sakinor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2013 εκανα φορματ στο pc μου αλλα εχασα το cd για τα windows(αυθεντικα απο πλαισιο)που θα τα βρω να κανω εγκατασταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 εκανα φορματ στο pc μου αλλα εχασα το cd για τα windows(αυθεντικα απο πλαισιο)που θα τα βρω να κανω εγκατασταση?Official Windows 7 SP1 ISO Image Downloads | Windows 7 ForumsΑπό online seller της ms (digital river)Τώρα άμα το κλειδί σου είναι τίποτα ελληνικό και δε τα έχει εκεί, δε ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 Δε βλέπω ελληνικα σε αυτά...sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 καλο το λινκ αλλα νο greek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 Υπάρχει το sticker με το κλειδί ενεργοποίησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 5, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 υπαρχει. το ειχα κολλησει πισω στο κουτι ευτηχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 Τι έκδοση ειναι? Home premium?Ψαξε απο θειο oem έκδοση και βάλε.Sent from my Pantoflini N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 [MENTION=28685]sakinor[/MENTION] πια έκδοση windows 7 είχες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 8, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 home premium:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Δεκέμβριος 9, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Άν η άδειά σου είναι Windows 7 Home Premium OEM τότε και να κατεβάσεις απο "θείο" μπορεί να σου δεχτεί το κλειδί αλλά δεν θα μπορείς να τα ενεργοποιήσεις.Καλύτερα να πας στον προμηθευτή σου "Πλαίσιο" και να του πεις να σου δώσει το ανάλογο image που αντισοιχεί στην άδειά σου. Αν σου αρχίσουν τα μα και τα μου πές τους η άδεια ΟΕΜ/DSP εξυπηρετείτε μόνο από τον μεταπωλητή/κατασκευαστή.Κανονικά αυτές οι άδειες να πωλούνται μαζί με ένα μηχάνημα το αναγράφουν οι Όροι Χρήσης όπως και το CD το οποίο έχασες.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΕΙΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ MICROSOFTΑπ'οτι φαντάζομαι εσένα στα πουλήσανε χωρίς να αγοράσεις PC το οποίο είναι παράτυπο γιατί βγάζουν περισσότερο κέρδος από το να σου πουλήσουν μία άδεια λιανικής Retail/FPP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.