Hronis84 Δεκέμβριος 15, 2013 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Να σου πω την αλήθεια επιδή το έψαξα ρώτησα.Εκτός αυτού δεν βλέπω να την έχει και κανένας άλλος από εδώ μέσα αλλά δεν την εχω ξαναδεί και σε πρόταση.Τώρα για την θερμοκρασία δεν νομίζω ότι θέλει όλο αυτό το πράγμα για να απόδοση σε ψύξη.Μια φτωχή 680 gigabyte εχω και σε συχνοτητα 1320 δε πηγε πανω απο 68 βαθμους.Τελικά μόνο για αυτό είναι οι καλύτερες???Τι αλλο ηθελες να κανει καλυτερο?Δηλαδη οταν βλεπεις αυτη inno 3d gtx 770 να εχει 54 βαθμους σε full loadκαι την evga να εχει 79Ειναι μικρο πραγμα ε?αυτο θες να πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 15, 2013 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Τι αλλο ηθελες να κανει καλυτερο?Δηλαδη οταν βλεπεις αυτη inno 3d gtx 770 να εχει 54 βαθμους σε full loadκαι την evga να εχει 79Ειναι μικρο πραγμα ε?αυτο θες να πεις?Evga και 79 βαθμους λίγο δύσκολο, προφανώς αν το είδες θα είναι σε reference κάρτα.Εκτός αυτού παίζει ρόλο και σε τι συχνότητα είναι το full load.Όσο για τους 70 βαθμους ότι ψήνετε μια κάρτα θα το έλεγα τουλάχιστον υπερβολή.Πάντως με κάλυψες με την απάντησή σου στο ότι τελικά δεν έχει τίποτα παραπάνω από τις άλλες.Αν κάνω λάθος και εχει και κατι αλλο παραπανω εδω ημαστε να με ενημερωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hronis84 Δεκέμβριος 15, 2013 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Evga και 79 βαθμους λίγο δύσκολο, προφανώς αν το είδες θα είναι σε reference κάρτα.Εκτός αυτού παίζει ρόλο και σε τι συχνότητα είναι το full load. Όσο για τους 70 βαθμους ότι ψήνετε μια κάρτα θα το έλεγα τουλάχιστον υπερβολή. Πάντως με κάλυψες με την απάντησή σου στο ότι τελικά δεν έχει τίποτα παραπάνω από τις άλλες.Αν κάνω λάθος και εχει και κατι αλλο παραπανω εδω ημαστε να με ενημερωσεις. Με λιγα λογια αν καποιος θελει να παρει την καλυτερη θα παρει αυτη... Ψηνεται σε σχεση με την inno3d εννοειται οτι οι gpu αντεχουν...αλλα καλο το 68 βαθμους που εχει η gtx 680 σου αλλα η αντιστοιχη της inno3d εχει 53 βαθμους ειναι καλυτερο...και ειναι και σχεδον παντα factory overclocked παραπανω απο τις αλλες... Επισης οι περισσοτερες evga ειναι reference blower style fan νομιζω εκτος του acx cooler που εχουν μερικες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Δεκέμβριος 15, 2013 Author #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 hronis ρωτησα καποια "ονοματα" και οντως μ ειπαν πως ειναι πολυ καλες οι καρτες π αναφερεις αλλα εγω εστησα το συστημα απο πλαισιο γτ ειχα καποιους γνωστους κ μπλα μπλα οπως ειπα αρα μαλλον gtx770 msi θα παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 15, 2013 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Με λιγα λογια αν καποιος θελει να παρει την καλυτερη θα παρει αυτη...Ψηνεται σε σχεση με την inno3d εννοειται οτι οι gpu αντεχουν...αλλα καλο το 68 βαθμους που εχει η gtx 680 σου αλλα η αντιστοιχη της inno3d εχει 53 βαθμους ειναι καλυτερο...και ειναι και σχεδον παντα factory overclocked παραπανω απο τις αλλες... Επισης οι περισσοτερες evga ειναι reference blower style fan νομιζω εκτος του acx cooler που εχουν μερικες... Χρονη θα το πάρω ότι από γρηγοράδα για απαντήσεις δεν διάβασες καθόλου ότι οι 68 βαθμοί είναι με συχνότητα 1320.