crustytheclown Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 Τις τελευταίες μέρες λίγο ο καιρός,λίγο η βαρεμάρα που με δέρνει είπα και εγώ να ασχόληθώ λίγο με το pc μου.Έχουμε και λέμε: -Νέο κουτι-Gigabyte Aurora blabk window -Υδρόψυξη (thanks alexandros13) -Και κάτι μόντες γιατί είμαι ανήσυχο πνεύμα Το κουτί σε special συσκευασία από πλαίσιο tuning store Και μία μίνι παρουσίαση: Μερικές διαπιστώσεις: -Είναι ληστεία 89 ευρώ ΜΟΝΟ -ότι πρέπει για υδρόψηξη,χωράει μια χαρά διπλό ψυγείο πίσω -ούτε midi tower ούτε full (εμένα μου άρεσε αυτό) -είναι και εφετζίδικο… Και τώρα η υδρόψυξη: d-tec fuzion with nozzle kit quad optimized ddc-1t pump plexy top (τη μόνταρα δεν άντεξα) black ice gtx2 radiator ek reservoir multioption 150 Η μόντα της αντλίας: Αφαιρούμε τις βίδες και αφαιρούμε το καπάκι Btw για να γίνει η μόντα η αντλία πρέπει να έχει τον μπλε στρόβιλο Ενώνουμε τα σημεία: Και έχουμε κάτι τέτοιο: Μετά από αυτό η αντλία είναι αποδοτικότερη και η κατανάλωση από 1οw ανεβαίνει στα 18w.Καλή και εύκολη μαγκιά(θέλει σταθερό χέρι) The rest of the parts: Το block πριν: Και μετά lapped μαζί με τον επεξεργαστή: To mobo έτοιμο Πριν βάλω την αντλία στο κουτί έβαλα από ένα κομμάτι από το υλικό συσκευασίας της αντλίας από τη κάθε πλευρά για να μην συντονίζει με το υπόλοιπο κουτί Και οι τελευταίες φώτο: Ανοικτό κουτί: Και κλειστό: Κάτι τελευταίο,για λόγους χωροταξίας και απόδοσης το tank ενώνεται με την αντλία από την επάνω μεριά.Έτσι δεν εμποδίζεται η ροή του υγρού και συμπληρώνεται και το υγρο… Ακούω γνώμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Φεβρουάριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 εγραψες φιλε αλλαξες αντλια;;δεν εβαλες αυτη που σου εδωσα για το κουτι καλο αλλα θα σ προτεινα κανα lian li... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 13, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 εγραψες φιλε αλλαξες αντλια;;δεν εβαλες αυτη που σου εδωσα για το κουτι καλο αλλα θα σ προτεινα κανα lian li... μην λεμε και οτι θελουμε... καλα, χρυσα τα lian li αλλα κανουν τα 3πλασια χρηματα απο το κουτι που πηρε. δεν ειμαστε ολοι ιδιοκτητες νησιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Για μένα είναι πολύ λιτά, και ειδικά η "φάτσα" τους είναι ότι να΄ναι...crustytheclown, με γεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustytheclown Φεβρουάριος 13, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 ναι άλλαξα αντλία και την έδωσα σε έναν φίλο μου.το κουτί είναι τέλειο για τα λεφτά του.και είναι και ομορφούτσικο τι να λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Φεβρουάριος 13, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 ναι άλλαξα αντλία και την έδωσα σε έναν φίλο μου.το κουτί είναι τέλειο για τα λεφτά του.και είναι και ομορφούτσικο τι να λέμε τώρα...ποσο πηγε το μαλλι για αυτην γιατι κατι στραβωσε σε αυ5το που λεγαμε τοτε κ παω παλι σε νερο και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustytheclown Φεβρουάριος 13, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Στα 54 αυρώ η αντλία.Με το plexy που έχει είναι όλα τα λευτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Φεβρουάριος 14, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Στα 54 αυρώ η αντλία.Με το plexy που έχει είναι όλα τα λευτά.απο πλαισιο tuning to phres;ποσα δινει 700l/h η παραπανω;;θερμοκρασιες θελω να μου πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustytheclown Φεβρουάριος 14, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 ναι από tuning store με 700l/h ΑΛΛΑ εχει τρελή μανομετρική απόδοση (πάνω από τρία μέτρα) + την μόντα = άλλα κόλπα.Από θερμοκρασίες έχω παρόμοιες με την προηγούμενη υδρόψηξη που είχα δηλαδή 47 σε full load.Μια χαρά πιστεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Φεβρουάριος 14, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 μην λεμε και οτι θελουμε...