sokinsohim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2013 Λοιπόν παιδιά όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μεταβώ σε πιο οικονομικό πάροχο.Τώρα είναι με ΟΤΕ 2 play στα 40 τον μήνα με σταθερά απεριόριστα και λίγα κινητά για 24ρα που πάει μέχρι τα 10mbps στην περιοχή μου στο Βασιλικό Χαλκίδας.Έψαξα και βρήκα πιο οικονομικές προσφορές σε hol και fortnet Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις εμπιστευτώ όπως το conx.Ακούω γνώμες και προτάσεις.Sent from my LG-P990 using Tapatalk HD
minast Δεκέμβριος 4, 2013 #2 Δεκέμβριος 4, 2013 Λοιπόν παιδιά όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μεταβώ σε πιο οικονομικό πάροχο.Τώρα είναι με ΟΤΕ 2 play στα 40 τον μήνα με σταθερά απεριόριστα και λίγα κινητά για 24ρα που πάει μέχρι τα 10mbps στην περιοχή μου στο Βασιλικό Χαλκίδας.Έψαξα και βρήκα πιο οικονομικές προσφορές σε hol και fortnet Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις εμπιστευτώ όπως το conx.Ακούω γνώμες και προτάσεις.Sent from my LG-P990 using Tapatalk HDΔεν ξέρω τι γίνεται στη Χαλκίδα, αλλά όπου γνωρίζω την ίδια διαθεσιμότητα έχουν όλοι οι πάροχοι - και σε δίκτυο και σε τηλέφωνο. Αν χρειαστείς τεχνική υποστήριξη, την ίδια αναμονή έχεις πάνω/κάτω. Γλιτώνοντας 10€/μήνα βάζεις και 3-play...
kith Δεκέμβριος 11, 2013 #3 Δεκέμβριος 11, 2013 εγω ξερω της προσφορες της wind, με 25ευρω απεριοριστα σταθερα υπεραστικα 5 ωρες προς κινητα απεριοριστο ιντερνετ 25ε τελικη τιμη + φορητοτιτα μιας και εισαι στον οτε ηδη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.