Jump to content

Windows 7 32-bit επέκταση αναγνώρισης πάνω από 4 gb

BasiliCeLew

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Κ εγώ στο σύστημά μου windows 7 proffesional x86 έχω 4gb και έβαλα το patch για να τα βλέπει και τα 4

αλλά μου φένεται από εκείνη τη στιγμή και μέτα η οθόνη που έχω,

μία samsung UE40F6500 άρχισε να τρεμοπαίζει ανά κάποιες στιγμές και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το patch.

Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό?

[MENTION=30706]BasiliCeLew[/MENTION]

πως την παλευες με ολα αυτα με 4GB ram;;;

σου προτεινω που λογικα θα το ξερεις (βεβαια θα μου πεις θελει λεφτα) αλλα παρε αλλα 4GB ram και βαλε 64μπιτα..

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Κ εγώ στο σύστημά μου windows 7 proffesional x86 έχω 4gb και έβαλα το patch για να τα βλέπει και τα 4

αλλά μου φένεται από εκείνη τη στιγμή και μέτα η οθόνη που έχω,

μία samsung UE40F6500 άρχισε να τρεμοπαίζει ανά κάποιες στιγμές και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το patch.

Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό?

εμένα τρεμόπαιζε ο ήχος αλλά μετά από κάποιες επανακινήσεις έστρωσαν τα πάντα.

Καποιο λάθος κάνεις, τα x64 δεν τρέχουν σε x86, οχι το ανάποδο

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Πιστεύω ότι πρέπει να το ξανακοιτάξεις αυτό :)

Προγράμματα τα οποία γράφτηκαν σε 32bit ( όπως οι περισσότερες επεκτάσεις κάποιον προγραμμάτων που χρησιμοποιώ ) δεν γίνεται να τρέξουν σε 64bit. Η δεν ανοίγουν, ή κρασάρουν και βγάζουν λάθος δεδομένα ή κολάν το pc.

[MENTION=30706]BasiliCeLew[/MENTION]

πως την παλευες με ολα αυτα με 4GB ram;;;

σου προτεινω που λογικα θα το ξερεις (βεβαια θα μου πεις θελει λεφτα) αλλα παρε αλλα 4GB ram και βαλε 64μπιτα..

Υπήρχε και ένας ssd samsung evo που έκανε πραγματικά θαύματα στο pc.:innocent:

Βρέθηκε καλύτερη λύση. Αγόρασα καινούριο pc :hehe: και έβαλα και 64bit & 32bit λειτουργικό.

Ο slalom εχει δικιο σε αυτο που σου γραφει...x86 παιζουν σε x86 και x64... x64 μονο σε x64...

Ισως εχεις καποιο δικιο σε περιπτωση ειδικων προγραμματων κυριως engineering προσανατολισμου που ειναι σε παλια εκδοση ή κακογραμενα με αποτελεσμα να μην τρεχουν σωστα σε x64...πιο συχνα ομως θα συναντησεις ασυμβατοτητα με 7αρια παρα με το 64-bit του θεματος..

Με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται?

[MENTION=30050]slalom[/MENTION] κάποια προγραμματάκια όπως το analysis δεν τρέχουν σε 64bit. Για αυτό θέλω να το αποφύγω

Αν τελικά πας σε 64bit, μπορείς ότι τρέχει σε 32bit , να το έχεις σε virtual machine, μεχρι να αναβαθμιστεί και αυτό.

Ο slalom εχει δικιο σε αυτο που σου γραφει...x86 παιζουν σε x86 και x64... x64 μονο σε x64...

Ισως εχεις καποιο δικιο σε περιπτωση ειδικων προγραμματων κυριως engineering προσανατολισμου που ειναι σε παλια εκδοση ή κακογραμενα με αποτελεσμα να μην τρεχουν σωστα σε x64...πιο συχνα ομως θα συναντησεις ασυμβατοτητα με 7αρια παρα με το 64-bit του θεματος..

Με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται?

