phaethon1973 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 πως μπορω να κανω την γραμμη μου fast path???(μπας και παιξω ποτε bf3,bf4 της προκοπης....λεμε τωρα)
winters Δεκέμβριος 2, 2013 #3 Δεκέμβριος 2, 2013 πως μπορω να κανω την γραμμη μου fast path???(μπας και παιξω ποτε bf3,bf4 της προκοπης....λεμε τωρα)Πέρνεις τηλέφωνο τον πάροχο και το ζητάς.Η HOL δεν δίνει.
KenJiNx Δεκέμβριος 2, 2013 #4 Δεκέμβριος 2, 2013 Και για εμας τους ανιδεους τι ειναι αυτο? :SΣτάλθηκε από το GT-S7562 μου
Aias Δεκέμβριος 2, 2013 #6 Δεκέμβριος 2, 2013 οτενετνομιζω οτι απο default η οτενετ εχει fastpath.Αν καλεσεις θα σου πουν.Οσο αφορα την hol πλεον εχουν αλλαξει τα δεδομενα.Αν παρεις τηλεφωνο και το ζητησεις στο περνανε fastpath απο interleave.
winters Δεκέμβριος 2, 2013 #7 Δεκέμβριος 2, 2013 νομιζω οτι απο default η οτενετ εχει fastpath.Αν καλεσεις θα σου πουν.Οσο αφορα την hol πλεον εχουν αλλαξει τα δεδομενα.Αν παρεις τηλεφωνο και το ζητησεις στο περνανε fastpath απο interleave.Το default είναι inteleaved και είναι εντολή από την ΕΕΕΤ. Άλλαξε η hol; Επιτέλους. Μέχρι πριν λίγο καιρό τους παρακάλαγα να μου το αλλάξουν αλλά δεν.
Aias Δεκέμβριος 2, 2013 #8 Δεκέμβριος 2, 2013 Το default είναι inteleaved και είναι εντολή από την ΕΕΕΤ. Άλλαξε η hol; Επιτέλους. Μέχρι πριν λίγο καιρό τους παρακάλαγα να μου το αλλάξουν αλλά δεν.παρε τηλεφωνο και στο αλλαζουν αμεσως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.