rayman144 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2004 Tην γνωμη σας για τα UFO και τι πιστευετε (εκτος απο εμενα)αφορμη οι συζητησεις των τελευταιων ημερων στην τηλεορασηγυρω απο τον ελλαδικο χωρο
las_kar_is Οκτώβριος 10, 2004 #2 Οκτώβριος 10, 2004 Υπάρχουν τόσες πολλές μαρτυρίες για UFO πού σίγουρος για το αν υπάρχουν ή όχι δεν μπορεί να είναι κανένας πιστεύω .
Gi0 Οκτώβριος 10, 2004 #4 Οκτώβριος 10, 2004 Υπαρχουν!...και η αποδειξη ειμαι εγω! :alien: :happy2: ...ε,θα υπαρχουν και αλλα δεν μπορει!
paschalia Οκτώβριος 10, 2004 #5 Οκτώβριος 10, 2004 λολ .Απλα δειχτε σε καποιον μη γνωστη ,που ξερει τα απλα συμβατικα-του εμποριου- πισια, ενα απο τα δικα σας ,με ολες τις μετατροπες που του εχετε κανει .. και μετα ελατε και σε αυτο το τοπικ και απαντηστε αν υπαρχουν εξωγηινοι...!
YDinopoulos Οκτώβριος 10, 2004 #6 Οκτώβριος 10, 2004 :OT: Οποιος γουσταρει ψιλο-ψαγμενα εργακια, ας παρει το ΤΑΚΕΝ. 5 DV ειναι. Πολυ ενδιαφερον !
tomhel Οκτώβριος 10, 2004 #8 Οκτώβριος 10, 2004 The greys r here........!!!!!!:alien: :alien: :alien: :alien: Ε,,,,,εαν δεν με πιστευετε , παρτε κανα (χαρδαυελ - ιστικο) λινκ , για να δειτε απο μονοι σας....http://www.crowdedskies.com/alien_interogation.htmhttp://ufocasebook.com/videos4.html http://www.abovetopsecret.com/pages/sportsmodel.html ( πολυ ενδιαφερον κειμενο - site ):OT: @ ydinopoulos - TAKEN ....??? που το βρισκουμε αυτο....???
aspirin Οκτώβριος 10, 2004 #10 Οκτώβριος 10, 2004 εγώ πάντως έχω δεί ούφο κ φρίκαρα. Σε μεγάλη απόσταση και με κυάλια. Δεν χωράει αμφιβολία αυτό που είδα, αλλά δεν συνηθίζω να το συζητάω για ευνόητους λόγους. Εγώ σας λέω ότι υπάρχουν. Τώρα τι είναι, από που είναι, και σχετικές ερωτήσεις δεν μπορώ να σας απαντήσω. Οτι υπάρχουν υπάρχουν
red alert Οκτώβριος 10, 2004 #12 Οκτώβριος 10, 2004 Για τι όλοι οι εξωγήινοι είναι εύδιοι .γιατί είναι πάντα κακή. Και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πέρα από το ηλιακό μας σύστημα .γιατί να είμαστε εμείς οι τυχερή και να μην έγιναν το Ίδιο σκηνικό και σε όλης πλανήτες .στην περίπτωση που τους βρούμε εμείς σημαίνει ότι έχουμε ανώτερη τεχνολογία .άμα μας βρούνε αυτί θα υνί ανώτερη τεχνολογικά .
zyx Οκτώβριος 10, 2004 #16 Οκτώβριος 10, 2004 κοιταξτε και γω αν φαο καμια 10 ακενετον και μαζι αρνταν και υπvοστεντον οχι μονο διαστημοπλοια αλλα και ταφλι μαζι τους μπορο να εχω παιξει
Guest Οκτώβριος 10, 2004 #17 Οκτώβριος 10, 2004 Γιατί τα ούφο δεν κατεβαίνουν Κρήτη να τους κεράσουμε μια ρακί? Αφού το ξέρουμε ότι υπάρχουν και είναι εκεί. Φαίνεται είναι ντροπαλοί οι εξωγήινοι.
Ελληνίδα Οκτώβριος 10, 2004 #18 Οκτώβριος 10, 2004 Ισως και να υπάρχουν , όλες αυτές οι μαρτυρίες ίσως κρύβουν κάποια ψήγματα αλήθειας . Μ' αρέσει η ιδέα . Εγώ πάντως ένα βράδυ είδα 3 φώτα που πηγαινοερχόντουσαν στον ουρανό . Το είδαμε πολλοί . Τώρα αν ήταν η δεν ήταν δεν είμαι και σίγουρη , αλλά περνώντας λίγες μέρες μετά από το τσίρκο είδα 3 προβολείς και αναρωτιέμαι αν ήταν αυτοί .Πάντως πεθαίνω για x-files .
netcrawler Οκτώβριος 10, 2004 #19 Οκτώβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από tomhel[/b :OT: @ ydinopoulos - TAKEN ....??? που το βρισκουμε αυτο....??? Στο Video Club Της γειτονιάς σου
rayman144 Οκτώβριος 10, 2004 Author #20 Οκτώβριος 10, 2004 kαποτε και ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ εγραψε το 20000 λευγες υπο την θαλασσακαι καποτε εγινεκαποτε ισως??????:sick:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.