Grim95 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2013 Καλησπέρα, σήμερα μπένοντας φουμπου εμφανίστηκε ενα βίντεο που κέρδισε το ενδιαφέρον μου. https://www.facebook.com/photo.php?v=654028141310015&set=vb.100001085054444&type=2&theater Έψαξα στο googli, αλλα δεν βρήκα τίποτα, έχει καμιά ιδέα κανείς για το πως και τι ? ( Λογικά πρέπει να είναι απλό για τους masters, αν και εγώ δεν έχω ιδέα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 ναι ..... και βαρεσει καποιος αλλος παλαμακια ξανα , και να σου σβησει xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Δεκέμβριος 9, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Με κάτι τέτοιο ίσως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Δεκέμβριος 9, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Με κάτι τέτοιο ίσως??Λογικά ναί, αλλά δεν έχω ιδέα για το πως να το συνδέσω (full newb) :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 τις θεωρω τουλαχιστον υπερβολικες (για να μην πω τιποτα χειροτερο...!), τετοιες "δυνατοτητες" και ανευ ουσιας.......!!! ειναι καθαρα για εντυπωση, τπτ αλλο..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Δεκέμβριος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 τις θεωρω τουλαχιστον υπερβολικες (για να μην πω τιποτα χειροτερο...!), τετοιες "δυνατοτητες" και ανευ ουσιας.......!!! ειναι καθαρα για εντυπωση, τπτ αλλο..!!Γούστα είναι, εμένα π.χ θα μου άρεσε και σκέφτομαι να το βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arys Δεκέμβριος 9, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 LMGTFY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Δεκέμβριος 9, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Για κανα αγωνα τενις θα ειναι οτι πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 9, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 LMGTFY lmgtfy was cool 3 years ago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Δεκέμβριος 9, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 σαν κατασκευή είναι ενας ηχοδιακόπτης , υπάρχει σαν κιτ και απο την smart kit (κάπου έχω και εγώ ενα με καμένα τα ολοκληρωμένα του ). Σχέδιο στο νετ υπάρχει αν θες να σου βρω . Ποιο πολύ χρήσιμο για να ανάβει καμία λάμπα είναιαν θυμάμαι καλά πάνω εχει κάποιο trimmeraki που ρυθμίζει την ευαισθησία Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Δεκέμβριος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 μια καλή λύση είναι το arduino θα μπορείς να βάλεις διάφορα καλούδια εκτός από παλαμάκια φαντασία και όρεξη πρέπει ναι έχεις RoboCase (με έβαλες σε ιδέα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.