p_under Αύγουστος 22, 2014 #441 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Ναι τρελό ποσό! Μιλάμε φύγε μακρία θα σε πιάνουν κότσο φίλε!!Σου ζήτησε κανένας χρήματα ρε φίλε? Προσπάθησε κανένας να σε εξαπατήσει? Κόψτε πια τις βλακείες σας!dat quote! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Αύγουστος 25, 2014 Author #442 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Bitcoin Meetup Athens Για τρίτη φορά οργανώνουμε μια συνάντηση της κοινότητας του Bitcoin στην Αθήνα. Η συζήτηση έχει ανοίξει στο bitcointalk.org όπου εκεί μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή. Σας περιμένουμε όλους Bitcoin Meetup Athens | - H Ελληνική κοινότητα του Bitcoin Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 25, 2014 #443 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Αν ενδιαφέρεται κάποιος προσφέρομαι να βάλω στο χώρο μου το σύστημα σας χωρίς να πληρώνεται ρεύμα δίνοντας μου μόνο το 50% σε σχέση με αυτά που θα δίνατε στην ΔΕΗ :yes4:Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει σε π.μ. :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Αύγουστος 25, 2014 Author #444 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Ανοιξε και ένα μυνημα στο bitcointalk. Ξέρω αρκετούς που ψάχνουν τέτοιες προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 25, 2014 #445 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Ανοιξε και ένα μυνημα στο bitcointalk. Ξέρω αρκετούς που ψάχνουν τέτοιες προτάσεις.Οι οποίες μου δημιουργούν την απορία πως συμφέρουν άτομα σαν τον [MENTION=30706]BasiliCeLew[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bspus Αύγουστος 25, 2014 #446 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Οι οποίες μου δημιουργούν την απορία πως συμφέρουν άτομα σαν τον [MENTION=30706]BasiliCeLew[/MENTION]Προφανως για καποιο λογο εχουν δωρεαν ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 25, 2014 #447 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Οι οποίες μου δημιουργούν την απορία πως συμφέρουν άτομα σαν τον [MENTION=30706]BasiliCeLew[/MENTION]Το ποσό που πληρώνω στην ΔΕΗ είναι συμβολικό ανεξάρτητα το πόσο "κάψω"...:whistle2:Γιατί να μην βοηθήσω κάποιον και εγώ ταυτόχρονα να καλύψω αυτό το κόστος; Πάντα πρέπει να υπάρχει η πονηριά και η λαμογιά σε όλα από πίσω; Όλοι κερδισμένοι είμαστε χωρίς (παραδόξως ίσως για σένα) καμιά παρανομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Αύγουστος 25, 2014 #448 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 (edited) το καλυτερο ειναι να εισαι κανας μεταπτυχιακος φοιτητης και να zombaρεις εργαστηρια στο πανεπιστημιο ουτε ρευμα ουτε hardware Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 25, 2014 από immunity Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Αύγουστος 25, 2014 #449 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 και κατι αλλο, πλεον δεν αξιζει να ασχοληθεις με bitcoin (πρεπει να ριξεις πολλα λεφτα για να εχεις αρκετη ισχυ, καλυτερα να τα παιξεις forex)σημερα αγοραζεις asics για litecoin Link to comment Share on other sites More sharing options...
