kalxas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2004 Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για DVD ταινίες. Χρησιμοποιώ το DVD Shrink 3.2 το οποίο κάνει καλή δουλεία όμως αν θέλω να βγάλω από μέσα πράγματα για να ανεβάσω την ποιότητα της ταινίας, το τελικό παραγώμενο δεν λειτουργεί σωστά σε μενού, γλώσσες, υπότιτλους. Καμμιά πρόταση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από kalxas [Σήμερα, στις 20:29] Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για DVD ταινίες. Χρησιμοποιώ το DVD Shrink 3.2 το οποίο κάνει καλή δουλεία όμως αν θέλω να βγάλω από μέσα πράγματα για να ανεβάσω την ποιότητα της ταινίας, το τελικό παραγώμενο δεν λειτουργεί σωστά σε μενού, γλώσσες, υπότιτλους. Καμμιά πρόταση ! Δοκιμασε το DVDXCOPY platinum...ειναι πολυ καλο για μενα:worship: (αν και εχει κλεισει η εταιρια που το παραγει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Στην αρχη χρησιμοποιησε το dvd decrypter για ripαρισμα στο σκληρο και μετα με το clone dvd 2(elaborate bytes)για να την γραψεις σε dvd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Δοκιμασε το pinnacle instant dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 νομίζω ότι σε ποιότητα καλό είναι αυτό:http://www.intervideo.com/jsp/InterVideoDVDCopy_Profile.jspδοκίμασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.