Αμφιβάλω αν αυτή που λες μπορεί να πάει εκεί και ας έπιανε και 90. Και για το factory overcloked παραπανω που λες δηλαδή 10-20 hz από άλλες είναι θέμα 5 δευτερόλεπτων να τις βαλεις όλες εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hronis84 Δεκέμβριος 15, 2013 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Ο ελληνας τελικα πιο πολυ θελει να αποδειξει οτι εχει αδικο ο αλλος παρα οτι εχει δικιο αυτος... Διαβασε το παρακατω αν εχεις ορεξη και δες overclocking αλλα και θερμοκρασιες στην 780 ti... Inno3D GeForce GTX 780 Ti iChill HerculeZ X3 Ultra 3GB review: overclocked 780 Ti - Conclusion | Hardware.Info United States ...........You have to pay a little extra for this level of performance, but it does give you the fastest card we've ever tested............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Δεκέμβριος 15, 2013 Author #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Inno3D Kamia idea pou mporoume n vroume auto? Overkill πραγματικα η καρτα ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 15, 2013 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Ο ελληνας τελικα πιο πολυ θελει να αποδειξει οτι εχει αδικο ο αλλος παρα οτι εχει δικιο αυτος...Διαβασε το παρακατω αν εχεις ορεξη και δες overclocking αλλα και θερμοκρασιες στην 780 ti... Inno3D GeForce GTX 780 Ti iChill HerculeZ X3 Ultra 3GB review: overclocked 780 Ti - Conclusion | Hardware.Info United States ...........You have to pay a little extra for this level of performance, but it does give you the fastest card we've ever tested............ Αν δεν κάνω λάθος τόση ώρα μιλάμε για 770. Αυτό που μου έστειλες τι σχέση έχει?? Και δεν εχω κανένα λόγο να αποδείξω ότι έχεις άδικο ή εγώ δίκιο. Όμως δες και μια φθηνότερη από Ελλάδα με μόλις 13 hz διαφορά (που είπαμε,θέμα 5 δευτερολέπτων είναι)και αποδεδειγμένα με άριστη ψύξη και χωρίς να απαιτεί 3 σλοτ όπως η Inno. Και βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον του χρόνου να βάζει αγγελία να πουλήσει μια 770 Inno και να περιμένει ότι θα την δώσει όταν θα υπάρχουν πληθώρα 770 σε πασίγνωστες και αξιόπιστες μάρκες. http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hronis84 Δεκέμβριος 15, 2013 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Αν δεν κάνω λάθος τόση ώρα μιλάμε για 770.Αυτό που μου έστειλες τι σχέση έχει??Και δεν εχω κανένα λόγο να αποδείξω ότι έχεις άδικο ή εγώ δίκιο.Όμως δες και μια φθηνότερη από Ελλάδα με μόλις 13 hz διαφορά (που είπαμε,θέμα 5 δευτερολέπτων είναι)και αποδεδειγμένα με άριστη ψύξη και χωρίς να απαιτεί 3 σλοτ όπως η Inno.Gigabyte GeForce GTX770 2GB WindForce 3X OC | Skroutz.grΒασικα αυτο ειναι και το μειονεκτημα της αν μπορεις να το πεις μειονεκτημα + οτι δεν ειναι ευκολα διαθεσιμη...Για εμενα προσωπικα παιζει πολυ μεγαλο ρολο η θερμοκρασια μιας καρτας...Anyway παιζει ρολο και το τι θεωρει οριζει ως καλυτερο κατι...Οποια και να παρει ας την ευχαριστηθει το παιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 15, 2013 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Βασικα αυτο ειναι και το μειονεκτημα της αν μπορεις να το πεις μειονεκτημα + οτι δεν ειναι ευκολα διαθεσιμη...Για εμενα προσωπικα παιζει πολυ μεγαλο ρολο η θερμοκρασια μιας καρτας...Anyway παιζει ρολο και το τι θεωρει οριζει ως καλυτερο κατι...Οποια και να παρει ας την ευχαριστηθει το παιδι...Τώρα συμφωνούμε απόλυτα και βλέπεις ότι δεν είναι θέμα αν κάποιος έχει δίκιο η άδικο.Αν προκειται για δική μας επιλογή, και χρήματα απο την τσέπη μας ειναι πολύ διαφορετικό αλλά και πολύ πιο απλό.Όταν όμως πρόκειται για πρόταση σε άλλον τότε πρέπει να μετράμε όλους τους παράγοντες και προπάντων την τιμή μεταπώλησης.Πόσο μάλλον αν αυτή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.