bspus Αύγουστος 25, 2014 #450 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 το καλυτερο ειναι να εισαι κανας μεταπτυχιακος φοιτητης και να zombaρεις εργαστηρια στο πανεπιστημιο ουτε ρευμα ουτε hardware Κινδυνευεις να σε πιασουν και να βρεις το μπελα σου για το τιποτα Ασε που τα περισσοτερα miner programs αναγνωριζονται πλεον απο τα AV ως malware Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Αύγουστος 25, 2014 #451 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Καλα να σε πιασουν δυσκολα γιατι μια φορα τα σετταρεις και μετα τελος (το πετας startup) Ο πηγαιος κωδικας υπαρχει οποτε προθετεις να γινεται minimized στο toolbar κατω δεξια. Πηρα το μεταπτυχιακο μου αλλιως θα το εκανα xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 25, 2014 #452 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Ένας έξυπνος το έκανε σε εμάς και πήρε πόδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bspus Αύγουστος 25, 2014 #453 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Καλα να σε πιασουν δυσκολα γιατι μια φορα τα σετταρεις και μετα τελος (το πετας startup) Ο πηγαιος κωδικας υπαρχει οποτε προθετεις να γινεται minimized στο toolbar κατω δεξια. Πηρα το μεταπτυχιακο μου αλλιως θα το εκανα xDΑ δεν υπαρχει κανενας να ελεγχει κατα καιρους τι τρεχει στα εργαστηρια, να ελεγχει την κινηση του δικτυου και δεν εχουν και AV? Αμα το δικτυο ειναι μπατε σκυλοι αλεστε πασο :whistle2:Οσο για τα ASIC για litecoin η κατασταση εκφυλιζεται με ακομα γρηγοροτερο ρυθμο απ'οτι το bitcoin περυσι. Ηδη τα πρωτης γενιας ASIC που βγηκαν κοντα στο πασχα ειναι πλεον ασυμφορα να τα τρεχεις και για το ρευμα τους, ποσο μαλλον να κανεις και αποσβεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 25, 2014 #454 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Το ποσό που πληρώνω στην ΔΕΗ είναι συμβολικό ανεξάρτητα το πόσο "κάψω"...:whistle2:Γιατί να μην βοηθήσω κάποιον και εγώ ταυτόχρονα να καλύψω αυτό το κόστος; Πάντα πρέπει να υπάρχει η πονηριά και η λαμογιά σε όλα από πίσω; Όλοι κερδισμένοι είμαστε χωρίς (παραδόξως ίσως για σένα) καμιά παρανομία. Δεν υπονόησα ότι υπάρχει κάποια παρανομία πίσω από αυτό. Για μένα το θέμα είναι ηθικό. Χωρίς απαραίτητα να είναι η περίπτωση σου μπορώ να σκεφτώ ένα σενάριο το οποίο για μένα δεν είναι ηθικό και σίγουρα δεν θα ήθελα να έχει βοηθήσει ο Λάμπης στο να γίνει κάτι τέτοιο: Ένας τύπος πχ έχει "δωρεάν" ρεύμα γιατί στα μάτια του κράτους είναι άπορος. Οπότε λόγω κοινωνική αλληλεγγύης το κράτος δεν τον χρεώνει για το ρεύμα που καταναλώνει όσο θα έπρεπε. Αυτός ο "άπορος" όμως βάζει μηχανάκια να τρέχουν coin farming και καίει σε ένα μήνα όσα θα έκαιγε κανονικά σε 6. Βγάζει και αυτός το εξτραδάκι του και οι άλλοι κάνουν το farming τους. Ποιος όμως ζημιώνεται από αυτό; Το κράτος; Όχι... ο φορολογούμενος πολίτης που δίνει τον φόρο αλληλεγγύης και όλους τους άλλους φόρους στη ΔΕΗ. Φυσικά δεν ξέρω την περίπτωση σου και το παραπάνω σενάριο μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο. Επειδή όμως δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα "ηθικό" σενάριο με το οποίο να γίνεται αυτό που προτείνεις, ενοχλούμαι. Μακάρι να υπάρχει και θα ήθελα πολύ να το μάθω. το καλυτερο ειναι να εισαι κανας μεταπτυχιακος φοιτητης και να zombaρεις εργαστηρια στο πανεπιστημιο ουτε ρευμα ουτε hardware Αυτό και αν είναι ανήθικο και καταχρηστικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Αύγουστος 