syban Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2013 Καλησπέρα σας, λέω να μου κάνω ένα δωράκι μέρες που είναι.:fun:Θέλω κάρτα ήχου και ηχεία, πως σας φαίνετε το combo EDIFIER S330 & Creative Sound Blaster Z ?????Edifier S330D | Skroutz.grCreative Sound Blaster Z | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Η κάρτα ήχου είναι πολύ καλή. Τα ηχεία είναι τίμια για τα χρήματά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Δεκέμβριος 8, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 + για τα ηχεία, αλλά γιατί θέλεις τόσο ακριβή κάρτα ήχου γι' αυτά τα ηχεία; Και μ' αυτήν μια χαρά θα είσαι Asus Xonar DS | Skroutz.gr για να μην πω με την onboard. Βρες κανένα άλλο "δώρο";) Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 8, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Έχω και ένα ζευγάρι superlux 668B, να πω την αμαρτία μου χαλάλι της τα 30€ διαφορά μου έχει μπει στο μάτι η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 8, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Όντως η κάρτα ήχου οδηγεί καλά τα superlux. Τα έχω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 9, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Tα ηχεία 330d (όχι επειδή τα έχω) είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους και αξιοπρεπέστατα ως ηχεία υπολογιστή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 9, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Τα + D με τα – D διαφορά έχουν μόνο την οπτική; Στην απόδοση είναι ίδια ; γιατί βλέπω ότι έχουν 50€ διαφορά, Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 18, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 ένα μόνο θα πω, ΜΑΓΕΙΑ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 25, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Τα + D με τα – D διαφορά έχουν μόνο την οπτική; Στην απόδοση είναι ίδια ; γιατί βλέπω ότι έχουν 50€ διαφορά,ναι αυτή είναι η διαφορά τους.Καλορίζικα :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.