LeoNaXe Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2013 Καλησπέρα μάγκες. Αυτό που ενδιαφέρει έναν φίλο μου (και εμένα μερικός) που έχει καφενείο (κάπως) είναι αν υπάρχει κάποια online υπηρεσία όπου έχει που να κάνεισ συνδρομή (με λεφτά) και να βλέπεις μπάλα νόμιμα.Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα πολύ να μου προτείνει μερικά καλά (αν υπάρχουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Δεκέμβριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 το sportlemon νομινο ειναι, ειναι και δωρεαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Δεκέμβριος 1, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 εννοείς αυτό εδώ;απο μπάλα εγώ δεν κατέχω, να πώ την αλήθεια το απεχθάνομαι.απο ότι βλέπω δεν έχει καλή ποιότητα και δεν γίνονται όλα fullscreen.και να μην είναι δωρεάν δεν υπάρχει πρόβλημα, ας είναι και με πρόγραμμα. απλά να έχει καλή ποιότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 το sportlemon νομινο ειναι, ειναι και δωρεαν.δωρεάν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Δεκέμβριος 1, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Το είδα ότι είναι δωρεάν. Το θέμα είναι θέλω και ποιότητα. Και το άλλο θέμα είναι, είναι νόμιμο και για μαγαζιά; γιατί άκουσα ότι σε δημόσιο χώρο δεν επιτρέπεται. Όπως και το nova για σπίτι είναι 20 αλλά για μαγαζί 160Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.