Lewnidas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2004 Εμενα το Lite πιανει μεγιστη 8χ ειναι φυσιολογικο αυτο?μηπως 8α επρεπε να πιανει περισσοτερο? οποια ταινια και να εχς βαλει για να την γραψω στο σκληρο δεν εχει ποτε πανω απο 8χ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Υποθέτω εννοείς το ταχύτητα ανάγνωσης? Το Sony μου δεν έπιανε πάνω από 6x, μετά από αλλαγή firmware σε region-free hacked, αναβάθμιση των drivers της MoBo και λίγο παιχνίδι με το UDMA πήγε μέχρι 17x. Είναι ανάλογα βέβαια και με το driver που έχεις. Το DMA τι σου λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 10, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Αν ειναι καλο το δισκακι εχω δει και 15x με 16x.........Αλλα συνηθως 8x με 10x.Pioneer 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Οκτώβριος 10, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 τι λες ρε φιλε εποιασες 17χ ....κοιτα εγω εχω βγαλει τουs nforce drivers διοτι δεν μου δουλευει το pioneer αστα να πανε και το πακετο ειναι οτι δουλευει και σε pio mode τελοςσπαντων το liteon exei to teleytaio firmwareαλλα μου φαινεται πολυ περιοεργο να μην ποιανει παραπανω απο 8χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Έχεις βγάλει τους nForce? Και δουλεύει σε ΡΙΟ? Και πως θες να πάει πάνω από 8x? Αν βάλεις τουε nForce τι εννοείς δεν δουλεύει το Pioneer? Από το BIOS τι βλέπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Οκτώβριος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED δεν εχω dvd ακομη! :cry: και το ξερω οτι δεν ειναι απαραιτητο το ποστ μου αλλα δεν πειραζει :happy2: :happy2: :happy2: Με το παλιο μου hitachi οποτε επιανα πανω απο 4x εκανα παρτυ!dvd και μισαωρο χαλαρα δηλαδη..(12x ηταν..) Τωρα με ενα plextor ειμαι στα 12x... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Οκτώβριος 10, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 στο βιος ειναι ενεργοποιημενα τα udma ,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 ...βασικα ξαναβαλε τους nforce drivers και οταν σε ρωτησει για τους nvidia ide drivers ....πες του οχι και αυτο θα συνεχισει με τα υπολοιπα.....και μετα πηγαινε στο device manager στα ide/atapi controlers και στα properties .....και απο κει μπορεις να δεις και αλλαξεις τα dma των συσκευων σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 15,4.............................με pioneer 106-s! μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 11, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Με το pioneer 121 επιασα μεχρι και 15.7 χωρις να του πηράξω το firm μου εχουν πει οτι πιανει λίγο παραπάνω με νεότερη έκδοση firm αλλα δεν βρηκα πουθενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 11, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 16-17 με το pioneer 120s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Οκτώβριος 12, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 παιδια το pio mode 4 με το ultra dma 4 εχει διαφορα?Σας ρωταω διοτι μολις ενεργοποιω το udma το drive δεν μπορει να διαβασει τιποτα kai tο συστημα κολαει ¨( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Οκτώβριος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 οχι δεν ειναι το ιδιο - θα πρεπει ειτε να χρησιμοποιησεις τους τελευταιους nforce drivers ειτε τους default της MS και να βαλεις ο ιδιος τον αντιστοιχο controller σε UDMA if available απο τις ιδιοτητες του controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Με το Pioneer 106s:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.