Nos-Dio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2004 Ποια ειναι η παλαιοτερη αναμνηση που εχετε απο την ζωη σας?? Εγω??Θυμαμαι που ημουν στο δωματιο των γονιων μου σε ηλικια πολυ μικρη...Στο διπλανο κρεβατι θυμαμαι τον πατερα μου.Αυτη ειναι η παλαιοτερη εικονα που εχω στο μυαλο μου μεχρι να την χασω.. Φλασακι που εφαγα...
JiMeS Οκτώβριος 10, 2004 #2 Οκτώβριος 10, 2004 Λοιπόν εγώ την πιο παλιά εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι όταν περιπού 3-4 χρονών και νοικιάζαμε τότε ενα σπίτι .Είχα βγει λοιπόν έξω με κάτι μαρκαδόρους και είχα ζωγραφήσει τον τοίχο Μιλάμε πρέπει να είχα φάει τα καντήλια της ζωής μου!Από ότι λέει η μάνα μου τις τα είχε ψάλει η ιδιοκτήτρια γιατί έμενε από επάνω μας
YDinopoulos Οκτώβριος 10, 2004 #3 Οκτώβριος 10, 2004 Πρεπει να ειμουν 2-3 χρονων οταν κολλησα ανεμοβλογια. Θυμαμαι το δωματιο μου κ εμενα να κοιταω τα χερια μου που ηταν κοκκινα.
Nos-Dio Οκτώβριος 10, 2004 Author #4 Οκτώβριος 10, 2004 οχι,δεν κανει τιποτα εχεις κανει ιδιο θρεντ πιο παλια και δεν το θυμαμαι?? Αν ειναι ετσι το μεταφερουμε... το σκεφτομαι εδω και κατι μερες να το ανοιξω....εχω φαει απο μερες το φλας...
xylokastro Οκτώβριος 10, 2004 #5 Οκτώβριος 10, 2004 θυμαμαι που πηγα νε ξεβρακωσω μια φιλη μου στην 1η Δημοτικού στις τουαλετες και μας επιασε η δασκαλα να της βγαω τα ρουχα!!!!!!τρελο αλλα αληθινό!!!μετα απο μερες εκανα προταση γαμου στην κοπελιτσα και για δαχτυλιδι της πηγα ενα τσιγκακι απο coca-cola!!!!!!!
gbdanis Οκτώβριος 10, 2004 #6 Οκτώβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastroμετα απο μερες εκανα προταση γαμου στην κοπελιτσα και για δαχτυλιδι της πηγα ενα τσιγκακι απο coca-cola!!!!!!! ti σου απάντησε τελικά ???κατι τέτοιο είχα κάνει και εγώ στον παιδικό και μου είχε απαντήσει "θα ρωτήσω την μαμα μου και αν με αφήσει θα σου πώ "αυτό που θημάμε είναι όταν πήγενα πρώτη Δημοτικού χτίζαμε το σπίτι από πάνω. Δεν είχαμε βάλει ακόμα το ταβάνι και καθώς έβλεπα αυτόν που έχτιζε το τζάκι να ανεβοκατεβαίνει από την σκάλα όταν τελείωσε και η σκάλα έμεινε εκεί σκαρφάλωσα και επειδή δεν μπορούσα να κατέβω κρεμάστηκα από ένα καδρόνι και περίμενα να έρθει η μάνα μου όταν ήρθε έπεσα πάνω της και ευτυχώς με έπιασε. Τότε είχε χάσει και το ένα σκουλαρίκί . το τι άκουσα τότε δεν λέγετε Το καλύτερο όμως το είχα κάνει στην γιαγιά μου όταν ήμουν 3-4 χρονών. Την ώρα που κοιμόταν της πέταξα ένα τσόκαρο στο κεφάλι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.