AGRIMI Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2013 καλημέραέχω μία μητρική Intel? Desktop Board DH77KCη οποία φοράει το τελευταίο bios πάνω.την πήρα από κάποιον και έχω το εξής θέμα.με τον 3770κ μέσα στο bios δεν με σβήνει καθόλου.με το που πάω να κάνω εγκατάσταση τα windows με σβήνει ο υπολογιστής.με το που τον ανοίγω σφυρίζει και μετά με βγάζει ένα μύνημα cpu thermaltrip.καθάρισα τον επεξεργαστή άλλαξα dvd, άλλαξα δίσκο, άλλαξα μνήμες πάλι τα ίδιατο ίδιο συμβαίνει όταν βάζω το hirens boot cd επιλογή windows xp.αλλάζω τον επεξεργαστή με τον g620 και με το που ανοίγει ο υπολογιστής μου δείχνει το boot logon screenκαι μετά κλείνει.ούτε στο bios δεν μπαίνει.πήγα να ξαναπεράσω το bios το οποίο το έβαλα σε στικάκι αλλά με το f7 (bios update) δεν βλέπει το στικάκι.με έχει φρικάρει αυτή η μητρική.όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει αλλά όποιος έχει ασχοληθεί με intel σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω.υ.γ.σε ένα άλλο σύστημα που έχω όλα λειτουργούν τέλεια
panoc Δεκέμβριος 10, 2013 #2 Δεκέμβριος 10, 2013 το cpu thermaltrip δειχνει οτι ο επεξεργαστης υπερθερμενεται, το πιο πιθανο ειναι να μην εχει κατσει καλα η ψυχτρα.
AGRIMI Δεκέμβριος 10, 2013 Author #3 Δεκέμβριος 10, 2013 μα την καθάρισα και την κούμποσα πάλι.την βγάζω και βλέπω η πάστα απλώθηκε σε όλο τον επεξεργαστή. και λέω μέσα στο bios μετά από μία ώρα η θερμικρασία είναι 44 βαθμούς. δεν θα είχε ανέβει παραπάνω αν δεν είχε κάτσει καλά η ψύκτρα?
Aris137 Δεκέμβριος 10, 2013 #4 Δεκέμβριος 10, 2013 Έχεις να δοκιμάσεις μια άλλη ψήκτρα?Τα pins επίσης τα κοίταξες να είναι ολα ΟΚ?Γιατί δεν σου κάνει update με F7? Σου βγάζει σφάλμα για το management engine?Είχα παρόμοιο πρόβλημα γιατί κάποια bios στην intel πάνε με την σειρά.Δεν μπορείς να πας στο τελευταίο πχ 0120 από το 0048.Έπρεπε πρώτα να πας στο 0099 και μετά στα 01χχ αλλά και πάλι υπάρχει μια ιδιαιτερότητα.Ποια bios φοράει?Συνήθως τα usb για update πρέπει να είναι κάτω από 2gb..
Aris137 Δεκέμβριος 10, 2013 #5 Δεκέμβριος 10, 2013 Κάτι που διάβασα...https://communities.intel.com/thread/23945Έφταιγε το τροφοδοτικό για τα shut downs..
AGRIMI Δεκέμβριος 10, 2013 Author #6 Δεκέμβριος 10, 2013 ωραίος θα τα δω το πολύ μέχρι μεθαύριο. έχω από όλα τα πράγματα.δεν σκέφτηκα ουτε το τροφοδοτικό ούτε ήξερα για το στικάκι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.