Jump to content

τι ψυχτρα να βαλω?

djjohnnie13

Recommended Posts

καλημερα στην παρεα,εχω επεξεργαστη i5 4670

μητρικη asus H87-pro c2

κουτι consair 500r

και μνημες αυτες τις ψηλες CORSAIR CMZ4GX3M2A1600C9B VENGEANCE 4GB (2X2GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT BLUE - RAM -

εχω 4 απο αυτες οποτε ειναι καλυμμενες ολλες οι θεσεις της μητρικης!

ειχα καταληξει στην hyper 212 evo αλλα σιγουρα θα βρισκει στις μνημες,

εχετε να προτεινεται καποια ετσι ωστε να κρατησω και τις 4 μνημες και να μπορει,

να μπει ανεμηστηρας κανονικα?χρηματα απο 25-50 ταβανι να ναι αθορυβη και αποδοτικη!

ευχαριστω!!!

Δεν νομίζω ότι η hyper 212 θα φτάνει να βρίσκει στις μνημες.

Εκτός αυτού όμως έχεις και την δυνατότητα να βάλεις τον ανεμιστήρα από την άλλη μεριά και να τραβάει αέρα αντί να σπρώχνει.

Για δες αυτό.

[ame]

[/ame]

Δεν νομίζω ότι η hyper 212 θα φτάνει να βρίσκει στις μνημες.

Εκτός αυτού όμως έχεις και την δυνατότητα να βάλεις τον ανεμιστήρα από την άλλη μεριά και να τραβάει αέρα αντί να σπρώχνει.

Για δες αυτό.

εχω μπερδευτει σε αυτο το βιντεο φαινεται οκ και σε αλλα φενεται οτι υπαρχει προβλημα με τις μνημες!αν ειναι οπως φαινεται οκ μια χαρα!!!

Παίζει ρόλο και το που έχει η κάθε μητρική τα σλοτ των μνημών.

Όμως από ότι σου είπα και πριν μπορείς να βάλεις τον ανεμιστήρα από την αριστερή μεριά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Αφού βέβαια τοποθετήσεις πάνω στην βάση του ανεμιστήρα, τον ανεμιστήρα ανάποδα τώρα.Να τραβάει αέρα.

Θα είναι έτσι δηλαδή.

http://www.feelthefunk.com/cooler-master-evo-212-works-on-1150-mobos

Όπως το κάνει αυτός εδώ που βάζει 2 ανεμιστήρες.

[ame]

[/ame]

Παίζει ρόλο και το που έχει η κάθε μητρική τα σλοτ των μνημών.

Όμως από ότι σου είπα και πριν μπορείς να βάλεις τον ανεμιστήρα από την αριστερή μεριά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Αφού βέβαια τοποθετήσεις πάνω στην βάση του ανεμιστήρα, τον ανεμιστήρα ανάποδα τώρα.Να τραβάει αέρα.

Θα είναι έτσι δηλαδή.

FeeltheFunk.com: COOLER MASTER Hyper 212 EVO works with 1150 Motherboards

Όπως το κάνει αυτός εδώ που βάζει 2 ανεμιστήρες.

το χα δει εχθες,αρα να την παρω να μην παω σε κατι καλυτερο εε?το πολυ πολυ να ξηλωσω την ψυχτρα της πρωτης μνημης;)

το χα δει εχθες,αρα να την παρω να μην παω σε κατι καλυτερο εε?το πολυ πολυ να ξηλωσω την ψυχτρα της πρωτης μνημης;)

Το αν θες να πας σε κάτι καλύτερο,είναι μια άλλη ιστορία.

Θα βρεις όμως άλλη ψήκτρα σε αυτά τα χρήματα που λες και με αυτές τις μικρές διαστάσεις??

Μην ξηλώσεις τίποτα.Μπορεί να σου την πάρει κανονικά.Η να βαλεις τον ανεμιστήρα απο την άλλη.

Το αν θες να πας σε κάτι καλύτερο,είναι μια άλλη ιστορία.

Θα βρεις όμως άλλη ψήκτρα σε αυτά τα χρήματα που λες και με αυτές τις μικρές διαστάσεις??

Μην ξηλώσεις τίποτα.Μπορεί να σου την πάρει κανονικά.Η να βαλεις τον ανεμιστήρα απο την άλλη.

