτω.

Lenovo A820

Tronsmart TS7

Cubot GT99

ZOPO ZP820 (Λίγο μεγάλο βέβαια)

Lenovo A706

JIAYU G3T

ZOPO ZP700

Πείτε καμια ιδέα.

Προς TS7 και GT99 μέχρι στιγμής ψήνομαι για να πώ την αλήθεια.

Δεν βρίσκω κουπόνι 5%. Μόνο -5$ kai 4% και βγαίνει κάπου στα 142€ που βγαίνει ψηλά δυστυχώς. Θα μου πείς στα 7€ κολλάς; Αλλά γενικά θα το έχω στα υπόψην μου και το xiaomi.

Το zopo zp820 γενικως καλο, γρηγορο και με ελληνικα αλλα δε με εντυπωσιασε σαν οθονη. Εχει λιγο μυστηριες γωνιες για IPS. Αλλη τιμια budget προταση zte v967s αν μπορεις να το βρεις κοντα στο 100ρικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.