syban Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2013 Καλησπέρα έχει κανείς εμπειρία από τέτοια site; έχω ένα αρχείο που πρέπει να ανοίξω, το κακό είναι ότι ο άνθρωπος που το έφτιαξε δεν είναι πια ανάμεσα μας ...Online Excel password recovery and Word password remover service. VBAΥ.Γ. δοκίμασα και το accent office password recovery αλλά δεν.Ευχαριστώ.
GeorgeVasil Δεκέμβριος 10, 2013 #2 Δεκέμβριος 10, 2013 Password recovery, forensic, forensics, system and security software from ElcomSoft : recover or reset lost or forgotten password, remove protection, unlock systemΒρες και δοκιμασε απο αυτα..Για pdf decrypt κανει παντως
syban Δεκέμβριος 11, 2013 Author #3 Δεκέμβριος 11, 2013 Κατέβασα τα trial αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζει τέτοια αρχεία και μάλλον εννοεί word 2007. Οπότε φαίνεται να είναι μονόδρομος αυτό το link που βρήκα και το πολύ πολύ να χάσουμε τα λεφτά μας. Ευχαριστώ.
GeorgeVasil Δεκέμβριος 11, 2013 #4 Δεκέμβριος 11, 2013 Κατέβασα τα trial αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζει τέτοια αρχεία και μάλλον εννοεί word 2007. Οπότε φαίνεται να είναι μονόδρομος αυτό το link που βρήκα και το πολύ πολύ να χάσουμε τα λεφτά μας. Ευχαριστώ.Word, Excel, Access, Power Point GPU-accelerated password recovery toolΠαραξενο μιας και Features and Benefits Supports all versions of Microsoft Office applications from 2.0 to 2013
syban Δεκέμβριος 11, 2013 Author #5 Δεκέμβριος 11, 2013 Έχεις δίκιο, απροσεξία, κατέβασα παλιότερη έκδοση, τώρα δοκιμάζω και ψάχνει με το νέο, ευχαριστώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.