___ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 καλησπέρα,έχω ψάξει όλο το νετ και λύση δεν έχω βρει.Πως γίνεται να κάνει κάποιος available σε offline mode , τους φακέλους που βρίσκονται στο google drive , αυτόματα. Μέχρι τώρα πρέπει να πατάς στο κάθε αρχείο ξεχωριστά.Τα ίδια ισχύουν και για dropbox.
swatoner Δεκέμβριος 3, 2013 #2 Δεκέμβριος 3, 2013 καλησπέρα,έχω ψάξει όλο το νετ και λύση δεν έχω βρει.Πως γίνεται να κάνει κάποιος available σε offline mode , τους φακέλους που βρίσκονται στο google drive , αυτόματα. Μέχρι τώρα πρέπει να πατάς στο κάθε αρχείο ξεχωριστά.Τα ίδια ισχύουν και για dropbox.Απόσο ξέρω δεν γίνεται στο google drive.
FANISTELROOY Δεκέμβριος 4, 2013 #3 Δεκέμβριος 4, 2013 Απόσο ξέρω δεν γίνεται στο google drive.Γίνεται κάπως στο Dropbox?Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4
___ Σεπτέμβριος 13, 2014 Author #5 Σεπτέμβριος 13, 2014 ενα χρονο μετα, ας κάνω ένα up μήπως βγήκε κάποιο προγραμμα στο ενδιαμεσο που να το κανει.
deninho Σεπτέμβριος 13, 2014 #6 Σεπτέμβριος 13, 2014 με ES File explorer μπορείς να κάνεις copy τους φακέλους στην sd της συσκευής σου, από οποιονδήποτε cloud λογαριασμό. Ουσιαστικά τους έχεις σε offline mode
___ Σεπτέμβριος 13, 2014 Author #7 Σεπτέμβριος 13, 2014 δεν ειναι λυση αυτο - να συγχρονιζει μονο του θελω - ολα τα αρχεια - οπως στο desktop.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.