Wizard! Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 Θέλω να πάρω ένα tablet στη γυναίκα μου. Το budget είναι πολύ περιορισμένο, οπότε τα 130€ είναι ταβάνι.Αρχικά κοιτούσα το Samsung Galaxy Tab 7.0 II P3110 8GB Wifi που την Παρασκευή είχε 119€, αλλά σήμερα το ανέβασαν στα 159€ και δεν τους τα δίνω.Σαν άλλες επιλογές κοίταξα τα:Lenovo IdeaTab A1000 White | www.you.grTablet HP Slate 7 2800 GREY E0H92AA | www.you.grΒασικά ΗΡ έχω πει ότι δε θέλω να ξαναπάρω, αλλά...Άλλες επιλογές;Αποκλείονται άγνωστα καταστήματα, εκτός αν είναι 100% αντιπροσωπείας το tablet και επίσης, κινέζικα κλπ. Πρέπει επίσης να έχει καλή υποστήριξη με updates κλπ, γιατί δεν είναι για εμένα και δε θέλω να ασχολούμαι να βρω λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Ο Γερμανός έχει το τετραπύρηνο ZTE S8Q WIFI με 8" IPS οθόνη στα 129,90€ νομίζω.Κάτι τέτοιο είδα στην διαφήμιση.http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=65198&selectedCategoryId=1883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Ok, βάζω και αυτά τα δύο στο παιχνίδι, αλλά το Asus ξεφεύγει λίγο. Διάβασα όμως ότι το θεωρούν σαφώς καλύτερο από το LenovoΑναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManagerΚαι το ΖΤΕ, που όμως κατά κάποιο τρόπο ανήκει στα κινέζικα:TAB ZTE S8Q WIFI BLACK / Tablet / Πληροφορική / Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Κανενα Vero?Ειχα ενα με 10" οθονη για λιγο διαστημα και ηταν αρκετα αξιομαχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Μη ρωτάτε εμένα, δεν έχω ιδέα Πείτε μου ποιό και γιατί. Ούτε τι επεξεργαστές φοράνε δεν ξέρω και να ήξερα, δε μπορώ να τους συγκρίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 2, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 μπατζετ ειπες...., αλλα....τι μεγεθος βολευει? για τι χρηση προοριζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Μέγεθος 7-8", αλλά δεν είναι αποκλειστικό.Χρήση, γενική, όχι κάτι ιδιαίτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 3, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 ψηφιζω κατα σειρα προτιμησης (δικης μου) 1 Samsung Galaxy TAB 7"2 LENOVO A10003 HP SLATEαν εβρισκες το asus λιγο πιο φθηνα, θα ηταν η πρωτη μου επιλογη!!!! αυτα......, αφου δεν θες να αγορασεις απο κινα..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 1 Samsung Galaxy TAB 7"αν εβρισκες το asus λιγο πιο φθηνα, θα ηταν η πρωτη μου επιλογηΑυτή τη στιγμή το Asus με το Galaxy είναι στα ίδια χρήματα, τυπικά εκτός budget.Για ποιό λόγο να έδινα +30€ για κάποιο από αυτά;Αν φτάσω εκεί, ποιό από τα δύο;Edit: Εδώ πάντως, το σκίζει το Samsunghttp://versus.com/en/asus-memo-16gb-vs-samsung-galaxy-tab-2-7-0-p3110-8gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 3, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 επειδη λες +30 υποθετω μιλας για το Asus MeMO Pad ME173 που εχει 4 πυρηνες και οχι 2 που λεει το λινκ που εβαλες. (τλχ ετσι λενε τα specs)ειδα αρκετά android tablets 7/8 απο Ελλάδα στην περιοχή τιμών 100-200 πρόσφατα για χάρη φίλου που θα έκανε δώρο άμεσα δλδ οχι απο Κινα κτλ (αυτός ήθελε απαραίτητα 3G, GPS, 8")Τα +30 το Asus τα αξίζει και μόνο λογο ανάλυσης στο 7αρι, διαβάζεις άνετα χωρίς zoom.