Jump to content

Σοβαρο προβλημα με SAPPHIRE 7950-RMA

overclocked

Recommended Posts

Πριν λιγες μερες ενω επαιζα diablo3 σβηνει ξαφνικα το pc και μετα δεν ανοιγε με τπτ μεχρι που εβγαλα την sapphire 7950 απο πανω.το pc λειτουργει κανονικα μπενει σε windows χωρις την 7950 ειτε με onboard ειτε με αλλη pcie καρτα.

επισης οταν βαλω την 7950 χωρις βυσματα τροφοδοσιας ι το pc ανοιγει,οταν συνδεσω μονο το δεξι βυσμα τροφοδοσιας παλι ανοιγει το pc. Aλλα οταν βαλω το αριστερο βυσμα τροφοδοσιας ειτε μονο του ειτε μαζι με το δεξι παει να ξεκινησει το pc και σε μισο δευτερολεπτο σβηνει το τροφοδοτικο.

λογικα πρεπει να γινεται καποιο short circuit/βραχυκυκλωμα στο αριστερο βυσμα τροφοδοσιας της καρτας και το τροφοδοτικο δεν ξεκιναει για προστασια.. ιδια συμπεριφορα εχει ακομα και αν η καρτα ειναι εκτος pc .

εχω δοκιμασει τα παντα.. η καρτα ηταν στα default δε μπορω να καταλαβω τι μπορει να ειναι.. ουτε μυριζει κατι η καρτα ,ουτε σημαδια.καμια ιδεα?

η καρτα ειναι αγορασμενη απο amazon εχω την ψηφιακι αποδειξη,να υποθεσω αναγκαστικα παω για RMA sapphire ε?

εχω ανοιξει ticket και περιμενω απαντηση.. εχει κανεις προηγουμενη εμπειρια απο sapphire?(κοστος ποσο χρονο διαρκει..) αποτι ειδα πρεπει να σταλει hong kong και ισως εχει εκτος απο μεταφορικα ελτα και καποιο αλλο κοστος...(administration fees....)

η καρτα ειναι αγορασμεη ιανουαριο 2013...any ideas?

εχω φτασει σε σημειο ακομα και να φοβαμε αν θα δεχτουν το RMA η οχι.. παρολο που εχει warranty ακομα η καρτα..

τι μπορει να επαθε στα καλα καθουμενα...δεν ξαναγοραζω κατι απο εξω:p μεγαλος μπελας τελικα..

Ειχε χρειαστει να κανω rma κατευθιαν με sapphire περσυ για μια 7970. Εστειλα την καρτα εκει που μου ζητησαν (τσεχια αν θυμαμαι καλα) με εξοδα δικα μου και αυτοι χρεωθηκαν τα εξοδα να μου ερθει . Απο την στιγμη που την εστειλα εκανε περιπου 10 μερες να μου ερθει η αντικατασταση.

Θα γίνω κακός, αλλά εφόσον μέχρι στιγμής δε σου έχουν απαντήσει στο τικετ, και επίσης δεν σου έχουν απαντήσει από amazon τι διαδικασίες πρέπει να κάνεις, μπορείς να μας πεις που ακριβώς είναι το "σοβαρό πρόβλημα με RMA", που υποδεικνύεις στον τίτλο του θέματος;

Ειχε χρειαστει να κανω rma κατευθιαν με sapphire περσυ για μια 7970. Εστειλα την καρτα εκει που μου ζητησαν (τσεχια αν θυμαμαι καλα) με εξοδα δικα μου και αυτοι χρεωθηκαν τα εξοδα να μου ερθει . Απο την στιγμη που την εστειλα εκανε περιπου 10 μερες να μου ερθει η αντικατασταση.

μακαρι να γινει ετσι και σε μενα

Εχεις αλλη καρτα να δωκημασεις?? Μηπως ειναι το τροφοδοτικο σου? Την καρτα αν εχεις αλλου να δωκιμασεις να την τσεκαρεις!Θα στη δεκτουνε εχω στειλει και εγω εκει!

Εχεις αλλη καρτα να δωκημασεις?? Μηπως ειναι το τροφοδοτικο σου? Την καρτα αν εχεις αλλου να δωκιμασεις να την τσεκαρεις!Θα στη δεκτουνε εχω στειλει και εγω εκει!

οχι τροφοδοτικο δεν ειναι και ναι ειμαι με αλλη καρτα τωρα ολα δουλεουν νορμαλ. το προβλημα που δεν αφινει να ξεκινησει το τροφοδοτικο το κανει μονο οταν ειναι συνδεμενο το αριστερο βυσμα τροφοδοσιας της καρτας..οποτε κατι γινεται με την καρτα... το θεμα ειναι οτι ετσι ξαφνικα...και δεν μου εχει τυχει και ποτε.. την αλλη φορα που πεθανε η 5870 ξεκιναγε το pc κανονικα απλα δεν ειχα σημα στην οθονη...αλλα τωρα δεν ανοιγει καν..μακαρι να μην εχω προβλημα με το RMA στην Sapphire και να μη χρειαστει να περιμενω 1μηνα...που την ειχες στειλει εσυ hong kong? θυμασε μεταφορικα και σε ποσο καιρο την ειχες πισω?

Δοκίμασε με τα βύσματα του τροφοδοτικού στην κάρτα μία το ένα αριστερά και μία δεξιά, δλδ εναλλάξ για να σιγουρευτείς ότι είναι το βύσμα της κάρτας.

Και επίσης δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό ή την κάρτα σε άλλο Pc ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ.

Δοκίμασε με τα βύσματα του τροφοδοτικού στην κάρτα μία το ένα αριστερά και μία δεξιά, δλδ εναλλάξ για να σιγουρευτείς ότι είναι το βύσμα της κάρτας.

Και επίσης δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό ή την κάρτα σε άλλο Pc ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ.

Ναι το εχω κανει αυτο οταν βαλω ρευμα στο δεξι βυσμα ξεκιναει το pc... Αλλα αν βαλω το ιδιο βυσμα τροφοδοτικου στην αριστερη υποδοχη της καρτας αναβει για μισο δευτερολεπτο το τροφοδοτικο και σβηνει αρα 99τις εκατο ειναι η καρτα που προκαλει καποιο βραχυκυκλωμα-παει να τραβιξει πολυ ρευμα οποτε σβινει τροφοδοτικο για προστασια....

μου απαντησαν απο sapphire.....

Dear Sir:

Please prepare receipt or invoice then contact your reseller for claiming RMA. Please refer warranty policy: Sapphire Technology Web Site

τι εγινε μου δωσαν ακυρο? και τωρα τι κανω???

λοιπον ολα οκ..μου εστειλαν απο αμαζον το χαρτι με το κωδικο Rma και την διευθυνση τους..το κουφο ειναι οτι μου απαντησε και sapphire και μου δωσαν να συμπληρωσω καποιο RMA application με τα στοιχεια μου επειδη τους κλαφτικα καπως εχτες...

λεω να τη στειλω στο αμαζον που ειναι και Γαλια να ξεμπερδευω ;0)

ΓΑΛΛΙΑ VS HONG KONG hehe amazon vs sapphire Rma χμμ καλυτερα amazon ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.