Mechanical engineer.. Πολλά προγράμματα είναι σε παλιά έκδοση και δεν πρόκειται να βγούν καινούριες εκδόσεις γιατί είτε ο προγραμματιστης μας έχει αφήσει καιρούς ή γιατί το θεωρεί ανούσιο (πράγμα λογικό καθώς οι μηχανολόγοι δεν είναι προγραμματιστές για να έχουν και απαιτήσεις αναβάθμισης αρκεί να κάνει την δουλειά του σωστά). Αυτό με τα widnows 7 μου το έχουν πεί για προγράμματα που συντάχθηκαν σε xp αλλά δεν είδα κάποιο θέμα. Ίσως λόγω μιας αναβάθμισης που έβγαλαν εδώ και 1-2 χρόνια τα 7 που έχει κάποιο κομμάτι του SP2 των xp. Δεν το έχω ψάξει υποθέτω με αυτά που βλέπω στο pc μου.:triniti:

[MENTION=24526]skfn[/MENTION] και virtual machine να βάλω δεν τρέχει καθώς το πρόβλημα είναι κυρίως υπολογιστικό και τα 64 με τα 32 bit είναι μακράν διαφορετικά στον τρόπο ανάλυσης δεδομένων. Τρέχουν είναι η αλήθεια αλλά δεν βγάζουν σωστό αποτέλεσμα.

Η μόνη λύση είναι να έχεις 2 πισί...

Μην το ψάχνεις άλλο, με ματσακωνιές δεν θα κάνεις δουλειά ή μπορεί να σου σκάσει πρόβλημα πάνω που καίγεσαι να φτιάξεις και να παραδώσεις κάποιο project και να τραβάς τα μαλιά σου...

Άσε το παλιό s/w σε μηχάνημα με καθαρό 32μπιτο περιβάλλον και βάλε τα νεώτερα προγράμματα σε ποιό σύγχρονο πισί με επιπλέον μνήμη.

Μπορεί να ακούγεται «κάπως» αλλά δεν βλέπω άλλη λύση για να κάνεις δουλειά.

Η απλά να χρησιμοποιήσει τις 32μπιτες εκδόσεις των εφαρμογών που δε παίζουν 64 και να τελειωνει.

Δεν περίμενα να ξαναδώ τέτοια συζήτηση ,νομιζα ότι τα 32bit απλά δεν υπάρχουν πια...deja vu ...

sent from mobile

Θεωρείτε κάποια πραγματα δεδομένα, αλλά υπαρχουν πολλοί παράγοντες στη μέση.

Οι άδειες για κάθε πρόγραμμα κοστίζουν χιλιαδες ευρώ, είναι ευκολο να αλλάξει ένας μονο υπολογιστής λειτουργικό, ίσως και καινούριες άδειες, αλλά αν είναι σε εταιρία θα πρεπει όλη η εταιρία να αλλαξει. Πως θα ανοίγει το προτζεκτ απο τον υπολογιστη κάποιου συναδέλφου του ,κτλ; υπάρχουν σύνθετα ζητήματα, και κάποια προγράμματα της δικής μου δουλειάς πχ ΔΕΝ λειτουργουν σωστα στα 64 μπιτ. Η καλύτερη αναβάθμιση είναι ο ssd σε τέτοιες περιπτώσεις.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Παιδια συγνωμη αλλα δεν υπαρχουν προγραμματα 32 bit που να μην τρεχουν σωστα κι απροβληματιστα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λειτουργικο 64ρι, ειτε αυτο λεγεται windows, ειτε linux ειτε οτιδηποτε (με εξαιρεση αποκλειστικα την πλειονοτητα των drivers αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).

64ρια προγραμματα ειναι που δεν τρεχουν σε 32ρι os κι οχι το αντιθετο

Θεωρείτε κάποια πραγματα δεδομένα, αλλά υπαρχουν πολλοί παράγοντες στη μέση.

