Jump to content

Ηχοσυστημα για αυτοκινητο

AnimaTronic

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα. Κατ' αρχην να πω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ απο ηχοσυστηματα αυτοκινητων.

Θελω να βαλω μια πηγη που να εχει USB θυρα και 2 ηχεια μπροστα. Δεν ψαχνω κατι ακραιο/εξεζητημενο. Απλα 2 ηχεια να παιζουν καλυτερα απο τα εργοστασιακα και να μπορω να χρησιμοποιω USB stick για να ακουω mp3. Ουτε subwoofer, ουτε ενισχυτες.

Εχετε καμια προταση/πακετο που να μην ξεφευγει πανω απο τα 150€?

Ευχαριστω!

Η τωρινη πηγη σου ειναι το κλασσικο 1-DIN μεγεθος η κατι ενσωματωμενο στο αμαξι

Προσωπικα ειμαι χρονια φανατικος της Kenwood. Αν η πηγη σου οντως ειναι 1-DIN, θα προτεινα κατι τετοιο...

- KDC-4654SD - - Kalogeropoulos Car Electronics

Η τωρινη πηγη σου ειναι το κλασσικο 1-DIN μεγεθος η κατι ενσωματωμενο στο αμαξι

Προσωπικα ειμαι χρονια φανατικος της Kenwood. Αν η πηγη σου οντως ειναι 1-DIN, θα προτεινα κατι τετοιο...

- KDC-4654SD - - Kalogeropoulos Car Electronics

Ναι Γιαννη ετσι ειναι αυτο που εχω τωρα. Αλλα παει πολυ το μαλλι. Κατι σε πηγη και 2 ηχεια πακετο μεχρι 150€ παιζει?

Έχω το MVH-1400UB (Archived) - Pioneer το οποίο δεν εχει CD και το είχα πάρει κάπου 60 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Πάιζει πολύ πολύ καλύτερα από το μαμά που είχε το φιατ μου, και δεν έχω αλλάξει καν τα ηχεία. Πολύ ευχαριστημένος και για τα λεφτά του μια χαρά.

από όσο βλέπω ο αντικαταστάτης του είναι το MVH-150UI Pioneer - Car Stereo, Radio - Car*Entertainment

Πολύ τίμια αγορά και με τα λεφτά που μένουν παίρνεις και ένα ζευγάρι καλύτερα ηχεία.

Πριν απο 3-4 μηνες Αγορασα το Pioneer MVH-350BT. ΔΕΝ εχει CD ( δεν το χρειαζομαι ), του εχω βαλει ενα μικρο flashaki για να χωραει ολο μαζι στην θηκη του, Εχει bluetooth με εξωτερικο μικροφωνο για να μιλας ανετα στο κινητο, Επισης μπορεις να stream-αρεις μουσικη απο το κινητο σου.

Απο ηχο ειδα τεραστια διαφορα σε ποιοτητα με τα μαμά ηχεια + οτι εχει απειρες ρυθμισεις για τον ηχο.

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις!!! Αν εχετε και καμια γνωμη για 2 ηχεια, ριχτε τη κι αυτη!!!

Ωπα, δεν το διαβασα σωστα. ξερεις τι μεγεθος ηχεια εχεις και αν εχεις χωριστα τα tweeter ? Aν οχι, για ποιο αμαξι λεμε ?

Δεν εχω ιδεα για μεγεθος ηχειων. Το αυτοκινητο ειναι ενα Citroen C2.

Ακριβώς το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ.

Αν καλυτερεύουν τα μαμά ηχεία με καλύτερη πηγή, τότε όλα καλά!

Προσωπικά πρώτα θα άλλαζα πηγή, και μόνο αν έβλεπα ότι τα ηχεία ούτε έτσι την παλεύουν, θα έκανα κάτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.