Samael Οκτώβριος 24, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Tυφλα να χει το promie!! Αντε κ καλα αποτελεσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 24, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Aντε καλα αποτελεσματα και απο εμενα.Και εγω απο την αλλη βδομαδα καλως εχωντων των πραγματων θα ειμαι μαζι σας στο χωρο του extreme cooling!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Νοέμβριος 30, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 σημερα που ειχα λιγο χρονο εστησα προχειρα τα κολπα με το evap του Μιχαλη και το 404.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Νοέμβριος 30, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 καλα πιστευω τα παει και χωρις μονωση ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 1, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 αντε μπραβο!! Δειξε μας λιγο το evap. Βλεπω το εκανες και enclosure? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 1, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 το καλα ειναι σχετικο. καλυτερα βαλτο πανο στον cpu να το ρυθμησεις γιατι δεν εχει καμια σχεση ετσι οπως ειναι. απο το να το βαλεις πανο στο επεξεργαστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Δεκέμβριος 1, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 δεν εχω αποφασισει ακομα σε τι κουτι θα το βαλω αφου χρησιμοποιησα το μεγαλο μοτερ που δεν χωραει με τιποτα στο casetech.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Δεκέμβριος 26, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 μια και βρηκα χρονο τωρα τις γιορτες εκανα καποιες δοκιμες..... δυστηχως παροτι στην θεωρια η ''ευκαμτη'' σωληνα που βρηκα ηταν μια χαρα και leak free δεν ειναι και τοσο ευκαμτη οσο πρεπει και ετσι το εβαπ δεν καθετε καλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 28, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 μηπως δεν καθεται καλα λογω του πυκνωτη που ειναι κοντα στο socket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Δεκέμβριος 28, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 μπα τελικα μια χαρα παταγε...αυτο εδιξε τουλαχιστον η θερμοαγωγιμη....το αλλο προβληματακι ειναι οτι την πρωτη φορα που γεμισα 404 πηγε γρηγορα πανω απο -50(χωρις φορτιο βεβαια) απο τοτε αδειασα και ξαναγεμισα 2-3 φορες λογω διαροων και κενου,και τωρα τελικιαζει στους-22,-23.τι επαθε?μηπως το αεριο ειναι στα τελευταια του επηδη η μπουκαλα ειναι σχεδον αδεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 28, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 5, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 ειναι σχεδον ετοιμο και τριμαρισμενο.να και μερικες φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 πολύ δυνατός... μπάνικο, μετράει... αποτελέσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 5, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 αψογη δουλεια και πολυ μαζεμενο το τελικο αποτελεσμα.............δεν μου αρεσαν τα εξτριμ συστηματα ψυξης λογω ογκου και δυσκολιας στο συμμαζεμα........εαν γινονται ομως ετσι μια χαρα τρελα ειναι............ εδεσε πολυ καλα το κουτακι....ποσα κιλα ειναι ολο το θηριο?????για λανπαρτυ κανει????? και κανα 2 παρατηρησεις απο τη μερα μου...........τους πλαινους ανεμηστιρες να τους βγαλεις τα φιλτρα.........λιγοτερος θορυβος και καλυτερη ροη....στην ουσια κοβουν κομματακια της σκονη και την κανουν ακομα πιο ψιλη και η οποια καθαριζει δυσκολοτερα...... εκεινο το χρυσοχαλκινο στην καρτα γραφικων τι ειναι????? βγαλε επισης και τα μπλε πλαστικα απο το κατω μερος των δισκων........κοβουν ροη απο τον κατω μπροστα 8αρη.....αυτα......:whistle2: παντως πολυ μ αρεσε σαν κατασκευη........:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 5, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Πάρα πολύ ωραία δουλειά Wolf.. εύγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 5, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 εισαι μαστορι bro! Παρα πολυ καλη δουλεια! Δωσε μας μερικες θερμοκρασιες... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 5, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 το κερατο μου με τις θερμοκρασιες....μαμω,δεν υπαρχει τροπος να δειξει η as8 κατω απο το 0?εβαλα ενα probe ...αλλα μαλλον το εβαλα στο γαμο του καραγκιοζη γιατι εκει δειχνει το μονο που εχω ειναι ο αισθητηρας του θερμοστατη που τον εχω βαλει στην σωληνα αμεσως μετα το evap και δειχνει -44~-45 full load με τερμα ρευμα απο βιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 5, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 βεβαια αυτο με τους 12αριδες στο τερμα..... αμαν θελει κανεις να με μαθει να κανω overclockin σε intel? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 5, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 πολυ καλη δουλεια μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 5, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αυτο το πράμα μεταφέρετε???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.