SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφερόμαστε κάποια στιγμή εγώ και ο [MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] να αγοράσουμε ένα keycap σετ για το μηχανικό μας πληκτρολόγιο ( διαθέτουμε και οι 2 το CM storm Quickfire Rapid - red swiches ). Έχουμε κάποιες απορίες:- Πώς αγοράζουμε ; ( paypal δέχονται ; )- Πώς μας τα στέλνουν ; ( έχει τελωνείο ; )- Θα ταιριάζουν τα keycaps στο δικό μας πληκτρολόγιο ; Ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Δεκέμβριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 - Πώς αγοράζουμε ; ( paypal δέχονται ; ) Ναι δέχονται paypal. - Πώς μας τα στέλνουν ; ( έχει τελωνείο ; ) USPS με tracking. Έχει αγοράσει ο Νίκος [MENTION=6822]nikpoth[/MENTION] σετ keycaps και αν θυμάμαι καλά δεν πέρασαν τελωνείο. Τώρα για 2 set δεν ξέρω. - Θα ταιριάζουν τα keycaps στο δικό μας πληκτρολόγιο ; Ναι. WASD Keyboards Keycap Compatibility Επίσης πολλά έχουν συζητηθεί στο megathread http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636.html όπου με ένα search θα βρεις αρκετές πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Δεκέμβριος 6, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Πράγματι τα δικά μου δεν πέρασαν τελωνείο και πιστεύω ότι το ένα set δεν έχει τέτοιο κίνδυνο.Εγώ είχα θεματάκι με enter, Space Bar και δεξί shift(Steelseries 6GV2) και αναγκαστικά έκανα και μια extra αγορά μερικά ακόμη keycaps για να ταιριάξω το επιθυμητό αποτέλεσμα.Εσύ από ότι βλέπω με το set 105 key είσαι μια χαρά.Μου κόστισαν 65 δολάρια με τα μεταφορικά σε πέντε μερούλες στην πόρτα μου.paypal δέχονται κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Δεκέμβριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Δεν χρειάζεται το set 105 keycaps. Είναι tkl Νίκο το qrf οπότε με το 87/88 set θα είναι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.