TheHacker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2013 Καλησπερα, εν τελει ειμαι ετοιμος να στησω το δικο μου pc (μαζεψα τα χρηματα).Γυρω στις 20 του μηνος που θα εχω και τα χρηματα θα αρχισω να τον φτιαχνω...μετα απο πολλους μηνες search και "διβασματος" καταφερα να καταληξω περιπου...αν γνωριζεται κατι παραπανω οπως "θα πεσουν οι τιμες" ή κτ σχετικο παρακαλω βοηθηστε .. Κουτι:Corsair Obsidian 350D (Window) | Skroutz.gr επεξεργαστης:Intel Core i7-4770K Box | Skroutz.gr καρτα γραφικων:Gigabyte GeForce GTX760 4GB WindForce 3X OC | Skroutz.gr Μητρικη:Asus Maximus VI Gene | Skroutz.gr μνημες:G.Skill RipjawsX 8GB DDR3-2133MHz (F3-2133C9D-8GXL) | Skroutz.gr τροφοδοτικο:Aerocool GT-700 | Skroutz.gr (θελω βοηθεια σε αυτο εαν χρειαζεται 700αρι ή επαρκει κτ μικροτερο) ευχαριστω ψυξη:Phanteks- PH-TC14PE (red) σκληρο δισκο εχω εναν 500ari δν νμζ πως θα χρειαστει παραπανω..ΒΟΗΘΗΣΤΕ οπου μπορειτεεεε ευχαριστω και το εκτιμω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 καλησπέρα ,σε τέτοιο σύστημα θα σκεφτόμουν και ssd ....για τροφοδοτικό εξαρτάται..αν σκοπεύεις στο μέλλον να πας σε 2 κάρτες καλύτερα να κρατήσεις το 700...αλλιώς πιστεύω πως με 550 "επώνυμα" watt θα είσαι οκ(αν και δεν νομίζω ότι θα γλιτώσεις χρήματα)..κάτι στο στυλ corsair rm 550 κλπ(80+gold/silver) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 8, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Koντα 300€ για την 760??Κριμα δεν ειναι??(ναι ..το ειδα και τα 4gb..τι τα θες στην 760 των 300€?)Και σε τετοιο συστημα ..500αρης?SSD δε νομιζω να εννοεις.Aν ειναι ξεχασμενος απο τους ολυμπιακους αγωνες εχε στα υποψιν εναν δισκο ..ssd κατα προτιμηση.ΣΑν συστημα καλο με μοναδικη παραφωνια για μενα την καρτα ..και σε δευτερη φαση σκληρο και τροφοδοτικο που προσωπικα θα πηγαινα σε κατι αλλο.(και για μητρικη δλδ..αν και ειναι απο τις λιγες που παω σε asus ..παλι σε φθηνοτερη θα πηγαινα) προκειμενου να βαλω κανενα ssd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incredible Δεκέμβριος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 το pc για τι χρήση προορίζεται? σίγουρα χρειάζεσαι ι7 και όχι έναν ι5; οπωσδήποτε εαν ssd και άλλο τροφοδοτικό πχ αυτό ( Corsair CX Series Modular CX750M 750Watt 80 PLUS Bronze | Skroutz.gr ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 8, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Με τα ίδια χρήματα παίρνεις την 280Χ που είναι ανώτερη κάρτα με 3gb μνήμη.Γνώμη μου είναι να κάνεις τις αγορές σου όλες εκτός της κάρτας γραφικών.Βολεψου για 10-20 μερες με την ενσωματωμενη του 4770 βάλε τα χρήματα στην άκρη και αμέσως μετά τις γιορτές πιστεύω οτι θα πέσουν κι άλλο οι τιμές.Ίσως μπορείς τότε να πάρεις κάρτα πολύ ανώτερη με ελάχιστα παραπάνω χρήματα.Ποιός πίστευε οτι σε τόσο λίγες μέρες θα έφτανε η 780 459 ευρώ στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Συμφωνώ. Καρατόμηση του motherboard με ένα φθηνότερο των 100€, καρατόμηση του τροφοδοτικού και επιλογή ενός 500ριού Thermaltake Hamburg, που είναι άριστης ποιότητας και επαρκέστατο, και χοπ!, νάτος ο SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 8, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Συμφωνώ. Καρατόμηση του motherboard με ένα φθηνότερο των 100€, καρατόμηση του τροφοδοτικού και επιλογή ενός 500ριού Thermaltake Hamburg, που είναι άριστης ποιότητας και επαρκέστατο, και χοπ!, νάτος ο SSD.