PANOSMAMBAX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 καλησπερα παιδια εχω ενα προβληματακι εχω 2 r9 280x σε cf οταν ειμαι στο desktop ι μια ειναι απενεργοποιημένη {ετσι πρεπει να ειναι οταν εχουμε cf}και μετα απο 2 λεπτα αν δεν κανω τπτ με ενεργοποιητε η δευτερη καρτα και μετα και η 2 πανε στο 100% και αν κουνισω το ποντικι σβηνει η δευτερη και πεφτει το Load τι εχει γινει?:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 καλησπερα παιδια εχω ενα προβληματακι εχω 2 r9 280x σε cf οταν ειμαι στο desktop ι μια ειναι απενεργοποιημένη {ετσι πρεπει να ειναι οταν εχουμε cf}και μετα απο 2 λεπτα αν δεν κανω τπτ με ενεργοποιητε η δευτερη καρτα και μετα και η 2 πανε στο 100% και αν κουνισω το ποντικι σβηνει η δευτερη και πεφτει το Load τι εχει γινει?:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Δεκέμβριος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 γιατι κάηκαν τα ματια σου?χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Έχεις r9 280X ή φλασαρισμένες 7970 σε r9 280X ???Γιατί σε άλλο ποστ έβαλες βίντεο δικό σου που έχεις φλασάρει την 7970 σε R9 280X.http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/radeon-7970-crossflash-r9-280x-128141-2.html#post1063603590Και ξέρω ότι έχεις δυο 7970 vaporXΜήπως αν γυρίσεις στο στοκ bios φτιάξουν όλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] έχουμε δει και χειρότερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 καλησπερα παιδια εχω ενα προβληματακι εχω 2 r9 280x σε cf οταν ειμαι στο desktop ι μια ειναι απενεργοποιημένη {ετσι πρεπει να ειναι οταν εχουμε cf}και μετα απο 2 λεπτα αν δεν κανω τπτ με ενεργοποιητε η δευτερη καρτα και μετα και η 2 πανε στο 100% και αν κουνισω το ποντικι σβηνει η δευτερη και πεφτει το Load τι εχει γινει?:nuke:...κατι τετοιο ειχα παθει και εγω. Εαν βγαλεις απο το net τον υπολογιστη θα δεις οτι δεν θα ξαναγίνει...Κατι σου ρουφάει την κάρτα για χάρη κάποιου άλλου...Αλλος πληρωνει (το ρευμα) και αλλος γλενταει...Εκανα τελικα format και έλυσα το προβλημα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Δεκέμβριος 3, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 ενταξει παιδια πετυχε ετρεξα αυτο το malwarebytes και ολα λειτουργουν κανονικα!!το εχω παθει και αλλη φορα οταν ειχα ποιο παλια αλλες καρτες γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Δεκέμβριος 3, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 kaι θα σε ελεγα bro να δεισ το παρακατω!http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/gpu-used-apo-90-kai-panw-128179.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Δεκέμβριος 3, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 [MENTION=24247]venex58[/MENTION] αυτο που λες δεν εχει καμια σχεσηναι οντως αυτο το προγραμμα εκανε καλη δουλεια δεν εχω προβλημα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 4, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 @venex58 αυτο που λες δεν εχει καμια σχεσηναι οντως αυτο το προγραμμα εκανε καλη δουλεια δεν εχω προβλημα τωραΔεν έχει σχέση ως προς αυτό που έπαθες ή στο οτι οι καρτες ειναι 7970 φλασαρισμένες σε 280Χ και το οποίο δεν το ανέφερες εξαρχής ώστε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 4, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Κλασσική περίπτωση. Παρόμοια περιστατικά υπάρχουν εδώ και χρόνια αλλά για επεξεργαστές, από εποχές που ειχα Pentium D :-P που δε νομίζω να υπήρχε το bitcoin mine. Ρίξε ένα scan ξανά σε safe mode. Ρίξε και μια ματιά στη registry . Εγώ έτσι ειχα κάνει τότε. Πάντως να προσεχείς τι κατεβάζεις Πάνο. Μετά μη μου λες γιατί έχω το Avira κλπ. Πάντα προσέχουμε για να έχουμε. Αυτό με τις κάρτες δεν νομίζω να του προκάλεσε κάποια δυσλειτουργία γιατί απλά η 280χ μια 7970 copy paste είναι, ίδιος πυρήνας. Κλασσικές σαχλαμάρες τις amd :-P οχι που η πράσινη πήγε πίσω. Βλέπε 770-680. Οπότε πιο προσεχτικος την επόμενη φορά Πάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Δεκέμβριος 4, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 ρε σπυρο δεν ειναι τπτ τι να προσέξω????δεν ειναι τπτ τραγικό απλός είναι μια λειτουργιά που μπορει να γινει delete και εγινε.[MENTION=24247]venex58[/MENTION] για το φλασαρισμα λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 4, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 ....δεν ειναι τπτ τραγικό απλός είναι μια λειτουργιά που μπορει να γινει delete και εγινε.[MENTION=24247]venex58[/MENTION] για το φλασαρισμα λέωΠοια ειναι αυτη η λειτουργια που μπορει να γινει delete και η οποια δημιουργει το προβλημα που ανεφερες ?Επισης, θα ηθελα να σου πω να εισαι πιο προσεκτικος στο φλασαρισμα της 7970...δεν ειναι τοσο ιδιες οι καρτες οσο δειχνουν....Οπως επισης υποθετω οτι πρεπει να γνωριζεις πως καθε φορα που αλλαζουμε bios σε μια καρτα, ειναι σαν να αλλαζουμε καρτα. Για να λειτουργησει σωστα ενας driver και στην συνεχεια ενα συστημα, θα πρεπει πριν την αλλαγη του να εχουμε πληρως απεγκαταστησει του υπαρχοντες drivers. Και οταν λεω πληρως εννοω πληρως.Στην συνεχεια και πριν εγκαταστησουμε ξανα τους drivers, πρεπει υποχρεωτικα να σβησουμε τις NonPresent καρτες που αναγκαστικα η αλλαγη του bios δημιουργησε...Ολα αυτα στα λεω επειδη βλεπω οτι το ψαχνεις λιγο με το φλασαρισμα, με αφορμη το βιντεακι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Δεκέμβριος 4, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 ναι έκανα φυσικά και φορματ κύριε atiman το svhost.exe Νομίζω έτρεξα το πρόγραμμα που αναφέρω λίγο ποιο πάνω και εγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 4, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 ναι έκανα φυσικά και φορματ κύριε atiman το svhost.exe Νομίζω έτρεξα το πρόγραμμα που αναφέρω λίγο ποιο πάνω και εγινε.Το format δεν το ειπες....Το svchost δεν ειναι λειτουργια, δεν ειναι μια και δεν μπορει να διαγραφει...Να ειχες "κολλησει" κατι 'πανω' στο svchost, ειναι πιθανο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 4, 2013 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 ρε σπυρο δεν ειναι τπτ τι να προσέξω????δεν ειναι τπτ τραγικό απλός είναι μια λειτουργιά που μπορει να γινει delete και εγινε.@venex58 για το φλασαρισμα λέωΕγώ γιατί μέχρι το ποστ 12 δεν βλέπω να αναφέρεις πουθενά για το φλασάρισμα??Μήπως διαβάζω άλλο thread ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Δεκέμβριος 4, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 τι να πω για το φλασαρισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.