καλα, χρυσα τα lian li αλλα κανουν τα 3πλασια χρηματα απο το κουτι που πηρε. δεν ειμαστε ολοι ιδιοκτητες νησιου! Εντάξει μην λέμε και ότι θέλουμε,ακριβά τα lian li αλλα όχι και τριπλά λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Φεβρουάριος 14, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 ναι από tuning store με 700l/h ΑΛΛΑ εχει τρελή μανομετρική απόδοση (πάνω από τρία μέτρα) + την μόντα = άλλα κόλπα.Από θερμοκρασίες έχω παρόμοιες με την προηγούμενη υδρόψηξη που είχα δηλαδή 47 σε full load.Μια χαρά πιστεύω...εγραψες φιλε μου παω και εγω για την ιδια κατασταση αλλα σε τι κουτι θα τα βαλω τη να παρω οικονομικο;;ρεζερβουαρ κρατησες το δικο μου;;γιατι το εχεις πανω απο τους σκληρους κ δεν μπορω να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustytheclown Φεβρουάριος 15, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Το έχω μοντάρει και στερεώει λίγο κάτο από το dvd ώστε να συμπληρώνω υγρό πολύ εύκολα (ελπίζω να μην χρειαστεί βέβαια).Δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία από τον σκληρό μην φοβάσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Φεβρουάριος 17, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 ναι από tuning store με 700l/h ΑΛΛΑ εχει τρελή μανομετρική απόδοση (πάνω από τρία μέτρα) + την μόντα = άλλα κόλπα.Από θερμοκρασίες έχω παρόμοιες με την προηγούμενη υδρόψηξη που είχα δηλαδή 47 σε full load.Μια χαρά πιστεύω...σιγουρος πως δινει 70λιτρα εγω στ σαιτ στ πλαισιο λει το εξης: Max. lifting height: 420L/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustytheclown Φεβρουάριος 17, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Στο κουτί του 700l/h γράφει.Τι να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Φεβρουάριος 17, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Στο κουτί του 700l/h γράφει.Τι να σου πω...ΘΑ το ψαξω παντως ειλικρινα αξιζει αυτη η αντλια;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustytheclown Φεβρουάριος 17, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Δεν είχα αποφασίσει τι να πάρω και μου την συνέστησαν στο πλαίσιο και απ'ότι φαίνεται είχαν δίκιο.12v,αθόρυβη και με καλή απόδοση.Και πολύ εύκολη στην εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 17, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 οι 2 120 από πόσω είναι ολα τα λευτά!!!!!!!τι έκανες με το ψυγείο???? έβγαλες τρύπες πάνω στο κουτί ή δίπλωσες τους σώληνες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Φεβρουάριος 18, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 πόσο το μαλλί για το κουτακι???? οι 2 120 από πόσω είναι ολα τα λευτά!!!!!!!89 του κουτακι...το ελεγε στην αρχη του threat Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Φεβρουάριος 28, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 σιγουρος πως δινει 70λιτρα εγω στ σαιτ στ πλαισιο λει το εξης: Max. lifting height: 420L/h Γεια σε όλους κατ' αρχην! 1ο post στο site.. Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγω γι αυτην την αντλία, απ ότι έχω καταλάβει την διαφορά την κάνει το plexy top. Δεν είναι το μόνο που υπάρχει και πληροφοριακά σε reviews που εχω δει λένε ότι ο καλύτερος συνδυασμός είναι με το plexy της XSPC και ΑΝ θυμάμαι καλά εδινε κάπου στα 900l/h με πάνω από 3 head pressure (δυστυχώς δεν εχω link). Crustytheclown, επειδή ψάχνω να αγοράσω την αντλία την πήρες με το plexy 54e? Στο πλαισιο αυτή τη στιγμή τη δινει σε αυτά τα λεφτά με το acetal top με 420l/h. Θα είναι κρίμα να την εχω χάσει την προσφορα... Δεν βρισκω σε κανένα Ελληνικο μαγαζι κανένα plexy top... Υ.Γ: Η μόντα τα σπάει!!! Γλυτώνεις και λεφτά μιας και την πουλάνε με 18w για extra euros... Thanks for the info crustytheclown! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustytheclown Φεβρουάριος 29, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2008 Δεν κάνει τίποτα φίλε.Αν θες το πουλάω όλο το σύστημα της υδρόψυξης( Έφυγα για phase).Στείλε ένα pm να τα πόύμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.