sakinor Δεκέμβριος 4, 2013 #21 Δεκέμβριος 4, 2013 οταν σε περισεβουν μερικα βαλε εναν ssdπουλα της μνημες και παρες 2x4.κανε φορματ και περασε windows 7-8
das Δεκέμβριος 4, 2013 #22 Δεκέμβριος 4, 2013 Ακριβός ειναι ο q6600 μου φαίνεται. 60 τους έδιναν καποια φαση και ~80 τους q9*** που ειναι καλύτεροι,αρκεί να τους υποστηρίζει η μητρική. Για να πάρεις αποτελέσματα σε gaming αντίστοιχά του ps3 σε φτάνει και περισευει μια hd 7770 του κατοσταρικου,η μεταχειρω στα ιδια λεφτά μια gtx560 ti να παίζεις και πολυ καλυτερα. Edit Να ενας πχ με "κανονικές" τιμές http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/155684-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-s775-m%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%82-ddr2/ sent from mobile
venex58 Δεκέμβριος 4, 2013 #23 Δεκέμβριος 4, 2013 Ακριβός ειναι ο q6600 μου φαίνεται.60 τους έδιναν καποια φαση και ~80 τους q9*** που ειναι καλύτεροι,αρκεί να τους υποστηρίζει η μητρική. Για να πάρεις αποτελέσματα σε gaming αντίστοιχά του ps3 σε φτάνει και περισευει μια hd 7770 του κατοσταρικου,η μεταχειρω στα ιδια λεφτά μια gtx560 ti να παίζεις και πολυ καλυτερα. Edit Να ενας πχ με "κανονικές" τιμές Επεξεργαστές s775 - Mνημες DDR2 - Insomnia.gr sent from mobile Συμφωνω απολυτα. Τον 6600 τον βρισκει και 50 ευρω.Το οτι καποιοι εχουν τρελαθει και πουλανε οσο θελουν ε δεν θα τους κανουμε και την χαρη. Και με την 560ti με 90-110 θα παιζει τα παντα σφαιρα και θα ειναι και το pc του τζαμι.Να μην αναφερω τα πολυ φθηνοτερα games. Edit:Το P35 τους υποστιριζει και τους δυο.Q6600-Q9XXX
semnos Δεκέμβριος 5, 2013 Author #24 Δεκέμβριος 5, 2013 ωραία οπότε καλά που πρόλαβα και ακυρωσα το νταλαβέρι για τον Q, Das και Venes Thanks.Οταν λέτε ενα SSD να πάρω φαντάζομαι οτι πρέπει να κάνω φορμάτ όλο το σύστημα ε ??και οχι να δουλέψουν παράλληλα
venex58 Δεκέμβριος 5, 2013 #25 Δεκέμβριος 5, 2013 ωραία οπότε καλά που πρόλαβα και ακυρωσα το νταλαβέρι για τον Q, Das και Venes Thanks.Οταν λέτε ενα SSD να πάρω φαντάζομαι οτι πρέπει να κάνω φορμάτ όλο το σύστημα ε ??και οχι να δουλέψουν παράλληλαΝαι στον ssd θα βάλεις το λειτουργικό (windows) και τα προγράμματα που τρέχεις ώστε να έχεις τις ταχύτητες του ssd.Τα games μπορείς να τα βάλεις σε αυτόν που έχεις τώρα (οι ταχύτητες στο φόρτωμα είναι ελάχιστα καλύτερες, αλλά δεν φορτώνεις και τον ssd)αφού τον διαμορφώσεις να να σβηστούν από αυτόν τα παλιά windows που έχεις (μάλλον ΧP) Και καιρός βέβαια να πας σε 7αρια.Το cubase αλλά και τα παρεμφερή προγράμματα υποστηρίζονται όλα πλέον από τα windows 7,Ίσως τώρα όλα αυτά σου φαίνονται βουνό,αλλά στην πορεία θα δεις ότι δεν είναι τίποτα.Είμαστε κι εμείς εδώ να σε βοηθήσουμε σε ότι χρειασθείς.
das Δεκέμβριος 5, 2013 #26 Δεκέμβριος 5, 2013 Το cubase σε εφτάρια τρέχει απείρως καλύτερα από xp.Βγαλε 7αρια 64bit να δεις την υγειά σου,το ότι έχεις κωδικό απο xp δεν το θεωρώ επιχείρημα να μην αλλάξεις λειτουργικό.Και στην τελική,βαλε πρώτα το νέο λειτουργικό στον ssd ,και σιγά σιγά φέρνεις τα πράγματά σου απο τον παλιο.ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα projects του cubase αν έχεις καποια σε εξέλιξη ,ειναι ΔΥΣΚΟΛΟ να πανε σε άλλο σκληρό,η ΠΟΛΥ δυσκολο.Το cubase φυλάει ότι μπορεις να φανταστείς στα πιο τρελα μέρη,και συνήθως σε κρυφούς φακέλους.sent from mobile
semnos Δεκέμβριος 6, 2013 Author #27 Δεκέμβριος 6, 2013 δεν έχω τα XP , έχω τα SVISTA(:haha:) ξέρω όλοι οτι θα γελάτε αλλα τι να κάνουμε παίδες , ηταν πακέτο η προσφορά τότε και ηταν ολοκαίνουργια χωρις να ειναι γνωστά τα θέματα τους σε μένα.Οσο για τα project του Cubase δεν θα έχω κανένα θέμα, το δουλευω το πρόγραμμα 7 χρόνια και τα πάντα όλα μπαίνουν σε συγκεκριμένο φάκελο, ετσι κι αλλιώς πριν ένα μηνα εκανα format και τα απεκατάστησα όλα
venex58 Δεκέμβριος 6, 2013 #28 Δεκέμβριος 6, 2013 δεν έχω τα XP , έχω τα SVISTA(:haha:) ξέρω όλοι οτι θα γελάτε αλλα τι να κάνουμε παίδες , ηταν πακέτο η προσφορά τότε και ηταν ολοκαίνουργια χωρις να ειναι γνωστά τα θέματα τους σε μένα.Οσο για τα project του Cubase δεν θα έχω κανένα θέμα, το δουλευω το πρόγραμμα 7 χρόνια και τα πάντα όλα μπαίνουν σε συγκεκριμένο φάκελο, ετσι κι αλλιώς πριν ένα μηνα εκανα format και τα απεκατάστησα όλα Γιατί !! Μια χαρά είναι τα Vista.Παρεξηγημένα θα έλεγα.Άρα δεν έχεις πρόβλημα προσαρμογής στα 7 αφού είναι ίδιο περιβάλλον και ελαφρότερα.Δεν είναι όμως υποχρεωτικό να πας στα 7.
das Δεκέμβριος 6, 2013 #29 Δεκέμβριος 6, 2013 Οσο για τα project του Cubase δεν θα έχω κανένα θέμα, το δουλευω το πρόγραμμα 7 χρόνια και τα πάντα όλα μπαίνουν σε συγκεκριμένο φάκελο, ετσι κι αλλιώς πριν ένα μηνα εκανα format και τα απεκατάστησα όλαΔε μου λες και μένα πως το έκανες αυτό που το ψάχνω εδώ και χρόνια;Δε λεω για το φάκελο του κάθε project.Κάθε vst αποθηκεύει τα δεδομένα του κάθε preset αλλού.Έκανες καμια πατέντα τρελή;Ουτε στα αμερικανικά φόρουμ δεν εχω δει κάτι,ειναι ενα θέμα που ταλαιπωρεί απο το sx3...Sorry για το offtopic.sent from mobile
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.