dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Στο pc μου έχω δύο σκληρούς. Εναν που εχω τα windows και έναν που αποθηκεύω τα αρχεία. Έκανα format στον πρώτο σκληρό (που είναι το λειτουργικό) και τώρα όταν πάω μέσα στον Υπολογιστή δεν μου εμφανίζει τον άλλον τον σκληρό. Ετσι και παει στην διαχείριση δίσκων τον βλέπω κανονικά. Πως μπορώ να τον εμφανίσω? Ευχαριστώ
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2013 #2 Δεκέμβριος 3, 2013 Στην διαχειριση, κανε δεξι κλικ στον 2ο δισκο κ πατα "Change Drive Letter and Paths" η το αναλογο Ελληνικο. Μετα, Add και δωσε ενα γραμμα για τον δισκο.ΟΚ παντου κ εισαι ετοιμος. ΠΡΟΣΟΧΗ Σε περιπτωση που σου αναφερει για φορματ η οτι δεν διαβαζει τον δισκο, πατα cancel διοτι ισως να εχει θεμα ο δισκος με το file system
dimpap Δεκέμβριος 3, 2013 Author #3 Δεκέμβριος 3, 2013 Στην διαχειριση, κανε δεξι κλικ στον 2ο δισκο κ πατα "Change Drive Letter and Paths" η το αναλογο Ελληνικο. Μετα, Add και δωσε ενα γραμμα για τον δισκο.ΟΚ παντου κ εισαι ετοιμος. ΠΡΟΣΟΧΗ Σε περιπτωση που σου αναφερει για φορματ η οτι δεν διαβαζει τον δισκο, πατα cancel διοτι ισως να εχει θεμα ο δισκος με το file systemΦίλε YDinopoulos με το που έβαλα ένα γράμμα στον δίσκο τον εμφάνησε με την μία!!Ευχαριστω......
dimpap Δεκέμβριος 3, 2013 Author #5 Δεκέμβριος 3, 2013 Ασε 2 Ευρω στην εξοδο Να σαι καλα Καφέ θα κεράσω ειναι ποιο ακριβώς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.