kilahed Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2013 Παιδια καλησπερα εχω τα 8.1 απο dreamspark και θελω να κανω format στον υπολογιστή θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση το μηχάνημα ειναι το ιδιο αλλα επειδή το κλειδη το πήρα απο φιλη φοιτήτρια δεν ξέρω αν τα dreamspark λειτουργούν σαν τα DSP οπως και αν κανουν lifetime update Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPoleoN Δεκέμβριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Μέχρι και πέρσι που ήταν και η τελευταία φορά που είχα κατεβάσει από dreamspark, αν θυμάμαι καλά, στους κανόνες έλεγε ότι η ενεργοποίηση είναι για 2 χρόνια. Ωστόσο, επειδή το dreamspark άλλαξε από πέρσι και έβγαλαν εκτός αρκετά τμήματα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Δεκέμβριος 1, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Δηλαδή το serial εχεις 2 χρονιά περιθώριο να το ενεργοποίησης η μετά τα 2 χρόνια δεν έχεις update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Δεκέμβριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Tα 2 χρονια αναφερονται στο λογαριασμο σου στο Dreamspark και την αποθηκευση του serial σε αυτον. Το serial για τα Windows (και το εκαστοτε software που παιρνεις απο κει) λειτουργει κανονικα και μετα την παροδο των 2 χρονων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPoleoN Δεκέμβριος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Χμμμμ, για να το λες μάλλον θα ξέρεις καλύτερα. Αν και εγώ είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με ένα key από Win 7 32bit. Όταν το έκανα εγκατάσταση δεν μπορούσε να γίνει η ενεργοποίηση και ας το είχα χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά στο ίδιο laptop (μέσα σε 18 μήνες) και νόμιζα ό,τι έφταιγε αυτό (ή ό,τι έβγαλαν το τμήμα μου από dreamspark). Ας είναι καλά το phone activation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Δεκέμβριος 1, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Απο τη στιγμη που λειτουργησε το phone activation ειναι προφανες πως δεν ειχε προβλημα το συγκεκριμενο serial. Χρησιμοποιω software απο Dreamspark (οχι μονο τα Windows) εδω και αρκετα χρονια χωρις καποιο αντιστοιχο προβλημα. Επιβεβαιωμενα το ιδιο ισχυει και για ακομα ενα λογαριασμο Dreamspark και τα serials του Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPoleoN Δεκέμβριος 1, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Καλά είχαν περάσει μόλις 18 μήνες και όχι 24 αλλά θυμόμουν κάτι για 2 χρόνια, μάλλον όμως θα ισχύει αυτό που λες. Btw, είχα κατεβάσει αρκετά (τα περισσότερα δλδ από dreamspark), αλλά serials μόνο για τα windows είχα. Όλα τα άλλα ήταν χωρίς serial και μου είχε κάνει εντύπωση. Sorry για τη λάθος πληροφόρηση kilahed Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Δεκέμβριος 1, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Οκ παιδια εκανα το format και ενεργοποίηση κανονικά αυτη την φορα για μελοντικα φορματ δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Δεκέμβριος 1, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 αλλά serials μόνο για τα windows είχα. Όλα τα άλλα ήταν χωρίς serial και μου είχε κάνει εντύπωση. Πιστευω ειναι ξεκαθαρη η φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPoleoN Δεκέμβριος 1, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 χμμμ έχει αλλάξει λίγο, αν και σε εμάς κανονικά ήταν msdnaa και μπαίναμε από το site του uth κατευθείαν με τον κωδικό από το vpn του πανεπιστημίου, δε ξέρω κατά πόσο διαφέρει. Το visio το είχα κατεβάσει και κάνει install χωρίς cd key. Τα υπόλοιπα ήταν για ρομποτικό προγραμματισμό και κάτι παρόμοια Το μνμ όμως ήταν αυτό, έχεις δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 4, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Κανονικά ισχύει 1 ενεργοποίηση ανά κλειδί, αλλά πρακτικά είναι περισσότερες με phone support, εφόσον διατηρείς την ιδιότητα που σε κάνει δικαιούχο. Επίσης, εάν το μηχάνημα είναι ίδιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει αλλεπάλληλες ενεργοποιήσεις χωρίς να γκρινιάξει.Το εγκατεστημένο πρόγραμμα λειτουργεί νόμιμα για πάντα, εφόσον δεν χρειαστείς άλλη εγκατάσταση/ενεργοποίηση. Τα 2 χρόνια που φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία είναι η διαθεσιμότητα της εκάστοτε άδειας από το ELMS (το ηλεκτρονικό μαγαζί). Γι' αυτό καλό είναι να κρατάς αντίγραφο και αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 4, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 backup your activation-->search@google Link to comment Share on other sites More sharing options...
pluss Ιανουάριος 6, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Καλησπέρα. Έκανα εγγραφή στο Dreamspark και βρήκα μόνο τα Windows 8 Εmbedded. Ποια η διαφορά με τα κανονικά Windows; Μπορώ να τα εγκαταστήσω κανονικά στον υπολογιστή μου ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.