Jump to content

ASUS Z87 DELUXE ή MSI Z87 MPOWER;;

makithaca

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα! Ποια από τις 2 μητρικές θα συνδυάζατε με τον Intel i7 4770k, αν λαμβάνατε υπόψη σας την λειτουργικότητα και σταθερότητα τόσο σε κανονικές όσο και σε υπερχρονισμένες συνθήκες εργασίας που αφορούν επεξεργασία φωτογραφίας αλλά και πολύ gaming;; Ποια τα υπέρ και ποια τα κατά της κάθε μητρικής;;

έχω την MPower και είναι εξαιρετική, δεν έχω κανένα θέμα μέχρι στιγμής

Επιτέλους κάποιος μου απάντησε! Σε φόρουμς του εξωτερικού όλοι προτιμούν την Asus Z87 Deluxe. Δεν ξέρω τι να κάνω ρε φίλε, έχω μπερδευτεί, είναι και πολλά τα λεφτά και θέλω να πάρω πραγματικά την καλύτερη μητρική για μέχρι 250€.

Γιατι δεν παιρνεις την maximus vi hero?Ειναι ποιο φτηνη σε σχεση με αυτες που εβαλες και

δεν της λειπει τιποτα,και λειτουργικη ειναι και σταθερη,εχει επισης και καλη onboard καρτα ηχου.Και ολα αυτα στα 185 ευρω,πιστευω οτι αξιζει.

Argi Δεν με νοιάζει η κάρτα ήχου της μητρικής γιατί έχω την Creative SounBlaster Zx. Επίσης δεν θέλω το μαυροκόκκινο χρώμα και θα ήθελα να έχει WiFi η μητρική για αυτό κατέληξα στις παραπάνω!

• 3 weeks later...

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, απλά να σου πω ότι σιχαίνομαι τις Gigabyte, όλο βλάβες μου βγάζουν, και ήδη πήρα την Asus Z87 Deluxe η οποία είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.