Jump to content

Προβλημα με συνδεση ADSL

IzoneRakaDarkdiamond

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά. Εχει παρουσιαστει ενα προβλημα σε ενα σπιτι ενως φιλου μου με το Internet. Το προβλημα ειναι το εξης:ενω το ενα απο τα δυο laptop συν κατι κινητά μπαίνουν κανονικά στο internet οταν ανοίγει το δευτερο laptop οχι μονο δεν μπορεί να μπει στο Internet αλλα πεφτει γενικοτερα το Internet απο το modem(σβήνουν κανονικα τα φωτακια του explorer&link)εγω σαν φιλος και το λιγο που ασχολούμαι αλλαξα ενα modem(αντικαταστισα ενα της ZTE με ενα BaudTec),εκανα επαναφορα συστήματος απο πινακα ελεγχου αλλα τιποτα συνεχιζει το ίδιο θεμα(το προβλημα ξεκιναει με το που ανοίγει το pc και αυτο μου φαίνεται πολυ περιεργο, το ιδιο κανει και οταν κλείνω το ασύρματο και το συνδεω με καλοδιο)

**Κατω δεξιά δείχνει το εικονίδιο με τις γραμμές full αλλα με ενα θαυμαστικο**

***η συνδεση ειναι του ΟΤΕ-conex και το laptop που προκαλει το προβλημα ειναι ενα Toshiba Satellite L40 - 17S με αυθεντικα Windows 7 Premium και περασμενα drivers***

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.