Jump to content

Mια ακομα ελληνικη πρωτια....( ξεκαπακωμα Α64 )

Vagouridis

Recommended Posts

Α, γι' αυτό δεν με πήρε τηλ ο RootX, για την δουλειά που λέγαμε... Τον τρέχατε στο Ιποκράτειο με κομμένα δάκτυλα :confused:

Πάντος Vag, πολύ ωραίος σε cabrio... Αν και η λύση του hipro είναι ακόμα καλύτερη... Πολύ πάστα βρε παιδιά.... Δεν τον σκεπάζεις όλον με πάστα λευκή!!!! Όπως είπε και ο φίλτατος "ea6gka", σαν τούρτα κάντον....

Αρχική απάντηση από DMylonas

Α, γι' αυτό δεν με πήρε τηλ ο RootX, για την δουλειά που λέγαμε... Τον τρέχατε στο Ιποκράτειο με κομμένα δάκτυλα :confused:

Χεχε, όχι, αναρώσαμε τάχιστα....

Το έχω αφήσει στον Βάγκουρα, επικοινωνήστε αν είναι να το πάρεις, :)

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 12:27]

Πάντος Vag, πολύ ωραίος σε cabrio... Αν και η λύση του hipro είναι ακόμα καλύτερη... Πολύ πάστα βρε παιδιά.... Δεν τον σκεπάζεις όλον με πάστα λευκή!!!! Όπως είπε και ο φίλτατος "ea6gka", σαν τούρτα κάντον....

Ναι στο τέλος έτσι έγινε....Όλος με πάστα........Στο κέντρο Arctic Silver και στα πλάγια - η καλύτερη γι'αυτή τη δουλειά - Arctic Aloumina για να μην ξεραίνεται..... ;):)

Αρχική απάντηση από hipro5

Ναι στο τέλος έτσι έγινε....Όλος με πάστα........Στο κέντρο Arctic Silver και στα πλάγια - η καλύτερη γι'αυτή τη δουλειά - Arctic Aloumina...... ;):)

Βάζεις και το καπάκι μετά, έτσι ?(θυμάμαι ορθώς ή κάτι άλλαξε και δεν ενημέρωσες:p )

Αρχική απάντηση από ea6gka

σαν τουρτα τον εκανες , εισαι θεος ρε φιλε τι να πω

το κερασακι του λειπει μονο...

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:40]

Βάζεις και το καπάκι μετά, έτσι ?(θυμάμαι ορθώς ή κάτι άλλαξε και δεν ενημέρωσες:p )

Ναι όταν είσαι με Phase - change βάζεις και το καπάκι........Όταν όμως είσαι με αέρα ή νερό τότε ΧΩΡΙΣ το καπάκι...... ;)

Γιωργη καπου το ειχε παρει το αυτι μου αυτο με την "τουρτα" , το ειχαμε δοκιμασει και σε ενα 2.4 αλλα τον ειχαμε τιγκαρει στην κεραμικ και θυμαμαι οτι η θερμοκρασια ειχε πεσει αλλα μηζ δεν πηρε.Για να δουμε τωρα και τα αποτελεσματα στον Α64 μετα απο ενα βραδυ στρωσιματος της κεραμικ. Συμφωνα παντα με τις μετρησεις της μητρικης η θερμοκρασια εχει πεσει κοντα στους 3 βαθμους , μαλλον αρχιζει και στρωνει η κεραμικ.( πρωτη φορα που συμβαινει να στρωνει η παστα μετα απο μια μερα συνηθω τιποτα) Για να εξηγουμε απο εκει που μετα απο ωρα prime ειχα 58 τωρα εχει κολησει 55 , αλλα πετα κατι 56 και 57 ενω πριν ηταν κολημενο στους 58.Συνεχιζουμε το ψησιμο λοιπον.Εκεινο το τυχαιο μηζ στο φσβ δεν βλεπω να πηρε ......:cry: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Εκεινο το τυχαιο μηζ στο φσβ δεν βλεπω να πηρε ......:cry: :cry: :cry:

Tοτε διορθωσε την υπογραφη σου... :p

(ακου 10χ268....!) :hehe:

photo με το δάχτυλο του rootx δεν παίζει :) έχω κοπεί τόσες φορες που έχω ξεκινήσει database με τα δικά μου κοψίματα :)

Αρχική απάντηση από Samael

Tοτε διορθωσε την υπογραφη σου... :p

(ακου 10χ268....!) :hehe:

Η πικρα ειναι αλλου δεν ειναι πια 10*268 ειναι 10*265 αστα να πανε , με το MSI που μπλεξα.....

Mάλιστα.....

Αρα να μην δοκιμάσω και εγώ να ξεβρακώσω τον Α64.....:(

Η μήπως είμαι ποιό τυχερός από εσάς ????? :)

Ασε καλύτερα μηνπάρω καμμιά CPU στα χέρια και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για στραγάλια....:TD:

Αρχική απάντηση από DMylonas

Α, γι' αυτό δεν με πήρε τηλ ο RootX, για την δουλειά που λέγαμε... Τον τρέχατε στο Ιποκράτειο με κομμένα δάκτυλα

Αρχική απάντηση από RootX

Χεχε, όχι, αναρώσαμε τάχιστα....

Το έχω αφήσει στον Βάγκουρα, επικοινωνήστε αν είναι να το πάρεις

ποιό, το δάχτυλο ? :eek::confused::blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.