Οι άδειες για κάθε πρόγραμμα κοστίζουν χιλιαδες ευρώ, είναι ευκολο να αλλάξει ένας μονο υπολογιστής λειτουργικό, ίσως και καινούριες άδειες, αλλά αν είναι σε εταιρία θα πρεπει όλη η εταιρία να αλλαξει. Πως θα ανοίγει το προτζεκτ απο τον υπολογιστη κάποιου συναδέλφου του ,κτλ; υπάρχουν σύνθετα ζητήματα, και κάποια προγράμματα της δικής μου δουλειάς πχ ΔΕΝ λειτουργουν σωστα στα 64 μπιτ. Η καλύτερη αναβάθμιση είναι ο ssd σε τέτοιες περιπτώσεις.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Μπορείς να μου πεις ένα τέτοιο πρόγραμμα?

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιλάμε για ειδικές εφαρμογές, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, υπάρχουν ή έστω όταν αγοράστηκαν τα licenses υπήρχαν.

Tribon M2 σε Win 7 , Maxsurf σε Win 7 x64 και διάφορα άλλα..

Συναδελφε Βασίλη, για πες ενα που δεν έχει αναβαθμιστεί

Λοιπόν δεν θα κάτσω να ασχοληθώ καν με σχόλια του στυλ "αν υπάρχουν τα 32-bit ακόμα" καθώς όπως φαίνεται υπάρχουν μαύρα μεσάνυχτα και καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι.

Ένα παράδειγμα το Autocad εταιρικό 32-bit όποιος έχει να μας δώσει (Priced from: 4.775,00 € ) λεφτα το κάνουμε 64.

Τα υπόλοιπα είναι πανεπιστημιακά-επιστημονικά προγράμματα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλού ΟΥΤΕ σε 64bit ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Όποιος θέλει μπορώ να του τα στείλω να τα κάνει 64bit και να μου τα δώσει.

Στο σύνολο οι άδειες που χρειάζονται είναι πάνω από 12.000 ευρώ. Αν τα πληρώσει κάποιος στο αφεντικό μου να του το πω.

Και για τον άπιστο [MENTION=30050]slalom[/MENTION] το προγραμματακι frame3 για ειδικές περιπτώσεις παραμόρφωσης. Αν μπορέσεις έστω να το βρεις στο google θα σκίσω τα διπλώματα μου.

Παιδια συγνωμη αλλα δεν υπαρχουν προγραμματα 32 bit που να μην τρεχουν σωστα κι απροβληματιστα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λειτουργικο 64ρι, ειτε αυτο λεγεται windows, ειτε linux ειτε οτιδηποτε (με εξαιρεση αποκλειστικα την πλειονοτητα των drivers αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).

64ρια προγραμματα ειναι που δεν τρεχουν σε 32ρι os κι οχι το αντιθετο

Πως είσαι τόσο σίγουρος;

Όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση ούτε με δίκτυα ούτε με προγραμματισμο. Έχουν προσπαθήσει πολλοί για να το κάνουν να δουλέψει. (Προσωπικά δεν μπήκα καν στον κόπο. )

Μπορείς να μου πεις ένα τέτοιο πρόγραμμα?

Όλη η σουίτα simatic της Siemens έχει 32bit και ΔΕΝ παίζει σε 64 η 32αρα έκδοση. Μόνο κάποιες από τις τελευταίες εκδόσεις είναι 64 και βγήκαν και αυτές πρόσφατα, με διαφορετικό περιβάλλον και απαιτήσεις επεξεργαστικης ισχύος. Επίσης για την συγκεκριμένη σουίτα να πω ότι έχει περιορισμούς τρελους και παράλογους μερικες φορές, και για μια αναβάθμιση ίδιου κωδικού λογισμικού απο sp2 σε sp3 να χρειάζεται στα Windows να αφαιρέσεις sp κτλ. Είναι πλήρως συμβατά τα προγράμματα με windows seven και φυσικά δεν υπάρχει για mac/linux μέχρι και πριν κάνα τρίμηνο που έψαξα. Επίσης η τιμή κτήσης του συγκεκριμένου προγράμματος ανάλογα με τα tags ξεφεύγει σε τιμές σφαίρας φαντασίας! !!! Φαντάσου τώρα όλο αυτό για 20πισι και βάλε και τα spare laptop κτλ.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.