Kildeth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2013 Έχω πάρει το Corsair Obsidian 550D case.Δέν έχω καταλάβει πως βγαίνουν τα μπροστινά bay covers, προκειμένου να προσθέσωένα optical drive.Δέν θέλω να εφαρμόσω σε λάθος σημείο μεγάλη δύναμη και τα σπάσω. γιαυτο ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Απο μέσα βάλε το χέρι σου και έχει 2 clips (λογικά πέρασε και καιρός)Πίεσέ τα και σπρώξε προς τα έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kildeth Δεκέμβριος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 τα κλιπ τα πιέζω προς την φορά που είναι να βγει το καπάκι ή προς μέσα για να απαγγιστρωθούν; όπως δηλαδή τα μεγάλα κλιπς στα hdd bays απο κάτω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 πιεσε τα με τρόπο το ένα σου δάχτυλο να πάει να πλησιάσει το άλλο.Απαγκίστρωση ναι και ταυτόχρονα πίεση προς τα έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kildeth Δεκέμβριος 9, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 lol το πανω καπάκι πίεζα, το κάτω βγήκε. ευχαριστώ πολυ Karmen, το έφτιαξα όπως μου είπες. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.