Άλλη μητρική (άρα και άλλο κουτί). Άλλη GPU, σίγουρα SSD, άλλο τροφοδοτικό.Επίσης, την Phanteks από που θα την πάρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Σ'αυτά τα χρήματα σε μητρική δες και την Asus Maximus VI Hero (C2) Asus Maximus VI Hero (C2) | Skroutz.gr ,σε πιο οικονομικές για παράδειγμα αυτές, για να χωρέσεις και έναν ssdMSI Z87-G43 MSI Z87-G43 RETAIL - -Asrock Z87 Extreme4 Asrock Z87 Extreme4 | Skroutz.grAsus Z87-A (C2) Asus Z87-A (C2) | Skroutz.grΓια κάρτα γραφικών αν πας σε gtx 760 τότε δες ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 2GB DDR5 PCI-E RETAIL - -αλλιώς κοντά στα 300euro πας σε r9 280x ή gtx 770. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Δεκέμβριος 8, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Άλλη μητρική (άρα και άλλο κουτί). Άλλη GPU, σίγουρα SSD, άλλο τροφοδοτικό.Επίσης, την Phanteks από που θα την πάρεις; την phanteks εχω ενα καλο site που θα την παρω στα 80 ευρω πανω κατω νμζ...! Αρα παιδες θα λεγατε να αλλαξω την 760 σε κατι καλυτερο? οπως 770 ή 780 ακομη καλυτερα δλδ... το τροφοδοτικο δν με πειραζει..δεκτη η προταση να παω σε corsair x ... μητρικη ειναι η μονη που με ικανοποιει κ χωραει στο 350d :/ επισης απεχθανομαι ΑΜD ..ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 8, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 i5 παρε για επεξεργαστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 9, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 την phanteks εχω ενα καλο site που θα την παρω στα 80 ευρω πανω κατω νμζ...! Αρα παιδες θα λεγατε να αλλαξω την 760 σε κατι καλυτερο? οπως 770 ή 780 ακομη καλυτερα δλδ... το τροφοδοτικο δν με πειραζει..δεκτη η προταση να παω σε corsair x ... μητρικη ειναι η μονη που με ικανοποιει κ χωραει στο 350d :/ επισης απεχθανομαι ΑΜD ..ups Πες μου μία το budget σου και αν το μηχάνημα θα προορίζεται αποκλειστικά για games (και τι games). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 9, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 την phanteks εχω ενα καλο site που θα την παρω στα 80 ευρω πανω κατω νμζ...! Αρα παιδες θα λεγατε να αλλαξω την 760 σε κατι καλυτερο? οπως 770 ή 780 ακομη καλυτερα δλδ... το τροφοδοτικο δν με πειραζει..δεκτη η προταση να παω σε corsair x ... μητρικη ειναι η μονη που με ικανοποιει κ χωραει στο 350d :/ επισης απεχθανομαι ΑΜD ..ups πες πρωτα για ποια χρηση προοριζεται το πισι? θα ασχοληθεις με Overclocking? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Δεκέμβριος 9, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 μμμμ....to Πισι θα ειναι all around θα μπορουσαμε να πουμε ;p...το χρειαζομαι για Gaming skyrim-cod-assasin's και αλλα .Επισης θα κανω σιγουρα καποια rendering video ή φωτο ,δεν μιλαω για extreme πραγματα.Τελος ,στην απαντηση για overclocking αν και δν εχω ασχοληθει ξανα αφου δν ειχαν την δυνατοτητα τα πρωην pc, ναι θα ηθελα πολυ να ασχοληθω! τα συμπερασματα δικα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 9, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 σε ρωταω, γιατι θα μπορουσες καλλιστα να πας σε i5-4670K και σε φθηνοτερη μητρικη και ταυτοχρονα σε καλυτερη καρτα γραφικων..!! συμφωνω δλδ με αυτες τις παρατηρησεις..