Jump to content

Αντιϊκο προγραμμα

TheHacker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γνωριζει καποιος πως μπορω να εχω ενα καλο Antivirus ΔΩΡΕΑΝ για τον υπολογιστη μου :D?.οπως kaspersky-panda etc..κανα Link ή οτιδηποτε ..ευχαριστω εκ των προτερων (δεν θελω τα δωρεαν που κυκλοφορουν οπως avast μπλα μπλα:smoke: )

Άνοιξε λογαριασμό στην Barclays και θα πάρεις το Kaspersky internet security 2013 δωρεάν

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

Με συγχωρειτε το ξερω πως δν επρεπε να γραψω κτ τετοιο :X...εκανα μια αποπειρα ωστε να παρω το Avast Pro με την αδεια ενος φιλου ....τωρα που αναβαθμιστηκε το Avast free---> Avast pro υπαρχει καποιο προβλημα εαν ειναι με την αδεια καποιου αλλου..? σε θεμα υποκλοπης ή κτ τετοιο? ευχαριστω

Δεν ξέρω τί θα κάνεις τελικά αλλά αν έχεις την εντύπωση ότι η οποιαδήποτε έκδοση «pro» θα σου παρέχει καλύτερη ασφάλεια από την απλή (free) ενώς προγράμματος είσαι γελασμένος.

Τα ίδια είναι στην βασική τους λειτουργία, από εκεί και πέρα οι μεγαλύτερες και πληρωμένες εκδόσεις προσφέρουν και κάποιες επιπλέον προστασίες ή άλλα features... (φυσικά είναι σχεδόν πάντα ποιό «βαριές» στην εκτέλεση τους και καταναλώνουν περισσότερους πόρους)

το αναβαθμισα τελικα σε Pro to Avast φιλε [MENTION=416]dpolal[/MENTION] εντελως δωρεαν ;))) ....δν βλεπω κτ περιεργο μεχρι τωρα εχει καμια παιχνιδιαρικα features και βοηθανε ...θα δειξει

Ότι antivirus και να έχεις αν δεν προσέχεις ο ίδιος τον ιό θα τον τσιμπήσεις.

Αν θέλεις να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, χωρίς να έχεις τον ''φόβο'' αν θα κολλήσεις κάποιο ιό, εντελώς free κάνεις εγκατάσταση κάποια διανομή linux (ubuntu,mint,fedora κτλ.)

και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, δεν χρειάζεσαι ούτε antivirus ούτε τίποτα και σερφάρεις χωρίς κανένα φόβο. Κάνεις εγκατάστασή μαζί με τα windows το linux και έχεις

τα windows για τα παιχνίδια και ότι άλλο κάνεις, και το linux καθαρά για το internet (όταν εξοικειωθείς με το linux θα κάνεις και περισσότερα πράγματα).

εγώ χρόνια χρησιμοποιώ το commodo και είναι τζαμπα και οι διαφορές από την pro έκδοσή είναι άχρηστες :flower:

Avira Free + Comodo FireWall + malwarebytes antimalware = :D happy user :)

δοκιμασμένος συνδυασμός . Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και με την δέουσα προσοχή δε θα περνάει τίποτα :book:

το αναβαθμισα τελικα σε Pro to Avast φιλε @dpolal εντελως δωρεαν ;))) ....δν βλεπω κτ περιεργο μεχρι τωρα εχει καμια παιχνιδιαρικα features και βοηθανε ...θα δειξει

Κατσε να περασει το δεκαπενθημερο και θα δεις!

Την ιδια ******* κανει και ο αδερφος μου κάθε χρονο στην αναβαθμιση...

σιγουρα θα υπαρχει εστω και καποιος "οχι τοσο νομιμος" τροπος ;p.. χιχι:jump:

ενας ανθρωπος που παρακαλαει για τετοιες γνωσεις αγνωστους μεσα απο ενα δημοσιο φορουμ, ειναι 10000% βεβαιο οτι ακομα και linux να βαλει ενα rootkit -τουλαχιστο- θα καταφερει να το φαει.

Το νουμερο ενα αντιικο ειναι η γνωση και η προσοχη, αντιστροφος αναλογα αυτα τα δυο, και με το παρον τοπικ επιβεβαιωνεις αρνητικο lvl και στα δυο! Ξεκινα με το δευτερο που ειναι ευκολοτερο, και σιγα σιγα ανεβαζε τα stats του πρωτου.

Αν το ακολουθησεις αυτο, οτι χαζο-αντιικο και να βαλεις θα εισαι προστατευμενος:dirol:

Ευχαριστω αλλα οπως ειπα μεσω καποιον "βοηθειων" που ειχα καταφερα να αναβαθμισω το Avast σε Pro εντελως δωρεαν ;) ....πραγματικα αυτο το "secureline" που δινει βοηθαει τρομερααα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.