DMylonas Οκτώβριος 11, 2004 #22 Οκτώβριος 11, 2004 Α, γι' αυτό δεν με πήρε τηλ ο RootX, για την δουλειά που λέγαμε... Τον τρέχατε στο Ιποκράτειο με κομμένα δάκτυλα Πάντος Vag, πολύ ωραίος σε cabrio... Αν και η λύση του hipro είναι ακόμα καλύτερη... Πολύ πάστα βρε παιδιά.... Δεν τον σκεπάζεις όλον με πάστα λευκή!!!! Όπως είπε και ο φίλτατος "ea6gka", σαν τούρτα κάντον....
RootX Οκτώβριος 11, 2004 #23 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Α, γι' αυτό δεν με πήρε τηλ ο RootX, για την δουλειά που λέγαμε... Τον τρέχατε στο Ιποκράτειο με κομμένα δάκτυλα Χεχε, όχι, αναρώσαμε τάχιστα.... Το έχω αφήσει στον Βάγκουρα, επικοινωνήστε αν είναι να το πάρεις,
hipro5 Οκτώβριος 11, 2004 #24 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 12:27] Α, γι' αυτό δεν με πήρε τηλ ο RootX, για την δουλειά που λέγαμε... Τον τρέχατε στο Ιποκράτειο με κομμένα δάκτυλα Πάντος Vag, πολύ ωραίος σε cabrio... Αν και η λύση του hipro είναι ακόμα καλύτερη... Πολύ πάστα βρε παιδιά.... Δεν τον σκεπάζεις όλον με πάστα λευκή!!!! Όπως είπε και ο φίλτατος "ea6gka", σαν τούρτα κάντον.... Ναι στο τέλος έτσι έγινε....Όλος με πάστα........Στο κέντρο Arctic Silver και στα πλάγια - η καλύτερη γι'αυτή τη δουλειά - Arctic Aloumina για να μην ξεραίνεται.....
RootX Οκτώβριος 11, 2004 #25 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Ναι στο τέλος έτσι έγινε....Όλος με πάστα........Στο κέντρο Arctic Silver και στα πλάγια - η καλύτερη γι'αυτή τη δουλειά - Arctic Aloumina...... Βάζεις και το καπάκι μετά, έτσι ?(θυμάμαι ορθώς ή κάτι άλλαξε και δεν ενημέρωσες )
Skinny13 Οκτώβριος 11, 2004 #26 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka σαν τουρτα τον εκανες , εισαι θεος ρε φιλε τι να πω το κερασακι του λειπει μονο...
hipro5 Οκτώβριος 11, 2004 #27 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:40] Βάζεις και το καπάκι μετά, έτσι ?(θυμάμαι ορθώς ή κάτι άλλαξε και δεν ενημέρωσες ) Ναι όταν είσαι με Phase - change βάζεις και το καπάκι........Όταν όμως είσαι με αέρα ή νερό τότε ΧΩΡΙΣ το καπάκι......
Vagouridis Οκτώβριος 11, 2004 Author #28 Οκτώβριος 11, 2004 Γιωργη καπου το ειχε παρει το αυτι μου αυτο με την "τουρτα" , το ειχαμε δοκιμασει και σε ενα 2.4 αλλα τον ειχαμε τιγκαρει στην κεραμικ και θυμαμαι οτι η θερμοκρασια ειχε πεσει αλλα μηζ δεν πηρε.Για να δουμε τωρα και τα αποτελεσματα στον Α64 μετα απο ενα βραδυ στρωσιματος της κεραμικ. Συμφωνα παντα με τις μετρησεις της μητρικης η θερμοκρασια εχει πεσει κοντα στους 3 βαθμους , μαλλον αρχιζει και στρωνει η κεραμικ.( πρωτη φορα που συμβαινει να στρωνει η παστα μετα απο μια μερα συνηθω τιποτα) Για να εξηγουμε απο εκει που μετα απο ωρα prime ειχα 58 τωρα εχει κολησει 55 , αλλα πετα κατι 56 και 57 ενω πριν ηταν κολημενο στους 58.Συνεχιζουμε το ψησιμο λοιπον.Εκεινο το τυχαιο μηζ στο φσβ δεν βλεπω να πηρε ......:cry: :cry: :cry:
Samael Οκτώβριος 11, 2004 #29 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από VagouridisΕκεινο το τυχαιο μηζ στο φσβ δεν βλεπω να πηρε ......:cry: :cry: :cry: Tοτε διορθωσε την υπογραφη σου... (ακου 10χ268....!)
esdee Οκτώβριος 11, 2004 #30 Οκτώβριος 11, 2004 photo με το δάχτυλο του rootx δεν παίζει έχω κοπεί τόσες φορες που έχω ξεκινήσει database με τα δικά μου κοψίματα
Vagouridis Οκτώβριος 11, 2004 Author #31 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Tοτε διορθωσε την υπογραφη σου... (ακου 10χ268....!) Η πικρα ειναι αλλου δεν ειναι πια 10*268 ειναι 10*265 αστα να πανε , με το MSI που μπλεξα.....
Dagalidis Οκτώβριος 11, 2004 #32 Οκτώβριος 11, 2004 Mάλιστα..... Αρα να μην δοκιμάσω και εγώ να ξεβρακώσω τον Α64..... Η μήπως είμαι ποιό τυχερός από εσάς ????? Ασε καλύτερα μηνπάρω καμμιά CPU στα χέρια και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για στραγάλια....
georgeadams Οκτώβριος 15, 2004 #33 Οκτώβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonasΑ, γι' αυτό δεν με πήρε τηλ ο RootX, για την δουλειά που λέγαμε... Τον τρέχατε στο Ιποκράτειο με κομμένα δάκτυλα Αρχική απάντηση από RootXΧεχε, όχι, αναρώσαμε τάχιστα.... Το έχω αφήσει στον Βάγκουρα, επικοινωνήστε αν είναι να το πάρεις ποιό, το δάχτυλο ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.