ΝTG Δεκέμβριος 7, 2013 #21 Δεκέμβριος 7, 2013 980χ:whistling:whistling με ετρωγε η μλκ να τον δωσω! 960(2)-3770 κρασαρανε με ht on σε render απο 3-30 ωρες!!! Λες να επεσα σε παρτιδες μαπα??Δεν ειναι θεμα παρτιδας ,θεμα προγραμματος ισως.Αναφερεις μια ποιο χρησιμοποιουσες και κυριως ποια εκδοση;(σε ¨τωρινη¨ εκδοση δεν νομιζω να σου δημιουργησει προβλημα)
felix Δεκέμβριος 7, 2013 #22 Δεκέμβριος 7, 2013 Δεν ειναι θεμα παρτιδας ,θεμα προγραμματος ισως.Αναφερεις μια ποιο χρησιμοποιουσες και κυριως ποια εκδοση; (σε ¨τωρινη¨ εκδοση δεν νομιζω να σου δημιουργησει προβλημα) ^^^ Καλημερα felix. Τι προγραμματακι εχεισ εσυ στο γραφειο felix γιατι εχω ξεχασει... Ενδέχεται να είναι και θέμα έκδοσης προγράμματος....καμιά φορά οι coders πίνουν καφεδάκι αραχτοί...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 7, 2013 Author #23 Δεκέμβριος 7, 2013 Παιδιά για να μου έρθει και το pc πριν τα Χριστούγεννα.... τελικά πάω σε i5 ή i7? μοντελο k ή σκέτο;
ΝTG Δεκέμβριος 7, 2013 #24 Δεκέμβριος 7, 2013 -αν θα κανεις οc και να σου μενει κανα φραγκο ..i5K -αν δεν θες να κανεις απο αποψη (οχι δλδ επειδη δεν ξερεις πχ) ι7 χωρις κ για το κατι παραπανω που θα δωσει σε καποιες εφαρμογες. -αν θες να ζμπρωξεις © λεφτα παρε ι7κ αν σκοπευεις για οc ομως. Οτι και να παρεις μερα με νυχτα θα ειναι με οτι οχι εχεις δουλεψει μεχρι τωρα. Μονο τη τσεπη σου ρωτα πλεον
BasiliCeLew Δεκέμβριος 7, 2013 Author #25 Δεκέμβριος 7, 2013 [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] είσαι ωραίος Από άποψη socket που να κινηθώ; s1150?
BasiliCeLew Δεκέμβριος 7, 2013 Author #27 Δεκέμβριος 7, 2013 Αναγκαστικα πφφφφ από την άλλη δεν λες καλά που παίρνω και pc ? Κάνα καλό case θα μου πει κανένας; Να μην ξεπερνά να 60 ευρώ + ΦΠΑ
ΝTG Δεκέμβριος 7, 2013 #28 Δεκέμβριος 7, 2013 το ξεπερασα..Corsair Carbide Series 300R | Skroutz.grΑν και επειδη δεν θα εχεις και πολλα μεσα απο hw..και το πιο απλο σου κανει...oποτε βαλε απλα το γουστο σου ....και τη τσεπη σου παλιΠχ αν περιοριστεις σε matx μητρικη..http://www.skroutz.gr/s/3982901/CoolerMaster-Silencio-352.html
Oric Δεκέμβριος 7, 2013 #29 Δεκέμβριος 7, 2013 Παιδιά για να μου έρθει και το pc πριν τα Χριστούγεννα.... τελικά πάω σε i5 ή i7? μοντελο k ή σκέτο; i7. Συγγνώμη που επιμένω. Ενδεικτικά, ειδικά για το Catia, η Dassault προτείνει αποκλειστικά μηχανές με hyperthreading, προφανώς διότι ο κώδικας της εφαρμογής είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό πολυνηματικός. Δες εδώ. Και ο i7 είναι εντός του προϋπολογισμού σου.
BasiliCeLew Δεκέμβριος 7, 2013 Author #30 Δεκέμβριος 7, 2013 όχι δεν πάω σε matx, είσαι ωραίος! [MENTION=3559]Oric[/MENTION] σε i7 θα πάω γιατί δεν θα ασχοληθώ με oc θα τσεκάρω τώρα και αυτό που μου έστειλες...
ΝTG Δεκέμβριος 7, 2013 #31 Δεκέμβριος 7, 2013 Γιατι νομιζω οτι το συγκεκριμενο θελει και απο μια καλη quadro απο "πισω" ενω ο ΤΣ λεει οτι δεν χρειαζεται καρτα γραφικων για τις εργασιες που θελει?Τεσπα..δεν αντιλεγω ως προς τον επεξεργαστη..ως προς τα specs των εκαστοτε εταιριων ομως εχω μια ενστασουλα.(ευτυχως αποφυγαμε τους xeon ..παλι καλα..)
Μοκου Δεκέμβριος 7, 2013 #32 Δεκέμβριος 7, 2013 ^^^Ενδέχεται να είναι και θέμα έκδοσης προγράμματος....καμιά φορά οι coders πίνουν καφεδάκι αραχτοί... Καφεδακι ή ουζα με λεμονια πινουν?? ΝTG γιατι λες ευτηχως για τους ΧΕΝΟΝ??? μια quadro -firepro ειναι λιγο must αλλα οχι ακριβες! μια χαρα κανουν την δουλεια τους!!!
