pmakr1416003456 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2013 Λοιπον Ολα απο τα παρακατω ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ οποτε κοψτε οποιο νομιζεται οτι δεν προκειται να συμβει που να χτυπαω τον πωπω μου κατω και προτεινετε μου ασυρματο headset1.Ασυρματα2.Να μπορω να το φορτιζω οσο το φοραω3.Τα μαξιλαρακια να ειναι γυρω γυρω απο τα αυτια γιατι φοραω γυαλια οποτε αν πιεζουν τα αυτια σε λιγακι αρχιζει να με ποναει εκει που ειναι ο βραχιονας των γυαλιων απο πιεση4.Αν ειναι δυνατον να πλενονται η να εχουν ανταλακτικα (κατι senheiser Που ειχα παρει 50 ευρω δεν εχουν ανταλλακτικα μαξιλαρακια και τα περιβλημα απο τα μαξιλαρακια κατι σαν τσιγαροχαρτο-πλάστικο με τον καιρο εγινε θρυμματα και κολλαγε πανω στα αυτια....Για 50 ευρω ακουστικα επιοικως απαραδεκτο νομιζω5.Να μπορουν να χρησιμοποιηθουν για gaming6.Να μην κουραζουν την ακοη μετα απο ωρες χρησης7.Να εχουν ανταλλακτικες μπαταριες (εννος να μπορω να αντικαταστησω αυτες που εχουν μεσα)8.Να εχουν οσο καλυτερη τιμη γινεται και δεν εχω ιδεα ποσο κανουν αλλα 300 ευρω πχ δεν δινω !!!Αυτα.ΥΓ.Το να πηγαινουν τα παιδια σχολειο δεν με απασχολει παρα πολυ αλλα θελω να ψηνουν καφε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 νομιζω μολις ειπες να σου προτείνουμε ΕΝσυρματα ακουστικα χωρις πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 1.Ασυρματα2.Να μπορω να το φορτιζω οσο το φοραω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Μα αμα τα φορτίζεις τις μισες φορες οσο τα χρησιμοποιείς ποιο το νοημα του να ειναι ασύρματα εφοσον θα εχεις ενα καλώδιο συνδεμένο πανω τους? Προσωπικά δεν εχω δει ακουστικά που να πληρούν αυτα που ζητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 6, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Αν χρειαστει την ωρα που τα φοραω να φορτιστουν αν τα φοραω δηλαδη τοσο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Έχω τα Logitech G930 εδώ και 2 χρόνια και είναι απίθανα. Δεν έχω ψάξει αν μπορούν να πλυθούν τα μαξιλαράκια, γιατί κάνω συχνά μπάνιο Από άποψη απόδοσης, απλά δεν πιάνονται, είναι καλύτερα κι από τα ενσύρματα Senheiser που είχα πριν από αυτά. Μου βγάζουν άνετα 2-3 μέρες με 3-4 ώρες χρήσης το βράδυ, ενώ έρχονται με προέκταση καλωδίου USB που έχει διπλή χρήση: το καλώδιο στη μέση έχει την βάση που καρφώνεται ο δέκτης τους, κι έχει πολύ καλώδιο κι από τις 2 πλευρές, ενώ η ίδια η βάση αποτελεί καρούλι που τυλίγεις και τα 2 καλώδια. Αν μείνουν από μπαταρία ενώ παίζω (αρχίζουν να κάνουν μπιπ κάθε 60 δευτερόλεπτα και κρατάνε για κανα 10 λεπτο πριν σβύσουν), ξετυλίγω λίγο καλώδιο από το κομμάτι που φεύγει από την βάση και συνεχίζω κανονικά. Τέλος, παίζουν κανονικά 2 δωμάτια μακριά (περί τα 10 μέτρα με 2 τοίχους ανάμεσα). Έχουν ροδέλα για την ένταση, καθώς και προγραμματιζόμενα κουμπιά για να βάλεις ό,τι θες (mute, pause, next/previous track κλπ). Αξίζουν κάθε ευρώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Αρκετά φθηνή και αξιόλογη λύση: AKG K912 (επίσημο site: K 912 - AKG )Tα έχει φίλος και έχουν πολύ καλό ήχο. Δεν έχουν καλώδιο που θέλεις, αλλά παίρνουν 2 μικρές μπαταρίες και έχει πάρει 4 μαζί με φορτιστή. Όταν τελειώνουν, τις αλλάζει και συνεχίζει.