ναι μαλλον εχεις δικιο την βλεπω παντου και την προτεινουν αλλωστε οι απαιτησεις μου δεν ειναι μεγαλες

απλα τωρα με μια μουφα coolermaster των 5 ευρω εχω 75 βαθμους σε full load!απλα γλυκοκοιτουσα και

την 412s που ειναι αμεσα διαθεσιμη,αν και καλυτερη και απο τις 2 μου φενεται η 412 slim!μια ψυχτρα ειχα

αγορασει ολη κι ολλη παλιοτερα και ητανε scythe!!!γι αυτο ζητησα τα φωτα σας κι απο οτι φενεται εχεις ασχοληθει!!!

Η 412s ειναι πιο φαρδιά ψήκτρα.Άρα αυξάνεις τις πιθανότητες να μην την πάρει.

Screenshot by Lightshot

Βλέπεις ότι και αυτός έβαλε τον ανεμιστήρα αριστερά.

Η slim είναι η ίδια με slim ανεμιστήρα.Άρα έρχεται στις διαστάσεις της 212.

Screenshot by Lightshot

Στο site της coolermaster υπάρχει και η 212X Cooler Master: Hyper 212X η οποία είναι ποιο βελτιωμένη αλλά δεν την βρίσκω στην αγορά. Έψαξα για συγκριτικά αλλά δεν βρίσκω κάτι, μάλλον δεν έχει δοκιμαστεί. Η 412 slim φαίνεται καλή επιλογή αφού έχει και δεύτερο ανεμιστήρα μαζί.

Στο site της coolermaster υπάρχει και η 212X Cooler Master: Hyper 212X η οποία είναι ποιο βελτιωμένη αλλά δεν την βρίσκω στην αγορά. Έψαξα για συγκριτικά αλλά δεν βρίσκω κάτι, μάλλον δεν έχει δοκιμαστεί. Η 412 slim φαίνεται καλή επιλογή αφού έχει και δεύτερο ανεμιστήρα μαζί.

να τα μας μπηκε στο παιχνιδι και η slim!βεβαια δεν την εχω δει πουθενα να την προτεινουν αλλα οσο αφορα διαστασεις ειμαι τελειως σκραπας γι αυτο και ρωταω και εμενα μου φαινεται λιγο καλυτερο!τις επομενες ωρες θα παραγγειλω απο e-shop και επειδη μαζι με τον επεξεργαστη θα την κρατησω το λιγοτερο 2 χρονακια θελω να ειμαι σιγουρος!παρεπιπτοντως η υπογραφη μου φενεται?την συμπληρωσα πριν λιγο μια gtx 760 λειπει που θα παρω τον ιανουαριο και μαζι με την ψυχτρα ειμαι κομπλε!!!παιδια ευχριστω για τον χρονο σας!!!!!!!:nothing::nothing::nothing:

Η slim φαίνεται να είναι ποιο αθόρυβη αλλά έχει λιγότερη ροή αέρα από τους ανεμιστήρες λόγο που είναι ποιο λεπτοί. Εάν έχεις σκοπό στην 212 evo να προσθέσεις δεύτερο ανεμιστήρα νομίζω ότι θα είναι καλύτερη. Στο eshop τις έχει και τις 2 ψύκτρες. Μπορείς να δεις και ένα βίντεο και με τις 2 εδώ [ame]

[/ame]

Η slim φαίνεται να είναι ποιο αθόρυβη αλλά έχει λιγότερη ροή αέρα από τους ανεμιστήρες λόγο που είναι ποιο λεπτοί. Εάν έχεις σκοπό στην 212 evo να προσθέσεις δεύτερο ανεμιστήρα νομίζω ότι θα είναι καλύτερη. Στο eshop τις έχει και τις 2 ψύκτρες. Μπορείς να δεις και ένα βίντεο και με τις 2 εδώ

σημασια ομως δεν εχει το παχος και το υψος της ψυχτρας περισσοτερο?οσο πιο ογκωδης ειναι συνηθως τοσο περισσοτερη απαγωγη θερμοτητας δεν γινεται?:jump1:

Νομίζω πως ναι, όσο πιο ογκώδες τόσο το καλύτερο. Στο βίντεο φαίνεται ότι η 412 slim έχει μεγαλύτερα fins αλλά και με μεγαλύτερο κενό ανάμεσα τους, το κενό ανάμεσα είναι για ανεμιστήρες με λιγότερη ροή αέρα και κάνει και λιγότερο θόρυβο από ότι λέει στο βίντεο. Από άποψης απόδοσης δεν γνωρίζω, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

για να φωνάξουμε την [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] αν θέλει να ρίξει καμιά ιδέα περί διαστάσεων και τι χωράει πού :-) Από μάρκες σε αυτά τα χρήματα ρίξε μια ματιά και στις Thermalright αν και συνήθως είναι γομαροειδείς επίσης.

