Vallgox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2013 Γεια σας,Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο free προγραμματακι αυτοματου διορθωτη κειμενου για windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Θα σου έλεγα αν έχεις office να κατεβάσεις δωρεάν απλά το greek pack. Εμένα μου αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallgox Δεκέμβριος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Δεν εχω τα office (αλλα ενταξει τα ''κατεβαζω'' αν θελω ;-) ) Να μπω στον κοπο να βαλω τα office ή υπαρχει και κατι αλλο ισως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 10, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Αν θες απλή διόρθωση λέξεων (μία μία δλδ) αρκεί να κάνεις ένα copy paste μέσα σε ένα email. (έχουν αυτόματη διόρθωση σίγουρα το outlook gmail Και Yahoo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 10, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2013 Γεια σας,Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο free προγραμματακι αυτοματου διορθωτη κειμενου για windows 7Τι θες να κάνεις ακριβώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.