Σε άλλο επίπεδο ποιότητας αλλά και τιμής, τα K935. Δυστυχώς δε θυμάμαι αν έχουν καλώδιο ή μπαταρίες όπως τα Κ912Όλα τα AKG έχουν ανταλλακτικά μαξιλαράκια σε περίπτωση που σου χαλάσουν, όπως επίσης βγαίνουν και πλένονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Δεκέμβριος 6, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Έχω τα Logitech G930 εδώ και 2 χρόνια και είναι απίθανα. Δεν έχω ψάξει αν μπορούν να πλυθούν τα μαξιλαράκια, γιατί κάνω συχνά μπάνιο Από άποψη απόδοσης, απλά δεν πιάνονται, είναι καλύτερα κι από τα ενσύρματα Senheiser που είχα πριν από αυτά. Μου βγάζουν άνετα 2-3 μέρες με 3-4 ώρες χρήσης το βράδυ, ενώ έρχονται με προέκταση καλωδίου USB που έχει διπλή χρήση: το καλώδιο στη μέση έχει την βάση που καρφώνεται ο δέκτης τους, κι έχει πολύ καλώδιο κι από τις 2 πλευρές, ενώ η ίδια η βάση αποτελεί καρούλι που τυλίγεις και τα 2 καλώδια. Αν μείνουν από μπαταρία ενώ παίζω (αρχίζουν να κάνουν μπιπ κάθε 60 δευτερόλεπτα και κρατάνε για κανα 10 λεπτο πριν σβύσουν), ξετυλίγω λίγο καλώδιο από το κομμάτι που φεύγει από την βάση και συνεχίζω κανονικά. Τέλος, παίζουν κανονικά 2 δωμάτια μακριά (περί τα 10 μέτρα με 2 τοίχους ανάμεσα). Έχουν ροδέλα για την ένταση, καθώς και προγραμματιζόμενα κουμπιά για να βάλεις ό,τι θες (mute, pause, next/previous track κλπ). Αξίζουν κάθε ευρώ. +1 για τα G930 ! Τα έχω 16 μήνες και το μόνο θέμα ήταν ότι δεν υπήρχαν drivers τις πρώτες μέρες που βγήκαν τα 8άρια και δεν έιχα το μενού με τα settings τους. Κατα τα άλλα βγάζουν σερί 10+ ώρες, βαράει alarm μία ώρα πριν τελείωσει η μπαταρία, στο μισάωρο κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 6, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Για τα G930, διευκρινίστε στον [MENTION=16578]pmakr[/MENTION] ότι έχουν ενσωματωμένη κάρτα ήχου και θέλουν drivers, γιατί μπορεί να έχει ήδη καλή κάρτα και να μη θέλει να την καταργήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 6, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Thanx προτεινετε εσεις κι εγω κοιταω λεπτομεριες μετα αναλαμβανω την ευθυνη!Me drivers το μονο που φοβαμαι ειναι ποτε θα σταματησουν να υποστηριζονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 6, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Με την Logitech να μην φοβάσαι για τους drivers, έχω προϊόντα 6+ ετών που παίρνουν καινούριους drivers κανονικά.Επίσης, το στικάκι με το οποίο έρχονται τα G930, δεν είναι κάρτα ήχου, είναι απλά ο δέκτης. Η επεξεργασία του ήχου γίνεται με software και χρησιμοποιεί ελάχιστα resources από το PC σου.Απλά ο κόσμος το μπερδεύει με κάρτα ήχου γιατί τα G930 δεν προϋποθέτουν να έχεις κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 6, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2013 Με την Logitech να μην φοβάσαι για τους drivers, έχω προϊόντα 6+ ετών που παίρνουν καινούριους drivers κανονικά. Ισχύει, γενικά η L δεν έχει προβλήματα με την υποστήριξη και έχει και εξαιρετικό support σε θέματα εγγυήσεων. Επίσης, το στικάκι με το οποίο έρχονται τα G930, δεν είναι κάρτα ήχου, είναι απλά ο δέκτης. Η επεξεργασία του ήχου γίνεται με software και χρησιμοποιεί ελάχιστα resources από το PC σου.