Jump to content

Πρόβλημα με τον δεύτερο σκληρό δίσκο όταν προσπαθώ να παίξω παιχνίδι απο Steam.

Crowderon

Recommended Posts

Καλησπέρα, σήμερα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα το οποίο μου ετυχε για πρώτη φορά. Πρίν σας πώ ακριβως τι έχει συμβεί θα κάνω μια γρήγορη εξήγηση των specs του Υ/Π μου.

Win 7 (x64)

Motherboard ASUS TUF 990fx

Processor AMD phenom II X4

Gpu ATI 6800 series 1gb

SSD Samsung pro 128gb

HDD WD Caviar Black 1tb.

Το πρόβλημα έχει ως εξής, πρόσφατα αγορασα τον ssd και τον hdd, εκανα εγκατασταση του OS στον ssd και ορισμένων προγραμματων οπως internet security κλπ. Στον hdd εγκαθιστώ τα παιχνιδια και τις ταινιες μου. Χρησημοποιω κυριως origin, steam και uplay. Ολα πηγαιναν καλα μεχρι σημερα που αγόρασα το total war 2 και το εγκατεστησα στον hdd απο το steam (εννοειται εχω θεσει μεσα απο το steam να εγκαθηστα τα παιχνιδια κατευθειαν στον hdd και οχι στον ssd). Ομως μετα την εγκατασταση, επειχηρησα να δοκιμασω το παιχνιδι και ενω ανοιξε το παραθυρο του παιχνιδιου, μετα απο 4-5 δευτερολεπτα εκανε σμικρυνση, προσπαθησα να το ανοιξω αλλα το παραθυρο ανοιγε για 1 δευτερολεπτο και μετα παλι εκανε σμικρυνση. Λεω δεν μπορει θα ειναι το firewall, εκανα εξαιρεση για τα αρχεια αυτα του παιχνιδιου στο firewall και επισης εθεσα τα προγραμματα steam και του παιχνιδιου να τρεχουν ως administrator. Τονπροβλημα ομως δεν λυθηκε ουτε με restart. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; Γιατι ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει κατι τετοιο. Επισης οι drivers της καρτας (gpu) ειναι ενημερωμενοι.

Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.