tragikos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2013 Το θέμα είναι ψιλοαστείο-ψιλοσοβαρό, αλλά έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τέτοιου είδους εξάρτημα;Τώρα το χειμώνα το χέρι που έχω στο ποντίκι ξυλιάζει λίγο με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ακριβείς οι κινήσεις μου. Οπότε έψαξα αν υπάρχει κάτι για τέτοιες περιπτώσεις και... φυσικά υπήρχε!Warming mouse pad is like a bed for your handΈχει χρησιμοποιήσει κανείς; Κάποια εμπειρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 παρε 1 πετσετα για προσωπο , διπλωσε την , και ειναι ετοιμος ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Δεκέμβριος 8, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Για gaming προορίζεται ή για απλό browsing?Αν είναι για gaming, το βλέπω πολύ περιορισμένο στις κινήσεις. Εκτός αν παίζεις με 5000dpi + Επειδή το θέμα με το ξύλιασμα στα χέρια το έχω και εγώ, αυτό που κάνω είναι να κρατάω το δωμάτιο σε μια επιθυμητή θερμοκρασία ~20C Link to comment Share on other sites More sharing options...
4197 Δεκέμβριος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Ελα παναγία μ' !!! αυτό είναι ολόκληρο πάπλωμα ρε... βάλε ενα γαντακι μωρε, μαλλινο , εδώ που τα λέμε αφου είναι θερμαινόμενο τούτο πράμα θα λεγα που θα το βαζα αμα κρύωνα αλλα δεν κανει να το γραψω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 8, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Εγω σκεφτομαι για ισοθερμικα γαντια (ή κατι λεπτο οπως αυτα που εχουν δύτες[νομιζω ]) χωρις fingertips. Αυτο που εχεις στο λινκ ειναι ογκωδες :/ HELP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 8, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Υπάρχουν και πιο light όπως αυτό: [ame=http://www.amazon.com/ValueRays%C2%AE-Warmer-Blanket-Computer-Infrared/dp/B002DWSEHY/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1386509532&sr=8-3&keywords=hand+warmer+mouse]Amazon.com: ValueRays[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 ισως ενα μεγαλο σκουφι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.