για να φωνάξουμε την [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] αν θέλει να ρίξει καμιά ιδέα περί διαστάσεων και τι χωράει πού :-) Από μάρκες σε αυτά τα χρήματα ρίξε μια ματιά και στις Thermalright αν και συνήθως είναι γομαροειδείς επίσης.

εδω ειμαι οταν απασισετε πειτε μου να παραγγειλω...:p:P:P

με τη 212 δεν θα έχει θέμα

Αν έχω καταλάβει καλά έχει 2 μνήμες.

οπότε στην ανάγκη μετατοπίζει τις μνήμες στις θέσεις 2-4 και δίνει παραπάνω αέρα στο cooler αν χρειαστεί, όπως εδώ

http://www.hardwareoverclock.com/kuehler/Coolermaster_Hyper_212-026.jpg

τώρα αν μελλοντικά θελήσει να συμπληρώσει και τα άλλα σλοτς μάλλον θα χρειαστεί να πάει τον ανεμιστήρα απο την άλλη μεριά

με τη 212 δεν θα έχει θέμα

Αν έχω καταλάβει καλά έχει 2 μνήμες.

οπότε στην ανάγκη μετατοπίζει τις μνήμες στις θέσεις 2-4 και δίνει παραπάνω αέρα στο cooler αν χρειαστεί, όπως εδώ

http://www.hardwareoverclock.com/kuehler/Coolermaster_Hyper_212-026.jpg

τώρα αν μελλοντικά θελήσει να συμπληρώσει και τα άλλα σλοτς μάλλον θα χρειαστεί να πάει τον ανεμιστήρα απο την άλλη μεριά

δυστυχως εχω 4 μνημες ειναι πιασμενες ολες οι θεσεις και επειδη οι μνημες ειναι ακριβες τωρα,

και αυτες που εχω την κανουν την δουλεια τους ψαχνω μια ψυχτρα να χωραει αλλα να μπαινει

και ο ανεμηστηρας σωστα για καλυτερη ψυξη!!!πολλα ζηταω εε?

Ελα sorry Αλλά διάβασα γρήγορα το θέμα οπότε πέταξα τη κοτσάνα μου.

Μπορείς να βάλεις τον ανεμιστήρα απο τη πίσω πλευρά και να μην έχεις θέμα ή να τον βάλεις απο τη μεριά των μνημών και να βγάλεις το cooler απο τη μία μνήμη.

Ελα sorry Αλλά διάβασα γρήγορα το θέμα οπότε πέταξα τη κοτσάνα μου.

Μπορείς να βάλεις τον ανεμιστήρα απο τη πίσω πλευρά και να μην έχεις θέμα ή να τον βάλεις απο τη μεριά των μνημών και να βγάλεις το cooler απο τη μία μνήμη.

ναι μαλλον κατι τετοιο θα γινει!οποτε η καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μεχρι 50 ευρω ειναι η hyper 212 evo?

Επειδή είχα ψάξει για την ψήκτρα, για το αν θα έχω θέμα με τις μνήμες μου (kingston beast) σε περίπτωση που χρειαζόταν να συμπληρώσω άλλες 2. Κατέληξα σ'αυτήν για τον 4770k Alpenfohn Brocken 2 Alpenfohn Brocken 2 | Skroutz.gr

αλλά την είχα φέρει απ'έξω στα ~31e σε προσφορά.

Brocken2 english

http://www.alpenfoehn.de/images/Produkte/Abmessungen/AbmessungenBrocken2.pdf

Με την Thermalright TRUE Spirit 140 νομίζω δεν θα σε παίρνει, είναι λίγο πιο κοντή Ultimate CPU Cooling Solutions! Thermalright

Technical Specifications And Design - Three Thermalright True Spirit Heat Sinks, Reviewed

Thermalright TRUE Spirit 120 μ'αυτήν είσαι μια χαρά από θέμα μνήμης.

post-29341-1416077966,0308_thumb.jpg

post-29341-1416077966,1123_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.