syban Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2013 Καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου.Κάνει θόρυβο σαν σκληρό δίσκο που φορτώνει και το κάνει συνέχεια, όταν κουνάω το ποντίκι, όταν κάνει εργασίες το μηχάνημα, εχθές που έκανα το rate and improve your computer performance, νόμιζα ότι πήρε φωτιά, έκανε σαν πλακέτα που καίγεται και γενικά από πολύ κοντά ακούγεται και ένα coil wine. Αυτά όλα σε χαμηλή ένταση, θέλει ησυχία για να τα ακούσεις, το βλέπετε φυσιολογικό ; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα το πάω από δευτέρα για έλεγχο μην μην τρέχω άδικα και γίνω και ρεζίλι.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου με το tx750 όπως αναφέρω στο πρώτο μου post#1 http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/agora-allagi-trofodotikou-129169.html και το πήγα πίσω. Πήγαινε το πίσω, κατά 99,9% θα το αντικαταστήσουν και προτίμησε να πάρεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 6, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Προβληματική παρτίδα με ελαττωματικό fan. Είχα το ίδιο θέμα με ένα Corsair 650άρι και μάλιστα μερικές φορές έμοιαζε με καναρίνι όταν σταμάταγε να δουλεύει το fan (semi fanless operation for the trolling). Αλλάχθηκε με 750άρι που δεν είχε πρόβλημα η παρτίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 6, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Ευχαριστώ πολύ, πάντως πέρα από τα προβλήματα που έχω, νομίζω ότι το fan γυρνάει κανονικά, αύριο θα το ξανά ξηλώσω να τσεκάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Για ρίξε μια ματιά και εδώ ...http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/spastikos-leptos-ixos-apo-trofodotiko-119828.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 6, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 το δοκίμασα, τα έκλεισα όλα και καμία αλλαγή, όσο το ζορίζω και όσο ζεσταίνετε και "όσο περνάει ο καιρός" ο θόρυβος δυναμώνει.. ελπίζω να το εντοπίσουν και τα παιδιά στο κατάστημα και να το αλλάξουν κρίμα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 8, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 τελικά και το ανεμιστηράκι του δουλεύει όποτε θέλει, τρέχω τόση ώρα benchmarks extreme και αυτό σταματάει, προσπαθεί να ξεκινήσει, ξανά ξεκινάει ξανά σταματά ... οπότε είναι βέβαιο ότι είναι ελαττωματικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 12, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 τελικά θα μου το αντικαταστήσουν σήμερα από Msystems, όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 16, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Kαι η αντικατάσταση (σφραγισμένο) ήταν ελαττωματικό το ανεμιστηράκι, μίλησα με το κατάστημα και ήταν θετικοί να μου το αντικαταστήσουν με άλλη μάρκα της αρεσκείας μου (καταπληκτικό after sales support) και παρήγγειλα το Msystems.gr - Προϊόντα - Cooler Master V-SERIES 700W Συμπέρασμα, μακριά από corsair και συγχαρητήρια στην Msystems Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 17, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Kαι η αντικατάσταση (σφραγισμένο) ήταν ελαττωματικό το ανεμιστηράκι, μίλησα με το κατάστημα και ήταν θετικοί να μου το αντικαταστήσουν με άλλη μάρκα της αρεσκείας μου (καταπληκτικό after sales support) και παρήγγειλα το Msystems.gr - Προϊόντα - Cooler Master V-SERIES 700WΣυμπέρασμα, μακριά από corsair και συγχαρητήρια στην Msystems Απο τα καλυτερα καταστηματα στο χωρο εδω στην Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 17, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Μην τους ματιασουμε ,μονο καλα παραγματα ακούω για αυτούς, και εχουν και καλές τιμες.Δε θα εκπλαγω αν τους κλείσουν ολους.(που λεει ο.λόγος)sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 17, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 μέχρι στιγμής ότι έχω πάρει κι εγώ από εκεί, είναι όλα μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 17, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Είχα διαβάσει πριν πάρω το pc ότι προσέχουν και για αυτό τους προτίμησα, απλά επιβεβαιώθηκαν όσα είχα διαβάσει στο lab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 17, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Και επιτέλους ηρέμησα με το cooler master, δεν ακούγεται τίποτα και ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικότατα !! :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.