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Δεκέμβριος 9, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 σε ρωταω, γιατι θα μπορουσες καλλιστα να πας σε i5-4670K και σε φθηνοτερη μητρικη και ταυτοχρονα σε καλυτερη καρτα γραφικων..!! συμφωνω δλδ με αυτες τις παρατηρησεις..!! ναι το επιασα το νοημα ..αλλα νομιζω i7-4770k και asus vi gene ειναι σχεδον μονοδρομος για μελλοντικο oc που θα κανω ...αν και η Mobo θα μπουρουσε να αλλαξει αλλα εχει καποια features που μ αρεσουν xD...επισης δν βρηκα κτ καλο να χωραει σε 350d Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 9, 2013 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 σιγα μην ειναι μονοδρομος η gene για το oc !!(που θα κανεις??)Αν ξεπερασεις τις φοβιες σου μια χαρα θα σου κανει η z87M extreme4 Asrock Z87M Extreme4 | Skroutz.grΑν εχεις σκοπο τα παιχνιδια παρε και 4670Κ και ειτε r9-290 .(απλα για να "χωρεσει" οικονομικα η καρτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Δεκέμβριος 9, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 σιγα μην ειναι μονοδρομος η gene για το oc !!(που θα κανεις??)Αν ξεπερασεις τις φοβιες σου μια χαρα θα σου κανει η z87M extreme4 Asrock Z87M Extreme4 | Skroutz.grΑν εχεις σκοπο τα παιχνιδια παρε και 4670Κ και ειτε r9-290 .(απλα για να "χωρεσει" οικονομικα η καρτα) Ισως δεν εχω προβλημα να αλλαξω γνωμη ενας καποιος με πεισει ;p ...το θεμα ειναι πως η Gene ειδα πως εχει ωραια features στα bios που θα κανουν πιο ευκολο το oc... ή ειναι η ιδεα μου μαλλον..αν αλλαξω μητρικη παντως θα χωσω καπως και ssd μαλλον οπως προειπαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 9, 2013 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 αν μας πεις ποια features ειδες θα σου πουμε με ευκολια οτι ειναι ιδεα σου Αλλα γενικα δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη το oc πλεον.. Λιγο ταση, ενα multi και προσοχη στις θερμοκρασιες ..that's all.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Δεκέμβριος 9, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Καλως τοτε...για να το λετε εσεις π ξερετε κτ παραπανω το δεχομαι...ειδα πως με την gene ειναι πιο απλο αυτο ειναι ολο ..τωρα δν ξερω πως λειτουργουν οι αλλες Mobos.. αλλα anyway ασ αλλαξουμε μητρικη τοτε ...απο που αλλου μπορουμε να κοψουμε ωστε να βαλουμε Κ ενα ssd Μικρο ? κερδισαμε ηδη 60 ε με αυτη την αλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 9, 2013 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Ισως δεν εχω προβλημα να αλλαξω γνωμη ενας καποιος με πεισει ;p ...το θεμα ειναι πως η Gene ειδα πως εχει ωραια features στα bios που θα κανουν πιο ευκολο το oc... ή ειναι η ιδεα μου μαλλον..αν αλλαξω μητρικη παντως θα χωσω καπως και ssd μαλλον οπως προειπαν..Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύεις.Όταν μπεις στο bios της rog δεν θα ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.10 μήνες την εχω και ακόμη ανακαλύπτω πράγματα και θαύματα με τα ρεύματά και πως δουλεύουν.Πριν λίγες μέρες έτυχε να δω και την ASRock Extreme 4.Πολύ πιο απλά πράγματα και για αρχή ότι πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.