Jump to content

Uri Geller

Ελληνίδα

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από athenoul@

εγώ άκουσα κάπου οτι είναι ο αντίχρηστος....

.:devil:

????

Εγώ άκουσα κάπου ότι ο Τροχανάς είναι ο Σατανάς...

Αρχική απάντηση από alex_000 [11-10-2004 15:33]

... αλλά 30 χρόνια οπου σταθει και οπου βρεθει λυγίζει κουταλια που του φερνουνε χύμα.

Και είναι ατραξιόν αυτό; Εδω λυγίζουν από μόνες τους ολόκληρες παντσέτες και μόνο που τις κοιτάει ο Τζιμάκος, τι να κλάσει ο Urinal Glare...

Εγώ πάλι όταν τον είδα με τα κουτάλια και πήγα να το κάνω, δεν κατάφερα λόγο της μάνας μου που φώναζε όταν με είδε να βάζω το κουτάλι κάτω και να το πατάω από τα νεύρα μου που δεν λύγισε κανονικά....

Πάντος εκείνο που έκανε με τον χαρδαβέλα, που τον σηκώσανε ψηλά.... Πω,πω,πω... Αυτό το κάναμε στο γυμνάσιο τα παιδιά για να παίζουμε!!!! Απλά με τα χέρια πάνω από το σώμα, δημιουργεί κενό αέρος και το σώμα αποκτά 0% βάρος και τον σηκώνουνε.... Απλά ο τύπος είναι καλός στην φυσική...

Αρχική απάντηση από DMylonas

Πάντος εκείνο που έκανε με τον χαρδαβέλα, που τον σηκώσανε ψηλά.... Πω,πω,πω... Αυτό το κάναμε στο γυμνάσιο τα παιδιά για να παίζουμε!!!! Απλά με τα χέρια πάνω από το σώμα, δημιουργεί κενό αέρος και το σώμα αποκτά 0% βάρος και τον σηκώνουνε.... Απλά ο τύπος είναι καλός στην φυσική...

:confused::blink: :-O

τι ρε κωστα δε το ξερες οτι με τα χέρια πάνω από το σώμα, δημιουργεί κενό αέρος και το σώμα αποκτά 0% βάρος ....

Μα που ζεις....

:wassat:

Αρχική απάντηση από DJD

Smoke and fly κανονικά έτσι;

Εξαρταται ποσο καλης ποιοτητας ειναι αυτο που καπνιζεις. Αν ειναι κακης απλα πηγαινεις γρηγορα. Αν ειναι καλης, πετας κιολας.

Αρχική απάντηση από Zarras

τι ρε κωστα δε το ξερες οτι με τα χέρια πάνω από το σώμα, δημιουργεί κενό αέρος και το σώμα αποκτά 0% βάρος ....

Μα που ζεις....

:wassat:

μα πώς νομίζεις πως ανεβάζω το αμάξι στο μπαλκόνι για να το πλύνω με την ησυχία μου? :p

Αρχική απάντηση από Voudas

μα πώς νομίζεις πως ανεβάζω το αμάξι στο μπαλκόνι για να το πλύνω με την ησυχία μου? :p

Κάθεσαι στην οροφή και βαράς παλαμάκια; :hehe:

Αρχική απάντηση από DMylonas

Νομίζω είχε αναφέρει ο Uri Geller πως του το είχε πει ένας φυσικός αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.