Jump to content

Sony Bravia Stream απο PC

LeoNaXe

Recommended Posts

Καλησπέρα μάγκες,

Εχω μια τηλεόραση στο σαλόνη Sony Bravia HDTV KDL-32EX700 όπου είπα να ασχοληθώ με αυτήν λίγο και βρήκα κάτι σε stream που υποστήριζε, την συνδέω λοιπόν με καλώδιο lan στο router και την κάνω εγγραφή κανονικά στην σελίδα τις sony. μου ανοίγουν όλα τα πλεονεκτήματα στην οθόνη και γράφει registered.

Ελα λοιπόν που φτάνω στο σημείο να μην μπορώ να κάνω εγκατάσταση ένα plugin για το browser που έχουν. Σε αυτήν την σελίδα είναι και γράφει αναλυτικότατα πως γίνεται. Η ανηψιά μου αν ήξερε να διαβάσει (είναι 2 ετών) θα τα είχε καταφέρει και μόνη τις. Απλα δεν μπορώ να κατεβάσω αρχείο. μου βγάζει σφάλμα, έψαξα σε όλο το ίντερνετ και δεν κατάφερα να το βρώ πουθενά.

Αυτό που θέλω λοιπόν να καταφέρω είναι αν γίνεται να κάνω stream την επιφάνεια εργασία μου ή και καλύτερα μια σελίδα του browser (όποιο και αν είναι) για να μπορώ απλά να ανοίγω μπάλα online όταν παίζει και να το βλέπω στο σαλόνι.

PS, δεν ξέρω αν είμαι σε σωστό κλάδο για το τοπικ αλλά πιο κάτω είδα μιλάνε για δορυφορικά και λέω θα είμαι σε σωστό μέρος :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.