25, 2014 #455 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Μια φορα τα ρυθμιζεις και τελος αν τα κλεισουν τα κλεισαν οποτε δεν σε πιανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Αύγουστος 25, 2014 #456 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Α δεν υπαρχει κανενας να ελεγχει κατα καιρους τι τρεχει στα εργαστηρια, να ελεγχει την κινηση του δικτυου και δεν εχουν και AV? Αμα το δικτυο ειναι μπατε σκυλοι αλεστε πασο :whistle2:Οσο για τα ASIC για litecoin η κατασταση εκφυλιζεται με ακομα γρηγοροτερο ρυθμο απ'οτι το bitcoin περυσι. Ηδη τα πρωτης γενιας ASIC που βγηκαν κοντα στο πασχα ειναι πλεον ασυμφορα να τα τρεχεις και για το ρευμα τους, ποσο μαλλον να κανεις και αποσβεσηΜε το asic δεν εχει καμια διαφορα πλερωνεις 10.000 ευρω βγαζεις 8.000-12.000 ευρω και το πουλας για να παρειςΤο επομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Αύγουστος 25, 2014 #457 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Αυτό και αν είναι ανήθικο και καταχρηστικό...Καταχρηστικο αναλογα σσ τι ποσοστο θα βαλει να χρησιμοποιει το συστημα. Ανηθικο χμ οκ μαλλονΑλλα αν δεν καταχραζεσαι και καινε ετσι κιαλλιως ρευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 25, 2014 #458 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Αλλα αν δεν καταχραζεσαι και καινε ετσι κιαλλιως ρευμα...Άλλο ρεύμα καίει σε idle και άλλο σε load όσο μικρό και να είναι το load το οποίο για farming θεωρώ ότι θα είναι αισθητό.Κατάχρηση είναι όπως και να έχει αφού μιλάμε για υπολογιστές που σου προσφέρονται δωρεάν για μία χρήση και εσύ ή ο καθένας που θα έκανε κάτι τέτοιο τους χρησιμοποιεί για κέρδος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
immunity Αύγουστος 25, 2014 #459 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Depends στο συστημα μπορει να καει το ιδιο ρευμα Anyway δεν ειναι ηθικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 25, 2014 #460 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Ποιος όμως ζημιώνεται από αυτό; Το κράτος; Όχι... ο φορολογούμενος πολίτης που δίνει τον φόρο αλληλεγγύης και όλους τους άλλους φόρους στη ΔΕΗ. Φυσικά δεν ξέρω την περίπτωση σου και το παραπάνω σενάριο μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο. Επειδή όμως δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα "ηθικό" σενάριο με το οποίο να γίνεται αυτό που προτείνεις, ενοχλούμαι. Μακάρι να υπάρχει και θα ήθελα πολύ να το μάθω. 1) Αυτό με τους απόρους δεν υπάρχει. Όλοι πληρώνουν ΔΕΗ απλά έχουν οικονομικότερο τιμολόγιο που αν περάσεις το όριο από τις κιλοβατώρες που είναι καθορισμένο πληρώνεις την διαφορά κανονικά. 2) Ο φόρος αλληλεγγύης είναι 50 λεπτά από όσο θυμάμαι και υπάρχει όχι για να πληρώνεις το ρεύμα του άλλου αλλά για να συνδέσεις δωρεάν το ρεύμα σε κάποιον άπορο που του το έκοψαν. 3) Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις ένα συστηματάκι και να το βάλεις σε μένα (για να βοηθήσεις τον εαυτό σου κυρίως) θα κάτσω να σου εξηγήσω ακριβώς και αναλυτικά τι παίζει με το ρεύμα. Απλά για να είναι "ηθικό" να πούμε το κράτος να φορολογήσει και τα έσοδα κάποιου από mining, PTC, διαφημίσεις και πάνω από όλα το παρεμπόριο που υπάρχει στην αγορά προϊόντων από την Κίνα και το εξωτερικό. Ξεφεύγω αλλά αυτήν είναι η αλήθεια. [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] Παντα φιλικά Αυτό με το mining σκεψου το πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts