Peter Parker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2013 Έχω αυτούς του 2 δίσκους ο Red αγορασμένος πριν ένα χρόνο και ο Black πριν από 5 μήνες. Μου βγάζουν αυτές τις ένδειξης κάποιο πρόβλημα εμφανες δεν έχω. Το ερώτημα είναι τους κρατάω η μπορώ να τους επιστρέψω, θα τους πάρουν πίσω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Δεκέμβριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 για αρχή δες αν περνούν το διαγνωστικό της WD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Το πιο πιθανο ειναι να το περνανε. Δεν ειναι απο αυτα τα προβληματα που τα αναγνωριζει καποιο διαγνωστικο αν δεν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Δεκέμβριος 9, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 O Red το πέρασε το διαγνωστικο ο Black όμως όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Δεκέμβριος 10, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Ο black λογικό να μη περνά. Είναι στα λογικά πλαίσια λειτουργίας τους αλλά δες μήπως δεχτούν πίσω τον black με τον ισχυρισμό ότι δε περνά το τεστ.Το πιο πιθανο ειναι να το περνανε. Δεν ειναι απο αυτα τα προβληματα που τα αναγνωριζει καποιο διαγνωστικο αν δεν κανω λαθος.Μα ήδη αναγνωρίστηκαν από το πρώτο διαγνωστικό που χρησιμοποίησε (crystal disk info). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Δεκέμβριος 11, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Οκ ευχαριστώ θα τον πάω πίσω και ίδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Δεκέμβριος 11, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Να επιμείνεις για τον black.Θα πεις πως δε περνά το διαγνωστικό της wd.Λογικά θα στον αλλάξουν.Πάρε και τον/τους red μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.