Jump to content

Μονο για UFO

rayman144

Recommended Posts

πολλοί συνδέουν τα ούφο με τους εξωγήινους. Κακώς. Αποκλείεται τα ούφο να είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα? Μπορεί να είναι ένα νέο όπλο άγνωστο σε εμάς. Απλά το μυαλό μας πάει πολυ μακριά κ δεν βλέπουμε κοντά

@Απλά το μυαλό μας πάει πολυ μακριά

αυτο λεω και γω αντε σιγα σιγα να κοβουμε τις ταινιες

''Το να πιστεύει κανείς οτι είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν, είανι σαν να πιστεύει οτι απο ενα σπαρμένο χωράφι θα βλαστήσει μόνο ένας σπόρος''

το είπε ο Μητρόδωρος ο Χίος περίπου 2500 χρόνια πρίν και το θεωρό το θρίαμβο της λογικής επι του εγωισμού και της ''μοναδικότητας''

Συγνώμην αλλά τι παραπάνω περίμενες ?? να ΄έχω συλλάβει κανεναν Ε.Τ. για να αποδείξω κατι ? χρειάζεται ? και γιατι σε εμένα αυτό το καθήκον ?

δεν αναφερομε σε σενα προσοπικα. αλλα επειδη η αμερικανοι θελον με το ετσι θελω να μας μπαλαμουτιασουν με αυτα εγω δεν συμβιβαζομε. ο καθενας ας πιστευη οπου θελει. αλλα ας ψαξει λιγο καλυτερα πριν.

δεν αποκλείεται να έχουμε γείτονες στο σύμπαν. Οι αρχαίοι έλληνες σαν πολλά δεν ήξεραν για την εποχή τους????

Δεν το πήρα προσωπικά. Αλλά και πάλι παρόλο που ούτε και εγώ τους πολυχωνεύω τους εν λόγω, νομίζω ότι το συγκεκριμένω θέμα είναι υπεράνω αυτών (σιγά μην είναι και αυτοί περιούσιοι) και το εξετάζω καθαρά απο πλευράς λογικής και πιθανοτήτων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.