Jump to content

Χριστουγεννιατικο Στησιμο υπολογιστη :D

TheHacker

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

aa πολυ ωραια ..ακριβως το ιδιο σκεφτομουν ..αυτη στα 300 μ ερχεται :D ..και corsair 650 bronze 80+ πρεπει ν ειναι οκ απο τροφοδοτικο νμζ ..! αυτη η καρτα [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] θα εχω πολλες δυηνατοτητες ετσι D:?

aa πολυ ωραια ..ακριβως το ιδιο σκεφτομουν ..αυτη στα 300 μ ερχεται :D ..και corsair 650 bronze 80+ πρεπει ν ειναι οκ απο τροφοδοτικο νμζ ..! αυτη η καρτα [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] θα εχω πολλες δυηνατοτητες ετσι D:?

Μπορείς να πας και στο TurboX που είναι περισσότερα watt. Όσο για δυνατότητες θεωρώ πως με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και ένα καλό software optimizer θα έχεις απεριόριστες.

Μπορείς να πας και στο TurboX που είναι περισσότερα watt. Όσο για δυνατότητες θεωρώ πως με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και ένα καλό software optimizer θα έχεις απεριόριστες.

registry optimizer για διόρθωση λαθών εννοείς?

sorry για το off.

οχι και TURBO-X, ρε παιδια...!! τοσα καλυτερα, πιο αξιοπιστα και εξισου φθηνα τροφοδοτικα υπαρχουν, και με καλυτερη εγγυηση......!!!!!

καλυτερη εγγυηση δν νμζ παντως...στο πλαισιο πραγματικα πριν 2-3 χρονια εκαναν τα παντα για να με εξυπηρετισουν ...τωρα πια ειναι λγ χειροτερα αλλα παλι ειναι μια χαρα...οτι μου ειχε χαλασει το αντικαταστουσαν με την μια ΑΚΟΜΗ και 1 φορα που ητανε εκτος εγγυησης 2 μηνες το λαπτοπ μου! :o ...

η 760 εχει 256bit memory interface και η 770 384bit memory interface...τα 4 gb για 256bit ειναι <<αχρηστα>> δεν μπορουν να σπρωξουν τοσο πολυ οσο η 770 με 384bit...

Αν πας παραπανω απο 1080p τοτε πανε στην 770 διοτι θα σε βοηθησει το μεγαλυτερο bandwidth που εχει...

αρα δν εχει σχεση που η 760 exei 2gb περισσοτερα μνημη :/? διπλη μνημη ..νομιζα πως θα ητανε καλυτερη αλλα mallon den..

Συγγνωμη αδερφε εκανα λαθος και οι 2 εχουν 256bit memory interface αλλα αν αντεχεις οικονομικα παρε την 770...

Επισης τα 2gb για 1080p ειναι αρκετα...

Καλησπερα κ παλι .. μολις τωρα συναντησα ενα φιλο που εχει τελειωσει μηχανικος στο πολυτεχνειο και ασχολειτε πολυ με καρτες γραφικων .. μετα απο ωρα συζητησεις κατι μεσα μου αρχισε να μ λεει πως αντι να παρω GTX770 ισως θα ητανε καλυτερα να παρω r9 280x που βρισκεται στα ιδια λεφτα και βγαζει καλυτερα fps συμφωνα με τον φιλο ^_- ..καμια ιδεα? βλεπω επισης οτι η 280x παιζει σε 384 bit σε αντιθεση με τα 256 της 770 και υποστηριζει 4k αναλυση για τ μελλον ^_-....dn εχω ομως ξαναδοκιμασει AMD ποτε.. :S Καποιος AMDακιας να το αναλυσει λγ :blink: ...eyxaristw

πολυ το παιδευεις....!!!

PSU PSU :: Fortron Power Supply 650W ATX 24 pin Raider 650W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr (80+ Bronze, 5 χρονια εγγυηση)

VGA θα σου βαλω 2 επιλογες εκ των οποιων και οι 2 ειναι ΚΑΙ για 4Κ (AN σε αξιωσει ο θεος και φτασεις εκει..!!

1 Gigabyte Radeon R9 280X 3GB WindForce 3X OC | Skroutz.gr

2 Palit GeForce GTX770 2GB OC | Skroutz.gr

κι ΑΝ φτανει το μπατζετ σου, μπορεις να χτυπησεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3560330/Palit-GeForce-GTX770-4GB-Jetstream.html

ομως εκει πλεον πλησιαζεις και παιζει και αυτη http://www.skroutz.gr/s/4111667/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB.html

οπως καταλαβαινεις..., δεν βγαζεις ακρη...!! οποτε κοιτα που σε φτανει το μπατζετ σου..!!

Αδερφε αν οντως θελεις να παρεις την κορυφαια καρτα κοιτα απο'δω...

iChill GeForce GTX 770 HerculeZ X3 Ultra, 2GB DDR5

INNO 3D φιλε δεν υπαρχουν καλυτερες...

Βρε Hroni αυτό το δεν υπάρχουν καλύτερες με έβαλε σε πολλές σκέψεις.

Και μιας και προσανατολίζομαι κι εγώ προς 770 ,αλλά δεν ξέρω πολλά από κάρτες,κάντο μας πιο λιανά.

Είναι οι καλύτερες από θέμα εμφανίσεις?? γομαρόψυκτρας??επιδόσεων??ονόματος?? ή όλα μαζί τα προαναφερθέντα.

Δηλαδή τι καλύτερο έχει από μια gigabyte asus evga που στοιχίζουν και λιγότερο στην Ελλάδα.

Αν ψαξεις θα καταλαβεις γιατι το ειπα...

Γιατι οταν οι αλλες ψηνονται σε full load στους 70+ βαθμους αυτες ειναι 10 βαθμους πιο κατω σε ολα τις καρτες που υλοποιουν με αποτελεσμα το καλυτερο overclocking=καλυτερη αποδοδη...

Ειναι το top στις καρτες γραφικων...

Δεν σημαινει οτι οι αλλες ειναι μαπα απλα αυτες ειναι ενα κλικ πιο πανω απο τις αλλες...

Αν ψαξεις θα καταλαβεις γιατι το ειπα...

Γιατι οταν οι αλλες ψηνονται σε full load στους 70+ βαθμους αυτες ειναι 10 βαθμους πιο κατω με αποτελεσμα το καλυτερο overclocking=καλυτερη αποδοδη...

Ειναι το top στις καρτες γραφικων...

Δεν σημαινει οτι οι αλλες ειναι μαπα απλα αυτες ειναι ενα κλικ πιο πανω απο τις αλλες...

Να σου πω την αλήθεια επιδή το έψαξα ρώτησα.

Εκτός αυτού δεν βλέπω να την έχει και κανένας άλλος από εδώ μέσα αλλά δεν την εχω ξαναδεί και σε πρόταση.

Τώρα για την θερμοκρασία δεν νομίζω ότι θέλει όλο αυτό το πράγμα για να απόδοση σε ψύξη.

Μια φτωχή 680 gigabyte εχω και σε συχνοτητα 1320 δε πηγε πανω απο 68 βαθμους.

Τελικά μόνο για αυτό είναι οι καλύτερες???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.