makithaca Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 Καλησπέρα! Ποια από τις 2 μητρικές θα συνδυάζατε με τον Intel i7 4770k, αν λαμβάνατε υπόψη σας την λειτουργικότητα και σταθερότητα τόσο σε κανονικές όσο και σε υπερχρονισμένες συνθήκες εργασίας που αφορούν επεξεργασία φωτογραφίας αλλά και πολύ gaming;; Ποια τα υπέρ και ποια τα κατά της κάθε μητρικής;;
Borg Δεκέμβριος 6, 2013 #2 Δεκέμβριος 6, 2013 έχω την MPower και είναι εξαιρετική, δεν έχω κανένα θέμα μέχρι στιγμής
makithaca Δεκέμβριος 6, 2013 Author #3 Δεκέμβριος 6, 2013 Επιτέλους κάποιος μου απάντησε! Σε φόρουμς του εξωτερικού όλοι προτιμούν την Asus Z87 Deluxe. Δεν ξέρω τι να κάνω ρε φίλε, έχω μπερδευτεί, είναι και πολλά τα λεφτά και θέλω να πάρω πραγματικά την καλύτερη μητρική για μέχρι 250€.
argi Δεκέμβριος 6, 2013 #4 Δεκέμβριος 6, 2013 Γιατι δεν παιρνεις την maximus vi hero?Ειναι ποιο φτηνη σε σχεση με αυτες που εβαλες καιδεν της λειπει τιποτα,και λειτουργικη ειναι και σταθερη,εχει επισης και καλη onboard καρτα ηχου.Και ολα αυτα στα 185 ευρω,πιστευω οτι αξιζει.
makithaca Δεκέμβριος 6, 2013 Author #5 Δεκέμβριος 6, 2013 Argi Δεν με νοιάζει η κάρτα ήχου της μητρικής γιατί έχω την Creative SounBlaster Zx. Επίσης δεν θέλω το μαυροκόκκινο χρώμα και θα ήθελα να έχει WiFi η μητρική για αυτό κατέληξα στις παραπάνω!
atomakis Δεκέμβριος 28, 2013 #6 Δεκέμβριος 28, 2013 Gigabyte GA-Z87X-UD5H | Skroutz.gr αυτή δεν είναι μια καλή επιλογή;
makithaca Δεκέμβριος 28, 2013 Author #7 Δεκέμβριος 28, 2013 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, απλά να σου πω ότι σιχαίνομαι τις Gigabyte, όλο βλάβες μου βγάζουν, και ήδη πήρα την Asus Z87 Deluxe η οποία είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.