BasiliCeLew Δεκέμβριος 7, 2013 Author #33 Δεκέμβριος 7, 2013 Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που κάνεις με το Catia ή Dassault, για την δουλειά που το θέλω δεν χρειάζεται κάρτα γραφικών, εκτός και αν θέλω μια φουτουριστική απεικόνιση αυτών που σχεδιάζω σε 3D. πχ αν θέλω να τα βλέπω έτσι ΠΡΕΠΕΙ να πάρω καρτουλα http://fc03.deviantart.net/fs47/f/2009/191/0/e/Existentia__CATIA_Screenshot_by_car2ner.jpg αλλιώς θα είναι σε τέτοιο στυλ http://www.orkanburan.com/wp-content/uploads/2012/01/Foster_Technologies_-_car_boy.jpg Προφανώς εμένα με ενδιαφέρει ο σχεδιασμός κατά βάση, δεν φτάσαμε στο σημείο παρουσίασης ακόμα. Με τον ι7 σίγουρα δεν υπάρχουν θεματάκια έτσι;
Incredible Δεκέμβριος 8, 2013 #34 Δεκέμβριος 8, 2013 Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που κάνεις με το Catia ή Dassault, για την δουλειά που το θέλω δεν χρειάζεται κάρτα γραφικών, εκτός και αν θέλω μια φουτουριστική απεικόνιση αυτών που σχεδιάζω σε 3D.πχ αν θέλω να τα βλέπω έτσι ΠΡΕΠΕΙ να πάρω καρτουλα http://fc03.deviantart.net/fs47/f/2009/191/0/e/Existentia__CATIA_Screenshot_by_car2ner.jpg αλλιώς θα είναι σε τέτοιο στυλ http://www.orkanburan.com/wp-content/uploads/2012/01/Foster_Technologies_-_car_boy.jpg Προφανώς εμένα με ενδιαφέρει ο σχεδιασμός κατά βάση, δεν φτάσαμε στο σημείο παρουσίασης ακόμα. Με τον ι7 σίγουρα δεν υπάρχουν θεματάκια έτσι; πάντως εγώ όταν ανοίγω κανένα μεγάλο assemply σε solidworks βλέπω την gpu να χτυπάει 70-80% κατά διαστήματα. τώρα το κατια εχω ακούσει οτι ειναι πιο ελαφρυ και για να το λες κάτι θα ξέρεις. και κάτι ακόμα, τεχνολογίες όπως η cuda έχω την εντύπωση (χωρις να ξερω) ότι μπορεί να επιταχύνουν τα αποτελέσματα στα simulation που κάνεις!
BasiliCeLew Δεκέμβριος 8, 2013 Author #35 Δεκέμβριος 8, 2013 δεν ξέρω για το soliworks αλλά σε μεγάλα assemply είδα διαφορά (δουλεύοντας σε διαφορά pc) όχι σε αυτά με καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά σε αυτά που φορούσαν ssd. Το load ήταν ανύπαρκτο σχεδόν. Το catia το δουλεύω γιατί με αυτό δουλεύουν και οι συνάδελφοι μου οπότε πήγε μπάλα, και όντως είναι πιο ελαφρύ.(τουλάχιστον η έκδοση του 2009 που χρησιμοποιώ). Πρώτα πρέπει να γίνουν άλλα πράγματα πριν πιάσω assemply στο catia οπότε αν δω ότι απαιτεί τότε θα σας ρωτήσω όλους για την gpu που θα χρειαστεί να πάρω. Λίγο πριν το πάσχα δλδ :meeting: [MENTION=24339]Incredible[/MENTION] θέλω κάποιες πληροφορίες για το soliworks. Αν έχει βασικά πρακτικό σχεδιασμό σε 2D όπως προγράμματα σαν το Autocad, γιατί σε αυτό το κομμάτι δεν μου αρέσει λίγο το catia (μεγάλη πολυπλοκότητα εντολών και έλλειψη βασικών ενεργειών δλδ αυτοσχεδιάζεις για να βγάλεις κάποιες γεωμετρίες όχι ότι δεν την βρίσκω με αυτο αλλά λέμε τώρα). Βασικά πες μου ότι πιστεύεις ΄καλό εσύ σε αυτό. στείλε σε πμ γιατί θα έχω απορίες:whistling
Μοκου Δεκέμβριος 8, 2013 #36 Δεκέμβριος 8, 2013 Αν δουλευεις πολλες ωρες..που προφανος δουλευεις...παρε μια καρτα! Ωραιο σχεδιασμο εχεις κανει! το PTC δεν το δουλευεις?
BasiliCeLew Δεκέμβριος 8, 2013 Author #37 Δεκέμβριος 8, 2013 Θα την πάρω σε κάνα τρίμηνο-τετραμηνο, καθώς δεν αντέχω τώρα οικονομικά την αγορά της. Το PTC δεν το δουλεύω, όλα σε catia και Autocad (dxf προφανώς) στείλε μου κανα Link για να το τσεκάρω και αυτό.Βασικά ξέρει κανένας σε ποια προγράμματα 3D design & assemply μπορώ να βγάλω πιστοποίηση; Και για 2d σχεδιασμο Autocad (αν και έχω κάνει 2 εξάμηνα μαθήματα ποτέ δεν μπόρεσα να πάρω από την σχολή πιστοποίηση )
Μοκου Δεκέμβριος 8, 2013 #38 Δεκέμβριος 8, 2013 PTC - Technology Solutions for Ongoing Product & Service Advantage PTC Creo - Design Solutions | PTC για το συγκεκριμενο μονο αγγλια απο οσο ξερω μεχρι καιπριν 2 χρονια!!! εχει πολλα προγραμματα μεσα...αλλα παλουκ ειναι!!! Οριστε ενα σχεδιακι φτιαγμενο σε phenom 940:jump1::jump1::jump1:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.