Jump to content

Ti ταχυτητα πιανεται στο Dvd Decrypter?

Lewnidas

Recommended Posts

Εμενα το Lite πιανει μεγιστη 8χ ειναι φυσιολογικο αυτο?μηπως 8α επρεπε να πιανει περισσοτερο? οποια ταινια και να εχς βαλει για να την γραψω στο σκληρο δεν εχει ποτε πανω απο 8χ!

Υποθέτω εννοείς το ταχύτητα ανάγνωσης?

Το Sony μου δεν έπιανε πάνω από 6x, μετά από αλλαγή firmware σε region-free hacked, αναβάθμιση των drivers της MoBo και λίγο παιχνίδι με το UDMA πήγε μέχρι 17x.

Είναι ανάλογα βέβαια και με το driver που έχεις. Το DMA τι σου λέει?

τι λες ρε φιλε εποιασες 17χ ....

κοιτα εγω εχω βγαλει τουs nforce drivers διοτι δεν μου δουλευει το pioneer αστα να πανε και το πακετο ειναι οτι δουλευει και σε pio mode τελοςσπαντων το liteon exei to teleytaio firmware

αλλα μου φαινεται πολυ περιοεργο να μην ποιανει παραπανω απο 8χ

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

δεν εχω dvd ακομη! :cry:

και το ξερω οτι δεν ειναι απαραιτητο το ποστ μου αλλα δεν πειραζει :D:jump::rolleyes:

:happy2: :happy2: :happy2:

Με το παλιο μου hitachi οποτε επιανα πανω απο 4x εκανα παρτυ!dvd και μισαωρο χαλαρα δηλαδη..(12x ηταν..)

Τωρα με ενα plextor ειμαι στα 12x...:)

...βασικα ξαναβαλε τους nforce drivers και οταν σε ρωτησει για τους nvidia ide drivers ....πες του οχι και αυτο θα συνεχισει με τα υπολοιπα.....και μετα πηγαινε στο device manager στα ide/atapi controlers και στα properties .....και απο κει μπορεις να δεις και αλλαξεις τα dma των συσκευων σου!!!;)

οχι δεν ειναι το ιδιο - θα πρεπει ειτε να χρησιμοποιησεις τους τελευταιους nforce drivers ειτε τους default της MS και να βαλεις ο ιδιος τον αντιστοιχο controller σε UDMA if available απο τις ιδιοτητες του controller

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.