papajim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να πουλάει φύλα plexiglass σε όχι πολύ μεγάλες διαστάσεις; (Πχ. 20cm x 14cm) Φυσικά κι όποιος άλλος γνωρίζει να μη ντραπεί να πει... PS. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αντίστοιχο θέμα έχει γίνει ξανά, αλλά αυτή τη στιγμή δε το βρίσκω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 εδώ έχει μια μεγάλη λίσταhttp://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/plexi-stores-35833.htmlΠροσωπικά απο 2 καταστήματα ψωνίζω. Τον Κωστάκη στην Αργυρούπολη όπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, μεγέθη κλπ και τον Βαρδή στη Καλλιθέα με όχι τόσο μεγάλη ποικιλία αλλά πιο προσιτές τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 2, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Για τοσο μικρα κομματια μην το πολυψαξειςεχω τσαμπα ρεταλια οσα θεςμεχρι να ρθεις απο Μοσχατο μεχρι Καλλιθεα, θα στο εχω κοψειστειλε πμ με διαστασεις χρωμα κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 4, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Ευχαριστώ πάρα πολύ τον [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION], γιατί όχι μόνο μου έδωσε τα φύλα plexiglass που ήθελα, τα έφτιαξε κιόλας όπως ήθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.