Jump to content

5970 προβλημα

spH3RiCal

Recommended Posts

Εβαλα μια 5970 σε ενα ταπεινο pcακι που εχω αλλα αντιμετωπιζω προβληματα. Την πρωτη φορα που μπηκε η καρτα το pc δεν ποσταρε καν (πρασινο λαμπακι αναμενο στην καρτα, το fan δουλευε κανονικα αλλα μεχρι εκει).

Φευγει για check στο μαγαζι απο οπου αγοραστηκε και ερχεται πισω με νεο bios απο οτι ειπαν καθως εκει λεει ηταν το προβλημα. Τη βαζω πανω bootαρει κανονικα, περναω τους τελευταιους drivers, restart κτλ ολα οκ. Κλεινω το pc.

Το ανοιγω σημερα για να το σεταρω και σε 2 λεπτα πεταει μια οθονη ολο γραμμες και μενει εκει. Κανω restart δε ποσταρει. Με την onboard δε εχω κανενα προβλημα, το pc παει jet.

Προς το παρον εχω βγαλει οτι ΑΤΙ driver εχει μεσα (driver sweeper σε safe mode), εχω βαλει το τελευταιο bios στη mobo αλλα το προβλημα παραπαμενει. Μια στις τοσες που θα bootαρει τελικα το pc σβηνει μετα απο 2-3 λεπτα.

Το υπολοιπο συστημα ειναι: ECS 780GM-A, 2gb ram, 250gb hdd, amd LE-1600 (no coments :hehe: ), Corsair VS650.

To PSU ειναι ολοκαινουριο. Ξερω οτι ειναι στο οριο για την καρτα αλλα απο τη στιγμη που το συστημα χωρις αυτη τραβαει max 90W και με αυτη επανω οταν bootαρει φτανει μεχρι τα 170W δε νομιζω οτι ειναι εκει το προβλημα. Αυτο που δε ξερω ειναι μηπως η PCIE δε δινει αρκετο ρευμα αλλα ειναι v2 οποτε λογικα μπορει να δωσει. Εχω στειλει email στην ECS να δω τι παιζει με αυτο αλλα ακομα δε μου εχουν απαντησει.

Any ideas?

Εμενα μου κανει η καρτα οτι εχει το θεμα.Η γνωμη μου εαν εχεις εγγυηση ακομα για την καρτα να την παρεις και να την πας στο μαγαζι που την πηρες και να τους πεις να την δοκιμασουν μπροστα σου!Παντος δεν εχω κανακουσει απο μαγαζι να παιρνουν καρτα πελατη και να την φλασαρουν.....με δικη τους ευθυνη?

Αλλαξα και παστες κτλ για να αποκλεισω και το θεμα θερμοκρασιων. Αυτη τη στιγμη ειμαι στο σημειο οπου οταν το ανοιγω με την καρτα πανω κανει restart loop πριν ποσταρει.

Και εμενα θα μου μυριζε psu αλλα ειναι καινουργιο (εβδομαδας). Και το υπολοιπο συστημα δε τραβαει τιποτα το ιδιαιτερο..

Μπορεί η κάρτα να μη βρίσκει να τραβήξει αρκετά ampere στη 12ρα για να δουλέψει...

Εαν ειναι νεας τεχνολογιας psu και δεν εχει θεμα ''προβλημα'' στην χειροτερη ως multi rail κατω απο 30A δεν θα ειναι στον καθε rail.Eγω προτεινω να παει την καρτα στο μαγαζι να δει εαν δουλευει μπροστα του!

Το συστημα το γραφω πανω, το psu ειναι το vs650 απο corsair. Θα τη δοκιμασω για αρχη και με αλλο και βλεπουμε..

Aπο οτι διαβασα στην corsair το τροφοδοτικο σου ειναι single rail που σημαινει οτι εαν ειναι οκ το psu σου δεν εχεις θεμα στα αμπερ.

Την εβαλα στο main με το 850αρι, παλι δεν ανοιγε. Αρα καρτα. Το μονο που μενει ειναι να τη βαλω ως δευτερη καπου να δω τι γινεται.

Mα απο την αρχη στο ειπα.Για μενα την πας στο μαγαζι που και καλα στην φλασαραν να σου δειξουν πως τους δουλευει μην την σκλαλιζεις εσυ και στην χρεωσουν.Φιλικα στα λεω για να μην βγεις χαμενος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.