δλδ μπορεις να σκαναρεις ανετα τιτλους, κειμενα, να επιλεξεις,.... ειναι πιο ξεκουραστο, θα χρειαστει να κανεις zoom λιγοτερες φορεςτα ειδα αυτα μεσα απο το nexus 7 το οποιο btw ειχε και ενα πιο apple like feeling στο "touch" panel απο τα υπολοιπα που ετυχε να δω αλλα ξεφευγε και απο το μπατζετ του φιλου. (και δεν ηταν και 8")Το Asus θα έπαιρνα.Edit: Επειδη εγω δεν το ηξερα, εντόπισα οτι πολλα σ αυτην την περιοχη τιμων δεν εχουν προσβαση τλχ (αουτ οφ δε μποξ) στο android market κατι bitmore intenso crypto vresto κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 επειδη λες +30 υποθετω μιλας για το Asus MeMO Pad ME173 που εχει 4 πυρηνες και οχι 2 που λεει το λινκ που εβαλες. (τλχ ετσι λενε τα specs) Αυτό είναι το link παραπάνω Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager 4 πυρήνες λέει. Δεν βλέπω στο site άλλο με 2... Πάντως τους ζήτησα προσφορά για αγορά μετρητοίς και ελπίζω να πέσει λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 3, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Αυτό είναι το link παραπάνωΑναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager 4 πυρήνες λέει. Δεν βλέπω στο site άλλο με 2... Πάντως τους ζήτησα προσφορά για αγορά μετρητοίς και ελπίζω να πέσει λίγο. Edit: Εδώ πάντως, το σκίζει το Samsung Comparing Asus Memo 16GB vs. Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110 8GB Specs - 22 Reasons for the - VERSUS σ αυτο το λινκ που εβαλες, λεει 2x1,2...και στην φωτο δεν φαινεται το ιδιο... παιζει να ειναι αλλος κωδικος, αν βαλεις asus memo στο skrutz θα σου βγαλει διαφορα (πχ εχει και με 1024 και μονοπυρηνα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 3, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Και το ΖΤΕ, που όμως κατά κάποιο τρόπο ανήκει στα κινέζικαΓια να μην έχεις τύψεις, να σου υπενθυμίσω ότι όλα κινέζικα είναι (από άποψη κατασκευής).Κατά τ'άλλα, άμα έχεις εγγύηση από Ελληνικό μαγαζί, προχώρα ακάθεκτος. Τα σημαντικότερα για μένα, όσον αφορά tablet για την σύζυγο, τον πατέρα κλπ είναι:1) να έχει Ελληνικά2) τουλάχιστον 1Gb μνήμης3) ό,τι συνδεσιμότητα θα χρειαστούν (WiFi, 3G, USB, BT, κλπ)Από κει και πέρα, διπύρηνα, τετραπύρηνα, για κανα παιχνιδάκι, email και σερφάρισμα, όλα καλά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Γιωργο, πηρα στον πατερα μου της Voda το 7αρι tablet και ειναι σουπερ χαρουμενος. Ειναι Lenovo rebranded. Νομιζω αξιζει για τα λεφτακια του (99€) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 3, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 ποιο voda? το vodafone? (γιατι βλεπω 99 με συμβολαιο 199 χωρις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 σ αυτο το λινκ που εβαλες, λεει 2x1,2...και στην φωτο δεν φαινεται το ιδιο...παιζει να ειναι αλλος κωδικος, αν βαλεις asus memo στο skrutz θα σου βγαλει διαφορα (πχ εχει και με 1024 και μονοπυρηνα )Το ξέχασα αυτό το link... :red:Δηλαδή, εδώ έχει το Dual Core και το βγάζει σαφώς καλύτερο από το Galaxy; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2013 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Φακ. Φοργκετ μαη λαστ. Δεν το προσεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Δεκέμβριος 3, 2013 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DPJ8H8K/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE]Samsung Galaxy Tab 3 7-inch - (White, Wi-Fi): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] βγαινει στις 108 λιρες (δινει 20 λιρες εκπτωση) μαζι με τα μεταφορικα. Πατας εκει που λεει 56 New και επιλεγεις για πωλητη το Amazon. Σαν Tablet δεν λεει πολλα αλλα με βαση τα κριτηρια σου (οχι κινεζικα) και βαση τιμης, δεν νομιζω να βρεις κατι πολυ καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Ανάλυση οθόνης δε βλέπω να γράφει... Μεταξύ αυτού και του Asus; Τη βρήκα: 1024 x 600 Επίσης έχει 8GB ενώ το Asus 16GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Δεκέμβριος 3, 2013 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Ποιο ASUS λες? Γιατι εχασα λιγο την μπαλα με τα links:)All Asus phones Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.