GEORGIOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2013 Θέλω μελάνια για το παραπάνω μηχάνημα.βρίσκω αυτά Μελάνι Palsonic T1291 Black συμβατό με Epson | www.you.gr με λιγότερα από τα μισά λεφτά που έχουν τα γνήσιαΜελάνι Epson T1291 Black C13T12914011 | www.you.grΑξίζει να τα πάρω ή θα πάθει καμιά ζημιά το μηχάνημα;Τα συγκεκριμένα τα έχει δοκιμάσει κανείς;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedycc Δεκέμβριος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Εχω δοκιμάσει από την Cartridgeworld και δουλευουν μια χαρα τα συμβατά της. Πάρε ενα τηλ σε όποιο κατάστημα έχεις πιο κοντά σου να σε βοηθήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Δεκέμβριος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Για τώρα πήρα τελικά γνήσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Ιανουάριος 4, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 μην πετάς τα λεφτά σου πάρε από το ebay refillable cartridges (έχω δύο μηχανήματα epson τα έχω λιώσει και δουλεύουν τέλεια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrip Ιανουάριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Παρε και εδω ενα τηλεφωνακι να σου πουνε τιμουλες για συμβατα μελανια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Παρε και εδω ενα τηλεφωνακι να σου πουνε τιμουλες για συμβατα μελανια. Εσύ ξέρεις τις τιμούλες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.