___ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 καλησπέρα,έχω ψάξει όλο το νετ και λύση δεν έχω βρει.Πως γίνεται να κάνει κάποιος available σε offline mode , τους φακέλους που βρίσκονται στο google drive , αυτόματα. Μέχρι τώρα πρέπει να πατάς στο κάθε αρχείο ξεχωριστά.Τα ίδια ισχύουν και για dropbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 καλησπέρα,έχω ψάξει όλο το νετ και λύση δεν έχω βρει.Πως γίνεται να κάνει κάποιος available σε offline mode , τους φακέλους που βρίσκονται στο google drive , αυτόματα. Μέχρι τώρα πρέπει να πατάς στο κάθε αρχείο ξεχωριστά.Τα ίδια ισχύουν και για dropbox.Απόσο ξέρω δεν γίνεται στο google drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 4, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Απόσο ξέρω δεν γίνεται στο google drive.Γίνεται κάπως στο Dropbox?Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Δεκέμβριος 11, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 οχι έχει τον ίδιο περιορισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Σεπτέμβριος 13, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 ενα χρονο μετα, ας κάνω ένα up μήπως βγήκε κάποιο προγραμμα στο ενδιαμεσο που να το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 13, 2014 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 με ES File explorer μπορείς να κάνεις copy τους φακέλους στην sd της συσκευής σου, από οποιονδήποτε cloud λογαριασμό. Ουσιαστικά τους έχεις σε offline mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Σεπτέμβριος 13, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 δεν ειναι λυση αυτο - να συγχρονιζει μονο του θελω - ολα τα αρχεια - οπως στο desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.