Απλά ο κόσμος το μπερδεύει με κάρτα ήχου γιατί τα G930 δεν προϋποθέτουν να έχεις κάρτα. Σωστά, απλά το διευκρινίζω, ώστε να γνωρίζει πως καταργεί τη δική του, σε περίπτωση που έχει κάποια άλλη εκτός της onboard. Επίσης, μπορούν να παίξουν με κάποιο απλό στερεοφωνικό ή παίζουν μόνο με pc; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 11, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 (edited) Κ*λοφαρδ*α να το πω;Πετυχα μια αγγελια με τα g930 με 70 ευρω -χωρις εγγύηση- και τα τσίμπησα.Ειναι σε σχεδον αριστη κατασταση και τουλαχιστον 1 ωρα που τα δοκιμαζω τωρα δεν βρηκα κατι αρνητικό. Λιγο το woofer μπουκωνει σε εκρηξεις αλλα δεν ειχα ποτε ηχεια με woofer ! Αλλα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικοΗmmm.Το μικροφωνο εχει αρκετο lag. Μιλαω και το ακουω μετα απο κανα δευτερολεπτο...Διορθωνεται αυτο;Ακυρο το voice preview ητανΣορρυ ! μεσιε ! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2013 από pmakr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάϊος 22, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 RED ALERT !!!!Παιδια βοηθεια !!!Λοιπον στο ψητο...Καταλαθος γρατζουνισα τα earpads και το ενα ξεφτισεΠου μπορω να αγορασω ανταλλακτικα για το G930 ή παρομοια η καλυτερα. Ολα ειναι ιδια ποιοτητα; Αν δεν εχει δερμα απεξω δεν με νοιαζει και πανινα να ειναι. γιατι ετσι κι αλλιως αυτο το "δερμα" ειναι λεπτο σαν τριχαThanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 22, 2014 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 [ame=http://www.amazon.co.uk/Pair-Replacement-Pads-Cushions-Headphone---Blue/dp/B00K5LNONY/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1400754083&sr=8-15&keywords=g930+pads]1 Pair of Replacement Ear Pads Cushions for G35 G930 G430 F450 Headphone---Blue: Amazon.co.uk: Lighting[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάϊος 22, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Thanx!!! ( Το μπλε με χαλασε λιγο...αλλα τι να κανω...Αν υπηρχαν τα ιδια σε μαυρα... ;p ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 22, 2014 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Δεν έψαξα και πολύ, κάνε μια αναζήτηση μήπως βρεις τίποτα άλλο. Είδα και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα με χοντρό δέρμα, όχι αυτό το ψεύτικο που έχουν τα μαμά. Επίσης αν επικοινωνήσεις με την Logitech, θα σου τα αλλάξουν εντός εγγύησης 99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάϊος 22, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2014 Ειναι εκτος οποτε...!!!ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Ιούνιος 6, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Πηρα τα μπλε (γιατι ειναι πανινα οποτε δεν ξεφτιζουν). 10 ευρω μαζι με μεταφορικα απο αμαζον γερμανιαςΑλλα δεν βρηκα πουθενα headband μπλεκαμια ιδεα; Απο που να το παρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Αύγουστος 29, 2015 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2015 Οι offtopic δημοσιεύεσεις εξαφανίστηκαν. Θα παρακαλούσα να παραμείνουμε εντός του θέματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts